Gość 29.04.2003 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2003 Grupowicze jakie macie doświadczenia z docieplaniem poddaszy wełną mineralną różnych producentów ? Może jakieś wady wykryliście podczas prac z tymi produktami ? Mam zamiar docieplić poddasze użytkowe i chętnie poczytałbym porad doświadczonych praktyków . PZD. pit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzys1 30.04.2003 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2003 Właśnie zacząłem to robić. Kup sobie rękawice i dobra maską na nos i usta. My zaaczęlismy bez masek i ułozyliśmy tylko trzy pasy. Wełna tak pyli że prawie cały czas kaszlesz (bez maski) z maską jest trochę lepiej.Życze powodzenia bo ogólnie to nie jest ciężka praca. Aha kupiłem wełne ISOVER 150 (na razie później następna warstwa) i po odpakowaniu rozprężyła się do 200 (może to tylko chwilowe, nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts