yarek shalom 23.11.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 (edytowane) Zapraszam do przeczytania ksiazki pt Nicky Cruz opowiada - jest to prawdziwa i wstrzasajaca historia nastolatka - przywodcy najpotezniejszego i najbrutalniejszego gangu Nowego Jorku lat 50-tych - gangu Mau Mau. Ten mlody, nienawidzacy wszystkich i wszystkiego Portorykanczyk, opowiada o swym smutnym dziecinstwie w Puerto Rico i o budzacym groze życiu zbuntowanego nastolatka, ktory za swa jedyna rodzine uznaje składajacy sie z rowiesnikow uliczny gang. Historia Nickyego jest na pewno dramatyczna, ale nie jest wyjatkiem. Nicky jest tylko barwnym reprezentantem niezliczonej liczby ludzi, którzy w ostatnich dziesiecioleciach popadli w niemal kazdy rodzaj znanej człowiekowi perwersji i degeneracji. Ksiazke po raz pierwszy w Polsce wydano w 1985 roku. Historie Nickyego udostępniono w internecie w całości za zgoda Wydawnictwa Agape. Oprocz wersji ksiazki w DOC (microsoft word) oraz PDF (acrobat reader), dostepna jest rowniez ksiazka w wersji AUDIO. Ksiazka w calosci na stronie: http://nickycruz.ovh.org Zapraszam! Edytowane 15 Kwietnia 2012 przez yarek shalom zaktualizowany adres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 23.11.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 chyba sie nie skusze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 23.11.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 chyba sie nie skusze ... skus sie skus.... opowiesz mi potem jak sie skonczylo i jaki wplyw mialo na Twoja psychike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 23.11.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 ... albo kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 23.11.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 ... albo kompa komp ma psychike? no to moj ma porąbana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 23.11.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Nie, chodziło mi raczej o to, że aby przeczytać tę książkę, należy wcześniej ściągnąć i zapisać ją na swoim kompie... A jeśli to nie jest książka, tylko np. złośliwe robaczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 23.11.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 robaczki tez ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 23.11.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Nie, chodziło mi raczej o to, że aby przeczytać tę książkę, należy wcześniej ściągnąć i zapisać ją na swoim kompie... A jeśli to nie jest książka, tylko np. złośliwe robaczki... ... http://pl.wikipedia.org/wiki/Nicky_Cruz ... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 23.11.2006 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 nie moja "branża"... Ale, jak to mówią, tylko umarły się nie myli ... a strzeżonego, Pan Bóg... Pzdr. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarek shalom 22.01.2007 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Na pewno nie zlosliwe robaczki - bo tak jak ktos slusznie zauwazyl strona jest rowniez jako link zewnetrzny w wikipedii Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DanielB 22.01.2007 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Książka jest "czysta". Brak "złośliwych robaczków". Sprawdzona NOD'em 32, sciągnąłem ją przed 2 godzinkami. Pozdro! P.S. Naprawdę niezła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek79 24.01.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 ten kolo to po prostu nawiedzony kaznodzieja. jestem zarejestrowany na kilku innych forach i co jakiś czas pojawia się dając do zrozumienia wszystkim, że jak będą jedli mięso w piątek to bóg ich zje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarek shalom 15.04.2012 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Darek o czym Ty mowisz? ale masz racje akcja trwa dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.07.2012 03:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 ten kolo to po prostu nawiedzony kaznodzieja. jestem zarejestrowany na kilku innych forach i co jakiś czas pojawia się dając do zrozumienia wszystkim, że jak będą jedli mięso w piątek to bóg ich zje. jeśli zje mnie w piątek - to ja życzę smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts