adam_mk 11.11.2018 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2018 Zdań warunkowych nie rozumiesz... To już wiemy. Czytasz ze zrozumieniem tekstu słabo. Trochę umiesz liczyć. To co Ty policzyłeś dużo zmienia? Jak cytujesz to nie wyrywaj kawałka z kontekstu bo zmieniasz znaczenie wypowiedzi. Już Ci to tu pisali, jak mi się zdaje. W TVNie praktykowałeś? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 12.11.2018 01:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 (edytowane) W roku 2017 zanotowano 403 000 urodzeń żywych (GUS). 403 tysiące z 40 milionów to jedna setna procenta. ... Adam M. Ty masz jakiś problem z matematyką ? ps - po przeczytaniu cytowanego posta dałem powyższą odpowiedź nim czytałem następne wypowiedzi Ty nawet nie potrafisz się przyznać do banalnego błędu matematycznego ? ... no tak przecież wg Twych teorii niezgadzający się z Tobą to idioci i debile Edytowane 12 Listopada 2018 przez Chef Paul ps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_kolwiek 12.11.2018 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 oglądałem kiedyś filmik na youtube jak gościu w matematyczny sposób próbuje wyjaśnić dlaczego jedyna możliwość jest taka, że ziemia jest płaska. niestety w komentarzach zaczęli pisać ludzie, którzy umieją liczyć i zaczęli wytykać facetowi błędy. odpowiedź autora to nie była autorefleksja tylko komentarz " i tak to nic nie zmienia". Mam wrażenie, że nie ważne jak dużo podasz informacji - rzetelnych, ze źródłem i nie wiadomo jak dużo wytkniesz błędów - to i tak spotkasz się z reakcją (antyszczepionkowców, płaskoziemnców, gości od chemtrails), że i tak to nic nie zmienia, że mają rację i że to ty jesteś ślepy na fakty oczywiste. smutne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 12.11.2018 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 nie wiadomo jak dużo wytkniesz błędów - to i tak spotkasz się z reakcją, że i tak to nic nie zmienia, niestety wystąpienie pani justyny sochy jest tego smutnym przykładem. taka prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 12.11.2018 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 Ty masz jakiś problem z matematyką ? ps - po przeczytaniu cytowanego posta dałem powyższą odpowiedź nim czytałem następne wypowiedzi Ty nawet nie potrafisz się przyznać do banalnego błędu matematycznego ? ... no tak przecież wg Twych teorii niezgadzający się z Tobą to idioci i debile Wieczorami czasem mi się zdarza. Zwłaszcza, jak się głupot naczytam. Wstawiłem kilka linków, gdzie ludzie pokazywali pewne mechanizmy. Takie, które są wprowadzane. Omówili je, pokazali skutki. Nikt się tym jakoś nie interesuje. Nie ma dyskusji na temat. Czepiacie się jakichś mało istotnych szczegółów. Cały problem sprowadza się do przymusu nakładanego na wszystkich. Odbierania prawa wyboru, decyzji o swoim losie. Wam, co mnie dziwi, się to podoba. A jednocześnie, w innym wątku, na sto sposobów wałkujecie "niepodległość". Zamiast zastanowić się na ile potrzebne są szczepionki, czy są poprawnie aplikowane - drzecie gumiora, że nie chcecie umierać. Nikt nie chce. Ale nie wszystko co MUSIMY robić (do czego się nas zmusza) jest dla nas zdrowe. O tym dyskusji jakoś nie ma. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 12.11.2018 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 (edytowane) Zdań warunkowych nie rozumiesz... To już wiemy. Czytasz ze zrozumieniem tekstu słabo. Trochę umiesz liczyć. To co Ty policzyłeś dużo zmienia? Jak cytujesz to nie wyrywaj kawałka z kontekstu bo zmieniasz znaczenie wypowiedzi. Już Ci to tu pisali, jak mi się zdaje. W TVNie praktykowałeś? Adam M. Adam Twoje zadnia warunkowe wiadomo co przekazują. O tym każdy wie więc nie musisz tłumaczyć. Nie masz argumentów albo argumenty nie pasują Tobie to zmienisz temat lub atakujesz ad persona. Już usłyszałem od Ciebie że jestem Żydem, jestem na utrzymaniu Sorosa a teraz że możliwe że praktykowałem w TVN. Znak "?" nie zmienia treści wypowiedzi. Spokojnie, tych błędów logicznych i matematycznych masz więcej. Edytowane 12 Listopada 2018 przez d7d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 12.11.2018 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 Może więc przestań zadawać pytania a zacznij argumentację na bazie tego co wiesz lub uznajesz za wiadomości prawdziwe i sprawdzalne?Wiesz, że na szczepionkach i lekach się zarabia?Tak czy nie?Wiesz, ze w każdej ulotce producenckiej jest wiele o oddziaływaniach ubocznych, niepożądanych?Tak czy nie?Wiesz, że budzi to niepokój wielu ludzi?Tak czy nie?Wiesz, ze szczepionki były wielokrotnie badane?Uważasz, że badania były tendencyjne?Tak czy nie?Wiesz, ze szczepienia, prawie wszystkie, zostały wprowadzone PO wygaśnięciu epidemii danej choroby?Tak czy nie?Wiesz, ze choroby wieku dziecięcego nie są zagrożeniem dla życia i ciągłości populacji?Że obecnie umieralność z ich powodu jest ŻADNA?Tak czy nie? Określ się raz w końcu! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 12.11.2018 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 (edytowane) Wiesz, że na szczepionkach i lekach się zarabia? Tak czy nie? Wiesz, ze w każdej ulotce producenckiej jest wiele o oddziaływaniach ubocznych, niepożądanych? Tak czy nie? Wiesz, że budzi to niepokój wielu ludzi? Tak czy nie? Antyszczepionkowcy bazują właśnie na strachu i na niewiedzy. Wiesz, ze szczepionki były wielokrotnie badane? Tak czy nie? Oddzieliłem dwa pytania Uważasz, że badania były tendencyjne? Pytasz o badania nie nie podajesz informacji o to kto badał tendencyjnie lub nie tendencyjnie. Pytasz pewnie o badania producenckie i te mogły być czasami tendencyjne. Badanie organizacji zajmujących się weryfikacją badań producenckich raczej nie są tendencyjne. Masz inne zdanie to podaj przykłady. Zespoły antyszczepionkowe nie prowadzą żadnych badań więc nie ma odpowiedzi na pytanie czy były tendencyjne. Tak czy nie? Wiesz, ze szczepienia, prawie wszystkie, zostały wprowadzone PO wygaśnięciu epidemii danej choroby? Piszesz "prawie wszystkie" to podaj które były po a które były przed. O czy ma świadczyć odpowiedź na tak zadane pytanie? Czy to że była np. epidemia choroby A i później wprowadzono szczepienia aby zapobiec chorobie A to źle czy dobrze? Nie piszemy o szczepionce przeciw grypie. Tak czy nie? Wiesz, ze choroby wieku dziecięcego nie są zagrożeniem dla życia i ciągłości populacji? Co to za dziwne pytanie? Proszę uszczegółowić i określić co to jest "zagrożenie dla życia" i oddzielnie "zagrożenie dla ciągłości populacji"? Że obecnie umieralność z ich powodu jest ŻADNA? Tak czy nie? Do jakiej liczby śmiertelnych przypadków uważasz, że można mówić o żadnej umieralności ? BTW - najlepsze jest pytanie wprowadzające Edytowane 12 Listopada 2018 przez d7d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 12.11.2018 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 Wiesz, że na szczepionkach i lekach się zarabia? Tak czy nie? Wiesz, ze w każdej ulotce producenckiej jest wiele o oddziaływaniach ubocznych, niepożądanych? Tak czy nie? Wiesz, że budzi to niepokój wielu ludzi? Tak czy nie? Antyszczepionkowcy bazują właśnie na strachu i na niewiedzy. Wiesz, ze szczepionki były wielokrotnie badane? Tak czy nie? Oddzieliłem dwa pytania Uważasz, że badania były tendencyjne? Pytasz o badania nie nie podajesz informacji o to kto badał tendencyjnie lub nie tendencyjnie. Pytasz pewnie o badania producenckie i te mogły być czasami tendencyjne. Badanie organizacji zajmujących się weryfikacją badań producenckich raczej nie są tendencyjne. Masz inne zdanie to podaj przykłady. Zespoły antyszczepionkowe nie prowadzą żadnych badań więc nie ma odpowiedzi na pytanie czy były tendencyjne. Tak czy nie? Wiesz, ze szczepienia, prawie wszystkie, zostały wprowadzone PO wygaśnięciu epidemii danej choroby? Piszesz "prawie wszystkie" to podaj które były po a które były przed. O czy ma świadczyć odpowiedź na tak zadane pytanie? Czy to że była np. epidemia choroby A i później wprowadzono szczepienia aby zapobiec chorobie A to źle czy dobrze? Nie piszemy o szczepionce przeciw grypie. Tak czy nie? Wiesz, ze choroby wieku dziecięcego nie są zagrożeniem dla życia i ciągłości populacji? Co to za dziwne pytanie? Proszę uszczegółowić i określić co to jest "zagrożenie dla życia" i oddzielnie "zagrożenie dla ciągłości populacji"? Że obecnie umieralność z ich powodu jest ŻADNA? Tak czy nie? Do jakiej liczby śmiertelnych przypadków uważasz, że można mówić o żadnej umieralności ? BTW - najlepsze jest pytanie wprowadzające Nikt i nigdzie nie ukrywa (ja nie znalazłem takiej informacji) ze szczepionki mogą być badane jedynie w laboratoriach akredytowanych przez producenta. Zwykle są to badania sponsorowane przez producenta i to jest podnoszone jako zarzut. Metodologia tych badań jest nieco dziwna i nie są to badania spełniające normy badań KLINICZNYCH. Wiedziałeś o tym? Włosi się wyłamali, zbadali i wyniki ich badań są diametralnie inne jak tych producenckich. Sąd Włoski przyznał odszkodowanie za uszczerbek zdrowia po szczepieniu dziecka (autyzm, jak pamiętam). Szczepienia wprowadzone przed wygaśnięciem epidemii były na polio. Haine-medina inaczej. ALE... Przed wprowadzeniem szczepionki inaczej klasyfikowano to schorzenie a po wprowadzeniu też inaczej, co znacznie zafałszowało dane statystyczne. Ta sprawa jest znana i opisana. Wiadome jest, że co roku występuje ileś tam zachorowań na odrę w naszym kraju. Nie odnotowano zgonów na tę chorobę od dość dawna. To chyba jednoznacznie wskazuje na fakt, ze te choroby nie są zagrożeniem śmiertelnym dla populacji. Jeżeli jest inaczej - pokaż to! Wrzuć link do informacji o zgonach np. na odrę w ostatnich latach, jak znajdziesz. Na strachu bazują i antyszczepionkowcy i proszczepionkowcy. Nie wiadomo którzy bardziej.. Jedni boją się powikłań, które naprawdę przecież się zdarzają. Drudzy boją się samej choroby ZGADZAJĄC SIĘ z możliwością wystąpienia powikłań, lub nie wiedzą o takiej możliwości. Z obu grup LEPIEJ zorientowani w mechanizmach tych powikłań są antyszczepionkowcy. Z tym się chyba zgodzisz... No i... NA TYM STRACHU ZARABIAJĄ KONCERNY. Jak nie - wskaż kto. Uważam, ze szczepienie dzieci ZANIM NIE UKSZTAŁTUJE SIĘ ICH ORGANIZM I NIE UKOŃCZY ROZWÓJ SYSTEMU NERWOWEGO jest ZBRODNIĄ! W znakomitej większości krajów nie szczepi się dzieci w pierwszej dobie życia!!! To co? GŁUPOTA IM NIE POZWALA? A może to u nas są głupole i szczepią za wcześnie? CZEMU NIE DA SIĘ TEGO ZMIENIĆ? Ten temat tak bardzo związany jest ze sporą kasą, że nie jest czysty i transparentny. Większość narodu kompletnie nie zna się na mechanizmach wakcynacji i WIERZY w to, ze lekarze WIEDZĄ CO ROBIĄ. A do tego naród się boi... Często nawet nie wie czego - ale się boi! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 12.11.2018 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 Z obu grup LEPIEJ zorientowani w mechanizmach tych powikłań są antyszczepionkowcy. Z tym się chyba zgodzisz... No i... NA TYM STRACHU ZARABIAJĄ KONCERNY. Jak nie - wskaż kto. Odpowiem tylko na jedno. Błąd logiczny. Na jakiej podstawie tak twierdzisz ? Bo są przeciw szczepieniom a wszyscy którzy mają odmienne stanowisko to fałszują wyniki badań i manipulują statystykami? Ty manipulujesz statystkami. Antyszczepionkowcy nie są lepiej zorientowani w mechanizmach powikłań. Generalnie antyszczepionkowcy nie są specjalistami w tej dziedzinie. Powielają wiadomości prawdziwe i nieprawdziwe zaciągnięte z internetu. Taka jest ich i twoja wiedza. Kolejna manipulacja to stwierdzenie kto na tym zarabia. I w domyśle : kto zarabia ten fałszuje. Nie sądź drugiego po sobie. Na tym świecie każdy na czymś zarabia. Prawdą jest , że nie zawsze w uczciwy sposób. Nie masz argumentu w rozmowie to się pytasz: "kto tobie płaci" albo: "ile tobie płaca " . Jesz codziennie chleb? Jak myślisz kto zarabia na produkcji i sprzedaży chleba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 12.11.2018 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 Coś dopiszę... W bardzo wielu krajach, skoro SAM PRODUCENT PISZE o możliwości wystąpienia powikłań, tworzone są fundusze odszkodowawcze.U nas takiego funduszu nie ma!!!W efekcie osoby poszkodowane szczepionką pozostawione są samym sobie bez jakiejkolwiek pomocy!!!A postuluje się PRZYMUS szczepień! Przy DOBROWOLNOŚCI szczepień mógłbym taką sytuację zrozumieć.Chciałeś, zaszczepiłeś dziecko, PADŁO NA NIE, to teraz męcz się całe SWOJE I JEGO życie z problemem, na który się zgodziłeś!Przecież WIADOMO JEST, ŻE NA KOGOŚ PADNIE!!!SAM PRODUCENT TO PISZE W ULOTKACH!!!Jak ktoś WIERZY, że akurat na jego dziecko nie padnie - JEGO sprawa.Potem...Albo "wygrał" albo konsekwencje, tragedia i wydatki są też JEGO.Na tym polega właśnie wolność.Rób co uważasz, ale uważaj co robisz!A nam się tego po prostu zabrania.I dodatkowo - szczuje się część społeczeństwa na inną część, a kasa leci! Wiesz, ze (dla mnie - nieodpowiedzialni głupole) odrzucili ustawę o dobrowolności niektórych szczepień?Przecież CO BY SIĘ NIE STAŁO, to NIGDY nie poniosą żadnych konsekwencji!!!A powinni... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 12.11.2018 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 Sprowadźmy więc sprawę do prostego problemu...DLACZEGO ja mam pozwolić szczepić dziecko w nieodpowiedzialny sposób, w nieodpowiednich terminach i niepewnymi (jak uważam i mam do tego prawo) szczepionkami TYLKO DLATEGO abyś Ty się nie bał bazując na równie niepewnych informacjach jak moje (co sam podkreślasz)? DEKLARUJESZ PARTYCYPACJĘ W KOSZTACH POWIKŁAŃ, jak takie wystąpią? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 12.11.2018 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 (edytowane) A Ty będziesz mi płacił odszkodowanie jak zachoruję bo Ty jesteś nosicielem ?Dlaczego Ty masz lepszą wiedzę na temat szczepień niż specjaliści od szczepień?Bo tak wyczytałeś w internecie.Bo tak mówi dr. Hubert Czerniak i mgr inż. Jerzy Zięba.Wiedzę mają z internetu i wyciągają z tej wiedzy tylko to co pasuje do swoich bredni.Co nie pasuje to pomijają.Podobnie robisz Ty. BTW - odpowiedziałem na testowy zestaw pytań i co dalej ... ?Antyszczepionkowcy prowadzą badania czy bazują na wiedzy z internetu. Czytałem, w tym wątku, o lekarzu którego dwójka dzieci zmarła bo je zaszczepił a trzeciego dziecka nie zaszczepił i i to dziecko nie zmarło !!Podaj więcej konkretów o tym lekarzu i jego dzieciach. Edytowane 12 Listopada 2018 przez d7d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 12.11.2018 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 "Jesz codziennie chleb? Jak myślisz kto zarabia na produkcji i sprzedaży chleba? " Ty myślisz, ze piekarz? Państwo (VAT) Dostawca energii i państwo (znowu VAT) Państwo (podatek dochodowy od piekarza, producenta energii). Rozwoziciel pieczywa, jak najęty a nie jest to własny transport. Znowu i VAT i podatki inne. Dostawca paliw i państwo (VAT, akcyza, podatek antysmogowy itd.) Więc? Głównie zarabia państwo. A piekarz? KAŻE MU KTO PIEC?!!! Niech leży brzuchem do góry, jak lubi... Wiesz, ze tak jest nie tylko z pieczywem? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 12.11.2018 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 (edytowane) A Ty będziesz mi płacił odszkodowanie jak zachoruję bo Ty jesteś nosicielem ? Dlaczego Ty masz lepszą wiedzę na temat szczepień niż specjaliści od szczepień? Bo tak wyczytałeś w internecie. Bo tak mówi dr. Hubert Czerniak i mgr inż. Jerzy Zięba. Czytaj ze zrozumieniem tekstu!!! To nie oni tak twierdza! Oni przytaczają poważne badania naprawdę mądrych i uznanych specjalistów. Nagłaśniają te badania, których wyniki są inne jak producenckie! CELOWO tego nie widzisz czy nie chcesz widzieć? Chcesz strzelać do posłańca co przyniósł złe wieści? Bo na to wygląda... PODOBNO JESTEŚ BEZPIECZNY JAK SIĘ ZASZCZEPIŁEŚ! NA PEWNO JESTEŚ BEZPIECZNY JAK PRZECHOROWAŁEŚ W DZIECIŃSTWIE Nie wierzysz w te szczepionki, boisz się infekcji mimo szczepienia? Czemu? Przecież jesteś ich ORĘDOWNIKIEM!!! Odszkodowanie za zarażenie Ciebie więc nikomu nie grozi. No, chyba że się mylisz! Adam M. Edytowane 12 Listopada 2018 przez adam_mk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 12.11.2018 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 "Jesz codziennie chleb? Jak myślisz kto zarabia na produkcji i sprzedaży chleba? " Ty myślisz, ze piekarz? Państwo (VAT) Dostawca energii i państwo (znowu VAT) Państwo (podatek dochodowy od piekarza, producenta energii). Rozwoziciel pieczywa, jak najęty a nie jest to własny transport. Znowu i VAT i podatki inne. Dostawca paliw i państwo (VAT, akcyza, podatek antysmogowy itd.) Więc? Głównie zarabia państwo. A piekarz? KAŻE MU KTO PIEC?!!! Niech leży brzuchem do góry, jak lubi... Wiesz, ze tak jest nie tylko z pieczywem? Adam M. Może udzielaj bardziej sensownych odpowiedzi. To co prezentujesz powyżej to są bajdurzenia. Nie dlatego są są kłamstwem (bo nie są) tylko jest przerzuceniem na boczny tor. W każdym biznesie jest taki (lub podobny) łańcuch podatkowy. To samo dotyczy przemysłu farmaceutycznego, dystrybucji , sprzedaży i podawania szczepionek. Dziwne że o tym nie wspominasz. Na szczepionkach zarabia także Orlen (bo ktoś wozi szczepionki, wozili lekarzy i pacjentów). I Policja (Skarb Państwa) bo kierowców łapią i wlepiają mandaty. Można tak wymienić 150 dalszych powiązań. Tylko po co ? Żeby rozmydlić temat. Nie prowadzisz żadnych badań, masz problem (podobno przejściowy) z matematyka i powielasz kłamliwe i tendencyjne informacje podawane w internecie. Słucham dr H. Czerniaka i mgr J. Ziębę ... Ty mówisz dokładnie to samo. Czyżbyś nie miał własnej wiedzy i musisz posiłkować się ich "wiedzą". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 12.11.2018 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 "Czytałem, w tym wątku, o lekarzu którego dwójka dzieci zmarła bo je zaszczepił a trzeciego dziecka nie zaszczepił i i to dziecko nie zmarło !!Podaj więcej konkretów o tym lekarzu i jego dzieciach. " Nie ja to wkleiłem, nie mam danych, szukaj u źródła.U tego co wkleił. "Antyszczepionkowcy nie są lepiej zorientowani w mechanizmach powikłań.Generalnie antyszczepionkowcy nie są specjalistami w tej dziedzinie.Powielają wiadomości prawdziwe i nieprawdziwe zaciągnięte z internetu.Taka jest ich i twoja wiedza." Antyteza jest taka...PROSZCZEPIONKOWCY SĄ LEPIEJ ZORIENTOWANI w tych mechanizmach, SĄ specjalistami w tej dziedzinie, NIE BAZUJĄ na wiadomościach z sieci.Ich wiedza jest INNA! Wyspałeś się?Nie dopuszczasz do siebie myśli, ze ktoś potrafi czytać teksty ze zrozumieniem?Siejesz dogmatami.Do tego... wątpliwej jakości.Po co? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 12.11.2018 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 "Słucham dr H. Czerniaka i mgr J. Ziębę ... Ty mówisz dokładnie to samo. Czyżbyś nie miał własnej wiedzy i musisz posiłkować się ich "wiedzą". " No łapy mi opadli... Weź do ręki książkę do matematyki. Znajdź twierdzenie, że 2 + 2 = 4 Potem OGŁOŚ WŁASNĄ INNĄ WIEDZĘ NA TEN TEMAT! Nie powielaj tego co jest w tej książce, bo to przecież nieprawda jest. Masz głosić wiadomość (prawdziwą) tak samo jak inni, co te książkę czytali? Możesz też napisać WŁASNĄ książkę do matematyki. Własnej matematyki, bo przecież przeprowadzisz sobie własne badania... :lol: Fakty to fakty! Nieważne, kto się na nie powołuje. Jak informacje o ich istocie zmienia - jest kłamcą. Jak jakieś fakty są nie po Twojej myśli, to... TYM GORZEJ DLA FAKTÓW!!! Poniosło Cię... Przyznaj! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 12.11.2018 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 Może udzielaj bardziej sensownych odpowiedzi. To co prezentujesz powyżej to są bajdurzenia. Nie dlatego są są kłamstwem (bo nie są) tylko jest przerzuceniem na boczny tor. W każdym biznesie jest taki (lub podobny) łańcuch podatkowy. To samo dotyczy przemysłu farmaceutycznego, dystrybucji , sprzedaży i podawania szczepionek. Dziwne że o tym nie wspominasz. Na szczepionkach zarabia także Orlen (bo ktoś wozi szczepionki, wozili lekarzy i pacjentów). I Policja (Skarb Państwa) bo kierowców łapią i wlepiają mandaty. Można tak wymienić 150 dalszych powiązań. Tylko po co ? Żeby rozmydlić temat. Nie prowadzisz żadnych badań, masz problem (podobno przejściowy) z matematyka i powielasz kłamliwe i tendencyjne informacje podawane w internecie. Słucham dr H. Czerniaka i mgr J. Ziębę ... Ty mówisz dokładnie to samo. Czyżbyś nie miał własnej wiedzy i musisz posiłkować się ich "wiedzą". zapytałeś, kto zarabia na produkcji i sprzedaży pieczywa. TAK CZY NIE? Odpowiedziałem kto i ile razy zarabia, z czym się nie kłócisz. Podpowiedziałem, ze nie tylko pieczywa ten mechanizm dotyczy. W paliwach podatków i danin jest PONAD 50% A teraz zarzucasz mi, ze rozwadniam temat... NAPISZ, prosze, JAKA JEST POPRAWNA ODPOWIEDŹ NA TO PYTANIE! Oblałem! Rozumiem... Udziel mi wiec wiedzy nie rozmytej a konkretnej, poprawnej i prawdziwej. TWOJEJ! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 12.11.2018 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 (edytowane) "Słucham dr H. Czerniaka i mgr J. Ziębę ... Ty mówisz dokładnie to samo. Czyżbyś nie miał własnej wiedzy i musisz posiłkować się ich "wiedzą". " ... Adam M. W książce przeczytałem, w szkole uczyli 2 + 2 = 4 i ja się z tym zgadzam. Możesz nawet to sam zweryfikować. I co to ma do mojego stwierdzenia: "Słucham dr H. Czerniaka i mgr J. Ziębę ... Ty mówisz dokładnie to samo. Czyżbyś nie miał własnej wiedzy i musisz posiłkować się ich "wiedzą". " TAKIE SĄ FAKTY. I nie pracuję dla TVN FAKTY. Znowu rozmydlasz i piszesz jakieś durnoty. Nie masz żadnej wiedzy na temat szczepionek poza wiedzą z internetu. Panowie dr H. Czerniak i mgr J. Zięba maja taką samą zerową wiedzę na temat szczepionek. Ich teoria to są interpretacje i przekłamania a nie rzetelna wiedza. Piszesz, że odra nie jest śmiertelna bo w Polsce nie było ostatnio takich przypadków. Sprawdzałeś czy usłyszałeś od Zięby lub od Czerniaka? AA wiesz gdzie występują śmiertelne przypadki odry? Tężec - nie szczepimy bo można zarazić się tylko od konia (źródło - H. Czerniak raczej już bez dr) A może polio ? bo w Indiach po szczepieniach zmarło 47.500 osób? A może rtęć (Hg) w szczepione - dopuszczalna ilość przekroczona 250 razy? WIDZA Z INTERNET. Trzeba umieć czytać i logicznie rozumować i nie "łykać każdej głupoty" powielane po stokroć. FAKT jest taki że w Indiach praktycznie wyeliminowano chorobę polio. Wg twoich tez choroba się sam wycofała bo przestano na nią szczepić. ŻENADA !! BTW - skracam cytaty bo nie chcę brać udziału w powielaniu kłamstw i głupoty. Edytowane 12 Listopada 2018 przez d7d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts