pfinka 22.11.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Czy Ktoś budował bądż buduje ten dom? Przeszukałam forum ale nic nie znalazłam! Jestem z PodkarpaciaPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
templar33 22.11.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Witam! Daj jakiś adres bo nie wiem jak wygląda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pfinka 22.11.2006 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 No nie wiem czy się uda, gdyż po raz I to robięhttp://www.boduch.pl/plan.php?planID=29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stastny 22.11.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 WitamNBajwiększym mankamentem tego domu jest brak jakiegokolwiek pomieszczenia gospodarczego, miejsc na odkurzacz, mopy, narzędzia itpDom to nie mieszkanie w bloku, żyje się w nim inaczej, rządzą nim inne prawa, a ten dom wygląda jak mieszkanie w bloku właśnie nakryte dachem...Nie podoba mi się, odradzam zamieszkanie w nim, będzie niewygodniep.s.Idea małego domu jest taka, aby był tani w budowie (mały) jednak musi być także wygodny. Ten UPB jest mały, czyli pewnie niezbyt drogi, jednak aby mieszkanie w nim miało sens, trzeba by zbudować obok budynek gospodarczy.... a to podroży koszty domu... Nie o to chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts