Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

szczepionka odra+świnka+ różyczka

Agnieszka1

Recommended Posts

Dziękuję!

Mnie się nie chciało tego szukać dla tego lenia.

Teraz może sobie przeczytać, jak potrafi czytać ze zrozumieniem tekstu, ze NAPISALI o możliwości uszkodzenia płodu czy wywoływaniu niepłodności.

Ja to tam znalazłem.

Częstotliwość występowania powikłań opisanych w tabelce "nieznana" co nie dziwi u zachwalaczy produktu.

Jest znana.

Dobrze znana!

Adam M.

nadal nie znalazłeś tego cytatu kłamczuszku ?

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziękuję!

Teraz może sobie przeczytać, jak potrafi czytać ze zrozumieniem tekstu, ze NAPISALI o możliwości uszkodzenia płodu czy wywoływaniu niepłodności.

Ja to tam znalazłem.

Częstotliwość występowania powikłań opisanych w tabelce "nieznana" co nie dziwi u zachwalaczy produktu.

Jest znana.

Dobrze znana!

Adam M.

cytat z ulotki "Kobiety w okresie ciąży nie powinny być szczepione szczepionką M-M-RVAXPRO.

Nie wykonywano badań szczepionki M-M-RVAXPRO u kobiet w ciąży. Nie wiadomo, czy

M-M-RVAXPRO podany kobiecie w ciąży może spowodować uszkodzenie płodu lub czy może

wpłynąć na zdolność rozrodczą.

Nie udokumentowano jednak przypadków uszkodzenia płodu po podaniu szczepionki przeciwko

odrze lub śwince kobietom w okresie ciąży. Chociaż teoretycznie nie można wykluczyć takiego

ryzyka, nie zgłoszono żadnego przypadku zespołu różyczki wrodzonej u ponad 3500 nieświadomych

wczesnej ciąży, podatnych na zakażenie kobiet, którym podano szczepionkę zawierającą komponentę

różyczki. "

ZNOWU KŁAMIESZ

Dziękuję!

Ja to tam znalazłem.

Jest znana.

Dobrze znana!

Adam M.

CYTAT Z ULOTKI: "

Nie przeprowadzono badań dotyczących wpływu M-M-RVAXPRO na płodność."

ZNOWU KŁAMIESZ

...

Ja to tam znalazłem.

...

Adam M.

CYTAT Z ULOTKI: "

Nie przeprowadzono badań dotyczących wpływu M-M-RVAXPRO na płodność."

...

No. oni nie przeprowadzili badań.

A te co przeprowadzili to o kant du.py potłuc.

Inni prowadzą statystyki i wiele ciekawych zbieżności wyszło.

Adam M.

Czytasz "ze zrozumieniem" tylko nie wiadomo co :)

Nie widzisz sprzeczności w tym co piszesz ?

Mam propozycję.

Skoro łazi tu raptem kilka osób i nikt nikogo nie przekona - bo nie!

To co my tu tracimy czas?

Dajmy sobie spokój i nich każdy robi to, co uważa.

Szczepcie się albo nie.

Nie ma sensu dalsze bicie piany.

Adam M.

I słusznie!

To jest bicie piany s twojej strony a nie ze strony mającej oparcie w FAKTACH.

Więcej nie przedstawiaj swoich szkodliwych teorii.

Teorii które nie mają podstaw w badaniach i w praktyce.

"Podstawy" antyszczepionkowców to bezmyślne lub celowe zakłamywanie FAKTÓW, wyników badań.

Antyszcepionkowcy powołują się na wiedzę z internetu powielaną wielokrotnie z takimi samymi błędami i kłamstwami.

To jest grupa nawiedzonych ludzi bez wiedzy i bez specjalistycznego wykształcenia.

Ludzie wierzący w światowe spiski, Rząd Światowy, THULE, w Vril i zaplanowaną depopulację.

Mam propozycję.

Skoro łazi tu raptem kilka osób i nikt nikogo nie przekona - bo nie!

To co my tu tracimy czas?

Dajmy sobie spokój i nich każdy robi to, co uważa.

Szczepcie się albo nie.

Nie ma sensu dalsze bicie piany.

Adam M.

albo po prostu przyznaj, że kłamałeś we wcześniejszych wypowiedziach.

gdzie są te dane producentów, które znalazłeś. gdzie piszą w ulotkach o autyzmie ?

gdzie są te cytaty kłamczuszku ?

później niezdecydowana osoba wejdzie, poczyta trochę twoich bredni i będzie miała mętlik w głowie.

Po co się chwytać za słówka. Niektóre firmy produkujące szczepionki są spółkami giełdowymi i muszą podawać wyniki finansowe.Przez zupełny przypadek dotarłem do takiego fragmentu, który zawiera sponsorowanie organizacji w Polsce. Kwoty za poprzedni rok idą w setkach i dziesiątkach tys zł. Praktycznie wszyscy dostają: aptekarze, pielęgniarki, wakcynolodzy, alergolodzy, neonatolodzy, pediatrzy itd itp..I pilnują interesów sponsora. FAjnie dawali głos przy niedawnym obywatelskim projekcie ustawy. A to tylko jedna firma- jest ich więcej.

Do tego dochodzi lobbowanie i korumpowanie. Też niedawno ta sama firma dostała karę w przeliczeniu ok 1mld zł w Chinach za korupcję.

Jak tam to robią, to pewnie wszędzie próbują gdzie tylko można, bo tak jest najtaniej. Dużo łatwiej przekupić urzędnika czy posła niż przekonać każdego konsumenta.

To jest przeogromny biznes i ma swój marketing. Jak pojawią się jakieś wyniki niezgodne z linią firmy to dziwne rzeczy się dzieją tym osobom, co temu marketingowi zaszkodziły.

Długotrwałych badań bezpieczeństwa szczepionek nie sposób znaleźć.

Moim zdaniem to nie przypadek, że bardzo długo nie było badań porównujących dzieci szczepione i nieszczepione. I dalej ich jest naprawdę niewiele. Bo te badania i zestawienia statystyczne, które w ostatnich latach się pojawiły , ukazują bardzo smutny obraz.

Producentów szczepionek produkują tez leki, A te firmy nie ponoszą żadnej odpowiedzialności za szczepionki, mają immunitet prawny na nie. Na leki nie mają takiego komfortu. Jest pokusa czy nie na dodanie do szczepionek czegoś, co przynajmniej u niektórych może powodować po czasie potrzebę kupowania leków?

Przez zupełny przypadek dotarłem do takiego fragmentu, który zawiera sponsorowanie organizacji w Polsce. Kwoty za poprzedni rok idą w setkach i dziesiątkach tys zł. Praktycznie wszyscy dostają: aptekarze, pielęgniarki, wakcynolodzy, alergolodzy, neonatolodzy, pediatrzy itd itp..I pilnują interesów sponsora. FAjnie dawali głos przy niedawnym obywatelskim projekcie ustawy. A to tylko jedna firma- jest ich więcej.

Jest pokusa czy nie na dodanie do szczepionek czegoś, co przynajmniej u niektórych może powodować po czasie potrzebę kupowania leków?

Dane są pewnie zupełnie jawne.

Możesz więc podać firmę i link żeby wiedzieć kto i zacz.

Nie neguję. Pewnie tak jest (ze sponsorowaniem).

Jest pokusa !

I temat odżywa :D

Trzeba powołać komisję sejmową pod przewodnictwem np. p. K. Gądek.

Edytowane przez d7d

Internety... ;)

- Mój dziadek był na Titanicu. Jeszcze przed tragedią zaczął ostrzegać wszystkich, że statek zatonie.

- I co?

- Wyjebali go z kina.

:)

Dobre ! :D :D

Ale dziadek był na RMS Titanic ? ;)

https://wiadomosci.wp.pl/wizualizacja-nowego-titanica-6043596782908545g

a deszcz jest spiskiem i zmowa producentow parasoli.

nie ma sensu dyskutowac z antyszczepionkowcami z 2 powodow:

- to odmiana selekcji naturalnej XXI wieku, nie warto zaburzac praw natury, ziemia jest przeludniona, czesc musi wyginac.

- zadne argumenty do nich nie trafiaja, nie dyskutuj z antyszczepionkowcem, bo najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu a pozniej pokona doswiadczeniem

Jeszcze nie sprowadzili do swojego poziomu.

Wszystko w życiu szkodzi.

Nawet samo życie szkodzi i prowadzi nieuchronnie do śmierci.

Jaki z tego wniosek ? ;)

Że rozum to potęga i trza sprawdzać wszystkie źródełka to wklejam znalezione takie coś . Spiskowa rzecz jasna, ale dziwnie zgadza się z faktami, a brzytwa Ockhama goli równo medialne doniesienia Jak ktoś ma alergię słowo pisane to starczy ostatnie zdania przeczytać i sprawdzić:

"W ostatnich latach media wykreowały Światową Organizację Zdrowia, czyli WHO, jako szczyt intelektualny od spraw medyczno – zdrowotnych. Prawda jest niestety o wiele bardziej smutna. WHO jest li tylko administracją, opłacaną przez przemysł, w celu wprowadzania określonych produktów do obiegu. Tacy producenci szczepionek, jak B. Gates, są jednocześnie sponsorami WHO.

Znalazłem ciekawy artykuł na ten temat Jona Rappaprta z 1 października 2013 roku. Analiza faktów historycznych wskazuje jednoznacznie, że mieliśmy dwa podboje kontynentów afrykańskiego, czy azjatyckiego.

Pierwszy miał miejsce w XIX wieku. Na słynnej konferencji w Berlinie w 1886 roku dokonano podziału Afryki pomiędzy imperia europejskie. Zaowocowało to masakrami np. Burów w Afryce Południowej, stworzeniem pierwszych obozów zagłady przez Anglików. Belgowie mordowali bezkarnie w Kongo. Francuzi podbijali Afrykę Środkową i północną, gdzie siedzą faktycznie do dnia dzisiejszego.

Drugi – w XX wieku zmieniono metody podboju krajów tzw. Trzeciego Świata, w tym niestety także Polski i krajów dawnego bloku wschodniego. Nie dzieje się to gwałtownie. Żadnych bezpośrednich mordów, jak do tej pory. Pomalutku, spokojnie, dokonuje się podboju ekonomicznego, przejmując bogactwa i przemysł danego kraju.

Łapownictwo rozwinięte do potęgi entej.

Nie tylko w sposób bezpośredni, jak to robi ambasador USA, wynosząc kartony dolarów, konkretnie 15 lub 60 milionów, w zależności od wersji, dla p. Millera, szefa tego rządu warszawskiego, jako wynagrodzenie za tworzenie więzień dla CIA. I proszę popatrzeć, tak zazwyczaj bezwzględny fiskus nawet nie mrugnął okiem na te lewizny. A biedna kioskarka z braku paragonu na kwotę 2 złotych dostaje mandat na 1000 złotych.

Łapownictwem są także kontrakty i etaty w tzw. organizacjach międzynarodowych. Taki na przykład prof. Kostrzewski z PZH, po otrzymaniu etatu eksperta WHO, natychmiast w 1975 roku wprowadził przymus szczepień na odrę itd. Odbyło się to przy głośnym proteście pediatrów, którzy uznawali, że odra jest tak błahą chorobą, że nie warto nic robić, a tym bardziej wstrzykiwać bezpośrednio do krwioobiegi dziecka rozmaitego rodzaju toksyn. Te parę tysięcy dolarów za etat w WHO miało jednak decydujące znaczenie we wprowadzaniu przymusu szczepień.

http://www.polishclub.org/2015/03/23/dr-jerzy-jaskowski-odra-0-zgonow-po-chorobie-108-zgonow-po-szczepionce/

http://biotalerz.pl/dr-jerzy-jaskowski-matrix-epidemia-powiklan-poszczepiennych-odra/

http://biotalerz.pl/dr-jerzy-jaskowski-jak-utrwalac-strach-odra-i-jej-skutki-nie-tylko-dla-matek-i-przyszlych-matek/

http://educodomi.blog.pl/2017/06/18/odra-straszenie-ignorantow-epidemia/

Jaka jest wartość merytoryczna tej wszelkiej maści ekspertów? Poniżej podam kilka przykładów w celu uzmysłowienia PT Czytelnikowi poziomu intelektualnego tzw. ekspertów. Nie mówię o cwaniactwie.

„Nie istnieje prawdopodobieństwo, by człowiek kiedykolwiek dotknął siły atomu” – Robert Milikian, prof. fizyki, Nagroda Nobla w dziedzinie fizyki 1923r. W 10 lat później mieliśmy pierwsze elektrownie atomowe. W 20 lat później mieliśmy pierwsze bomby atomowe.

„Cięższe od powietrza maszyny latające są niemożliwe do skonstruowania” – lord Kelvin, prezes Royl Society 1895. W 10 lat później latały samoloty.

„Komputery w przyszłości mogą ważyć więcej aniżeli 1500 kg” – Populars Mechanics 1949 rok.

„Superkomputer jest niemożliwy do zbudowania, wymagałby do chłodzenia całej wody z Niagary” – szef IBM, New York University.

„Nie ma powodu, aby ktoś chciał mieć komputer w domu” – Ken Olsen, założyciel Digital Equipment Company 1977 r.

Te kilka przykładów powinno otworzyć Czytelnikowi oczy na rozmaitego rodzaju bzdury, ogłaszane przez media polskojęzyczne, niemieckich właścicieli, ustami wykreowanych przez siebie ekspertów.

Podbój i podporządkowanie krajów trzeciego świata obecnie odbywa się przy pomocy WHO i przemysłu szczepionkowego. Proszę zauważyć, tylko aktorzy sceny politycznej rządu warszawskiego, jako jedyni na świecie [plus Bułgaria, ale to to samo] na 196 państw wprowadzają przymus szczepień już w pierwszej dobie po urodzeniu.

Czyli, mamy taką sytuację. Wszyscy lekarze na świecie w 195 krajach to wybitni idioci, ponieważ nie chcą skorzystać z takiego dobrodziejstwa, jakim jest podatnie toksyn bezpośrednio do krwioobiegu własnym dzieciom w postaci szczepionek, a tylko eksperci rządu warszawskiego zgadzają się na trucie podległych obywateli."

Za:http://www.polishclub.org/

Dla rozumu i nauki

To już wysłuchałem z uwagą

Że rozum to potęga i trza sprawdzać wszystkie źródełka to wklejam znalezione takie coś .

...

Faktycznie trochę spiskowa ale jednak potęga Umysłu .

Weryfikuję potęgę umysłu

Tajna operacja "Odra 2018" - VRIL THULE w akcji ?!

Dalej występ dr H. Czernika ze swoimi manipulacjami.

Złośliwie dodam, że przypomina mi Kaszpirowskiego ...

i

"Ręce które liczą ..." (leczą).

Manipulację jest np. porównanie dopuszczalnej dawki w doustnym podaniu rtęci (Hg) (nie związku rtęci) dorosłemu człowiekowi z ilością związku rtęci w szczepionce.

https://www.mp.pl/szczepienia/ekspert/blonica_tezec_krztusiec_ekspert/113626,czy-szczepionki-dtpa-zawieraja-tiomersal

Później jest w miarę normalnie jak na wykład antyszczepionkowców..

Cały czas te same kłamliwe ale jakże straszne, stwierdzenia bez powołania się na źródła itp.

Od połowy filmu to już jest super.

Brawo gnago !!

2018-11-15_173104.jpg

2018-11-15_173235.jpg

2018-11-15_173343.jpg

2018-11-15_173523.jpg

2018-11-15_173630.jpg

Pasjonująca lektura.

Potęga UMYSŁU !! a może potenga ? ;)

Czy dalsze filmy są tak pasjonujące?

Drugiego, z pierwszego postu, jeszcze nie oglądałem.

Cukrzyca uleczalna dietą ?

To co napisałem to nie dosłowne cytaty z podręczników medycznych a cukrzyca II była całkowicie wyleczalna .

Dalej jest całkowicie "wyleczalna"

Cukrzyca typu II

To w gruncie rzeczy bardzo prosta sprawa. Stosowanie przez jakiś czas diety: paleo / niskowęglowodanowej(LC, LCHF) / ketogenicznej / DDP - normalizuje cukry na tyle, że po jakimś czasie można odstawić insulinę.

Jednak z medycznego punktu widzenia, tego chyba nie można nazwać wyleczeniem, bo jak się wróci do wcześniejszego żywienia - to dolegliwości wracają. Tylko tak się jakoś dziwnie składa, że spora część osób która się w ten sposób "wyleczyła" nigdy nie wraca już do poprzedniego żywienia. Dla nich lepiej żywić się nieco "ekscentrycznie" niż łykać garść pastylek i/lub regularnie się kłuć.

W przypadku cukrzycy typu I już nie jest tak dobrze, ale też w części przypadków można sobie pomóc.

To już wysłuchałem z uwagą

Faktycznie trochę spiskowa ale jednak potęga Umysłu .

Weryfikuję potęgę umysłu

Tajna operacja "Odra 2018" - VRIL THULE w akcji ?!

Dalej występ dr H. Czernika ze swoimi manipulacjami.

Złośliwie dodam, że przypomina mi Kaszpirowskiego ...

i

"Ręce które liczą ..." (leczą).

Manipulację jest np. porównanie dopuszczalnej dawki w doustnym podaniu rtęci (Hg) (nie związku rtęci) dorosłemu człowiekowi z ilością związku rtęci w szczepionce.

https://www.mp.pl/szczepienia/ekspert/blonica_tezec_krztusiec_ekspert/113626,czy-szczepionki-dtpa-zawieraja-tiomersal

Później jest w miarę normalnie jak na wykład antyszczepionkowców..

Cały czas te same kłamliwe ale jakże straszne, stwierdzenia bez powołania się na źródła itp.

Od połowy filmu to już jest super.

Brawo gnago !!

[ATTACH=CONFIG]421749[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]421750[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]421751[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]421752[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]421753[/ATTACH]

Pasjonująca lektura.

Potęga UMYSŁU !! a może potenga ? ;)

Czy dalsze filmy są tak pasjonujące?

Drugiego, z pierwszego postu, jeszcze nie oglądałem.

Watek robi się komediowy :)

Jest jednak daleko niepokojace, ze ktoś poświeca swój czas, energię na tworzenie powyższych dyrdymałów...

"Manipulację jest np. porównanie dopuszczalnej dawki w doustnym podaniu rtęci (Hg) (nie związku rtęci) dorosłemu człowiekowi z ilością związku rtęci w szczepionce"

Racja zwyczajnie rtęć doustnie podana zazwyczaj w ciągu paru minut znajduje się poniżej właściwego otworu zazwyczaj w historii używanego do pozbywania się zbędnych substancji. ( dziś jest obiektem seksualnym , magazynem przemytniczym etc.) Natomiast wprowadzona przez przebitą skórę i w związku chemicznym tu pozbywanie się trwa latami jeśli w ogóle. Zatem fakt to manipulacją jest samo porównanie tych operacji na ciele. Bo rtęć jako ciecz paruje nawet w temperaturze kupy tj. 36' 6 C. ale to znikoma ilość nie wiąże się z organizmem wiecie treść jelitowa, śluz kosmków jelitowych,bakterie etc. W zasadzie nic nie zostaje . A JA jestem zwyczajnie staromodnym tekstowcem i prosiłbym o jakieś refleksje związane z tekstem . No nawet negacji , a nie bezrefleksyjnego milczenia /aprobaty

To wkleję jeszcze raz:Proszę zauważyć, tylko aktorzy sceny politycznej rządu warszawskiego, jako jedyni na świecie [plus Bułgaria, ale to to samo] na 196 państw wprowadzają przymus szczepień już w pierwszej dobie po urodzeniu.

Czyli, mamy taką sytuację. Wszyscy lekarze na świecie w 195 krajach to wybitni idioci, ponieważ nie chcą skorzystać z takiego dobrodziejstwa, jakim jest podatnie toksyn bezpośrednio do krwioobiegu własnym dzieciom w postaci szczepionek, a tylko eksperci rządu warszawskiego zgadzają się na trucie podległych obywateli."

I nalegam na osobista weryfikację tej podanej informacji oczywiście na wiarygodnych stronach UE