telesforek 11.01.2007 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Ostatecznie wylądowałam w Austrii (Zillertal) - jechała tam grupa znajomych i się podczepiliśmy pod nich. Śniegu było całkiem sporo, nawet trochę dopadało, zresztą jako wyjście awaryjne pozostawał lodowiec. Jedyny choć poważny minus to termin - przełom roku, więc drogo i dużo ludzi. Wypoczęłam, podobno schudłam, generalnie fajnie - ale czy w Austrii może być inaczej? A teraz mam dylemat czy kupować nowe narty na przyszły sezon, czy wypożyczać. Bo jak nam się klimat będzie nadal ocieplać, to może nie warto inwestować w sprzęt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 20.10.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Podciągam temat, bo, jak się okazuje zima może tuż tuż W tym roku z racji budowy i konieczności wprowadzenia się w grudniu planujemy wyjazd gdzieś bliżej niż Włochy, Francja...Chcemy troszkę uciec od świątecznego spotkania z rodzinką...Stąd pytanie - gdzie na Słowację ? Macie jakieś namiary i sprawdzone adresy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 20.10.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Dziś spadł pierwszy śnieg w tym roku!!! Trzeba nartki ostrzyć. My jezdzimy do Czech (Spindlerovy Mlyn). Trasy super i całkiem niedaleko. Kwaterki fajne a gospodyni świetnie gotuje. Już sie nie mogę doczekać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekWoj 21.10.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 A może Plejsy. Początkowo dwe lekkie stromizny, ale potem łagodny stok.http://www.plejsy.comSą kamerki live, można zobaczyć ile luda i śniegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 21.10.2007 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 W pierwszym momencie myślałem że to Zachodnie Tatry.Identyczne wyciągi,nawet ta ścianka po lewej.Podobny ośrodek jest stosunkowo niedaleko za Korbielowem.Jedzie się tak jak na Ostravice.http://www.tatrawestsro.sk/main.php?id=07 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jose33 08.11.2007 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Był ktoś na nartach w Rosji?Podobno na Uralu są całkiem niezłe ośrodki narciarskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 19.12.2007 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Podnoszę temat, bo co prawda wybieramy się do Szczyrku, ale dzieją się tam jakieś dziwne rzeczy - spór o morgi i część wyciągów może nie być uruchomiona w tym roku. A druga sprawa do zima. Jak nie dopisze to w ostatniej chwili będziemy uciekać gdzieś indziej: Słowacja, Austria. Bo do Włoch nie chce nam się telepać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 20.12.2007 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Szczyrk? A co to jest? Tam jeszcze są wyciągi?? Zapomnij o Szczyrku.Byłem w tym roku raz (na zawodach) i wystarczy. W przyszłym roku też jadę raz (na szczęście). Chyba że lubisz stać w kolejkach,jeździć na nie przygotowanych trasach i na wyciągach co pamietają czasy wczesnego Gierka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 21.12.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Do tej pory jeździłam zawsze w marcu. Nie było kolejek, zawsze była świetna pogoda. Trasy były przygotowane. Nie byłam nigdy w ferie. Mam natomiast wątpliwości co do sporów, które tam mają miejsce i z tego tytuły wyciągi mogą być nieczynne.W każdym razie przede mną szukanie "czegoś dalej". Co prawda jest późno, ale zawsze się coś znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubanki 21.12.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 A może ktoś ma namiar na sprawdzoną i porządną kwaterę dla 3 rodzin z dzieciakami w okolicach Vratnej (Mała Fatra) - Terchova lub coś podobnego? Byliśmy tam ostatnio i rezerwowaliśmy przez internet (jakiś słowacki pośrednik, chyba Limba), ale średnio wyszło, pomimo, że zdjęcia obiecywały, że będzie dobrze. Zamierzaliśmy jechać co prawda gdzieś indziej, ale znowu padło na Małą Fatrę Będę wdzięczny. Bubu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skimen 05.01.2014 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Jeśli chodzi o Słowację mogę z pewnością dobrze powiedzieć o Donovaly, gdzie można spotkać najlepsze wyciągi na Słowacji. Można korzysta z rozmaitych propozycji cenowych więc w sumie dlaczego nie? Tłoku nie ma gdyż są duże przestrzenie, a poza tym wielu naszych Rodaków jeszcze zapewne nie wie o tak ciekawym miejscu jakim są właśnie Donovaly. http://kalendarzprzygod.pl/podroze/narty-slowacja Szczerze polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bangladeszcz 07.01.2014 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Z tego co się orientuje to w Szczyrku organizowany jest jakiś strajk właścicieli gruntów. A Donovaly bardzo gorąco polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka.o 16.01.2014 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Tak? Nie słyszałam o tym - ostatnie newsy ze Szczyrku jakie mam to to, że jest nowy wyciąg krzesełkowy. Do Słowacji zdarzyło mi się jechać na Chopok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenaew 17.01.2014 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Czarna Góra ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka.o 21.01.2014 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Z nowości: w Korbielowie-Pilsko (w końcu!) otworzyli nowy wyciąg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts