Gość 23.11.2006 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Czy ktoś korzystał z ich oferty? Jak się sprawują te drzwi po jakimś czasie użytkowania? Może ktoś ma jakieś doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mc 23.11.2006 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Wołomin żle mi się kojarzy.Wprawdzie nie ze względu na drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.11.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Ostrożnie, bo tu pewnie też ktoś z Wołomina zagląda. A w kwestii firmy DREWUT - nikt naprawdę nie korzystał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juurrek2 26.11.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 mam okna z wołomina od 10 lat ,rzadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 26.11.2006 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Firma DREWUT z Wołomina to nie Stolarka Wołomin, co prawda firmy są obok siebie, ale to różne produkty. Właśnie zamówiłem 4sztuki z drewut, sosna, kolor tec, cena około 2000 netto odbiór w grudniu + montaż, wcześniej też kupowaliśmy ich drzwi i wszystko O.K. Firma przywoita, to producent więc można kupić w "cenie netto" Fajny mają suficik podiweszany tam w sklepie, robiłem foto do skopiowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts