Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

szczepionka odra+świnka+ różyczka

Agnieszka1

Recommended Posts

Jeżeli zrozumiałeś co miał na myśli pisząc o witaminach B6, B12, D i C to możesz wytłumaczyć czy miał na myśli naturalne źródła czy produkowane przez przemysł farmaceutyczny ?

To jest zasadnicza różnica kto produkuje i kto na tej produkcji zarabia.

Czy to produkuje natura, czy produkuje "rolnik" czy przemysł farmaceutyczny?

Naturalna witamina jest pewnie zdrowa, produkowana przez rolnika może już nie a produkowana przemysłowo to z pewnością nie jest zdrowa ?

Może też wytłumaczysz co stos miał na myśli pytając ... o rezygnację z witamin ?

Zaczynacie się gubić w rozwijaniu spiskowych teorii.

"Witaminy" i preparaty JZ są produkowane pewnie przez samą naturę.

BTW - nie zwróciłeś uwagi na to że o sól nie pytałem.

Edytowane przez d7d
literówka

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Konkretnie to - złap się za podręcznik do biologii i braki edukacji uzupełnij.

W wiedzę podręcznikową chyba wierzyć można?

:lol:

Bo na razie farmazony (jak zwykle) wypisujesz.

Trochę tak jak złodziej który krzyczy - łapaj złodzieja!!!

:lol:

Adam M.

Kolejny rie potrafisz dać odpowiedzi to zmieniasz temat.

Nie podałeś te przykładów setek tysięcy chorych Polaków po tych szkodliwych szczepieniach.

Powielasz bajdy i fake newsy Panie Mądry i Pożyteczny.

Dla kogo Pożyteczny?

I "Kto za tym stoi?" ;)

W podręcznikach są opisane pożyteczne działania szczepionek.

W internecie podawane są fake newsy na temat szkodliwości szczepionek, ich produkcji na bazie abortowanych płodów itp.

Oświeć się wiedza a nie fake newsami.

Te produkowane witaminy też są szkodliwe bo ktoś na tym zarabia?

Czy witaminy jednak nie są szkodliwe (mimo że ktoś na tym zarabia) bo bo ich szkodliwość by nie pasowała do teorii spiskowej ?

No to poległeś na swojej wszechstronnej wiedzy .

Tyle pisałeś o szkodliwości szczepionek a poza linkami do antyszczepionkowych stron nie potrafisz podać tych setek tysięcy chorych na skutek szczepień.

O witaminach wiesz tyle co zacytujesz z Wikipedii.

Mało kto da się nabrać na twoją wiedzę w tym zakresie.

Nic nie muszę Tobie udowadniać bo wiedza o szczepionkach jest dostępna i możesz sobie sam szukać.

Szczepionki są badane.

A preparaty twojego idola Jerzego Z. nie są badane.

Jednym mogą pomóc a drugim mogą zaszkodzić.

Z pewnością pomagają Jerzemu Z. robić olbrzymią kasę kosztem naiwnych i łatwowiernych.

Jakoś tym się nie zajmujesz bo to nie pasuje do teorii "kto na tym zarabia" i kto komu kit wciska.

Może podasz te dane o 25% chorych 4 latków (na choroby przewlekłe po szczepieniach) ?

O dane w sprawie czterolatków pytaj tego, kto to obwieścił.

A co do reszty...

Kto tu poległ, leży i kwili?

Nie umiesz pokazać nam źródła swej wiedzy?

Nie chcesz?

Piszesz - nie musisz...

Nie rozumiesz - że my też nie musimy?

Bredzisz, że szczepionki są badane nie pisząc przez kogo, gdzie, kiedy, jak...

A ja w bajki nie wierze już od dawna.

Ciekawe, że bardziej ciekawi Cię ile kto kasy czesze jak to - co komu dobrze robi.

Zboczenie jakieś?

Czy tylko zazdrość?

(bo jak zazdrość - rób tak samo!)

Adam M.

To ja zadam jedno pytanie pomocnicze:

Skąd to się bierze, że dziś ponad 1/4 dzieci w wieku 4 lat (!) ma jakąś chorobę przewlekłą?

Może podasz te dane o 25% chorych 4 latków (na choroby przewlekłe po szczepieniach) ?

Znowu konfabulujesz.

Nawet nie wiesz co znaczy określenie którym się posługujesz ...

Konfabulacja - najprościej można ją określić jako występowanie u ludzi fałszywych wspomnień. Nie są one zazwyczaj "dodatkowymi" wspomnieniami, a pojawiają się one po to, aby zapełniać istniejące luki pamięciowe. Wydawać by się mogło, że konfabulacja jest problemem typowo psychiatrycznym, ze względu jednak na to, jakie są jej przyczyny, tak naprawdę częściej stykają się z nią specjaliści neurologii.

Nie ja pisałem o tych chorych czterolatkach tylko strusp - tez zwolennik szkodliwości szczepień.

Chcesz powiedzieć że strusp pisał o innych przyczynach tych chorych czterolatkach na przewlekłe choroby ?

Szkodliwość szczepień gwałtownie rośnie i już nie panujecie nad przekazami tzw. "prawdziwych faktów" o sczepieniach :D

Edytowane przez d7d
literówka

O dane w sprawie czterolatków pytaj tego, kto to obwieścił.

A co do reszty...

Kto tu poległ, leży i kwili?

Nie umiesz pokazać nam źródła swej wiedzy?

Nie chcesz?

Piszesz - nie musisz...

Nie rozumiesz - że my też nie musimy?

Bredzisz, że szczepionki są badane nie pisząc przez kogo, gdzie, kiedy, jak...

A ja w bajki nie wierze już od dawna.

Ciekawe, że bardziej ciekawi Cię ile kto kasy czesze jak to - co komu dobrze robi.

Zboczenie jakieś?

Czy tylko zazdrość?

(bo jak zazdrość - rób tak samo!)

Adam M.

Nie wierzysz w bajki ale je cięgle opowiadasz.

O kasie to Ty cięgle pisałeś jak to przemysł (i inni) zarabia na szczepionkach.

Dałem przykład że JZ też zarabia na swoich produktach "leczniczych" i o tym nie wspominasz.

Może zarabia dużo więcej (w proporcji do nakładów) niż ci których wytykasz.

Mnie nie interesuje kasa zarabiana przez przemysł farmaceutyczny i przez JZ.

To ich sprawa.

Interesuje mnie szkodliwość produktów i szerzonej "wiedzy".

Masz info o badaniach- możesz zapoznać się

http://szczepienia.pzh.gov.pl/informacja-prezesa-urzedu-odpowiedzialnego-za-dopuszczanie-szczepionek-do-obrotu/

http://szczepienia.pzh.gov.pl/wszystko-o-szczepieniach/jak-sie-bada-bezpieczenstwo-szczepionek/3/?print-version

https://www.pzh.gov.pl/

Gwałtownie rośnie liczba chorych na głupotę.

Obejrzałem to "info" o badaniach...

Kwit powołujący się na kwit powołujący się na dyrektywę (UE) powołującą się na załącznik...

Generalnie idzie w tych "badaniach" o to:

https://ec.europa.eu/health//sites/health/files/files/eudralex/vol-1/dir_2001_83_cons2009/2001_83_cons2009_pl.pdf

Ten fragment SZCZEGÓLNIE przekonuje mnie do szczepionek...

"Ochrona zdrowia publicznego musi byćpodstawowym celemwszelkich zasad regulujących produkcję, dystrybucjęi stosowanie produktów leczniczych.(3)Jednakże cel ten musi zostaćosiągnięty za pomocąśrodków,które nie będąutrudniaćrozwoju przemysłu farmaceutycznegolub handlu produktami leczniczymi we Wspólnocie.(4)Handel produktami leczniczymi we Wspólnocie jest utrudnionyw wyniku różnic między niektórymi przepisami krajowymi,w szczególności odnoszącymi siędo produktów leczniczych(wyłączającymi substancje lub połączenia substancji, takie jakśrodki spożywcze, pasze dla zwierząt lub preparaty toaletowe),a takie różnice wpływająbezpośrednio na funkcjonowanie rynkuwewnętrznego.(5)Takie przeszkody muszązostać, odpowiednio, usunięte; pociągato za sobązbliżanie odpowiednich przepisów.(6)W celu zmniejszenia pozostałych różnic należy ustanowićzasadydotyczące kontroli produktów leczniczych i wyszczególnićobowiązki spoczywające na właściwych władzach Państw Człon-kowskich w celu zapewnienia zgodności z wymogami prawa.(7)Możebyćzbadane jedynie we wzajemnym odniesieniu i ma tylkorelatywne znaczenie, zależne od postępu wiedzy naukowejiużytku, do którego produkt leczniczy jest przeznaczony. Szcze-gółowe dane i dokumentacja, która musi byćobowiązkowo dołą-czona do wniosku o pozwolenie na dopuszczenie do obrotuproduktu leczniczego wykazują,że terapeutyczna skutecznośćproduktu ma większe znaczenie niżpotencjalne ryzyko.(8)Normy i protokoły dotyczące wyników prób i badańproduktówleczniczych sąskutecznymi metodami kontroli tych produktów,służącymi w związku z tym ochronie zdrowia publicznegoi mogącymi ułatwićobroty tymi produktami przez ustanowieniejednolitych zasad mających zastosowanie do badańi prób, przy-gotowywania akt odnośnych spraw i rozpatrywania składanychwniosków

Dużo tam tego i samo ble ble ble...

A o samych badaniach klinicznych - NIC!!!

I na to się powołujesz?

Ktoś tu jest chyba idiotą i to nie ja - bo umiem czytać to ze zrozumieniem!

Choć nudne i monotonne, głównie o opakowaniach, nazewnictwie, ułatwianiu obrotu itp.

Przestań więc opowiadać jawne głupoty na bazie TAKICH informacji.

Adam M.

ja wiem, dyrektywy złe, wikipedia zła, wcześniej podawałem linki do WHO - też były złe (bo big pharma, NWO itp) .

jedynie akceptowalne źródła według adama:

prawdaoszczepionkach.pl

ligaswiata.blogspot.com

wolna-polska.pl

szczepienia.wybudzeni.com

szczepienie.blogspot.com

vaccgenocide.wordpress.com

pasuje tutaj cytat: "nikt nas nie przekona, że czarne jest czarne a białe jest białe". Ja wiem kłamczuszku, nikt cie nie przekona.

Edytowane przez jak_kolwiek

Wiem, kłamczuszku, ze nic Cię nie przekona.

Pytałem o badania kliniczne, o wpływ na zdrowie tych szczepionek.

Podesłałeś dyrektywę i opowieści o opowiadaniu, głównie o tym, że szczepienia "cel ten musi zostaćosiągnięty za pomocąśrodków,które nie będąutrudniaćrozwoju przemysłu farmaceutycznegolub handlu produktami leczniczymi we Wspólnocie."

Jesteś żałosnym wciskaczem kitu pozbawionym jakichkolwiek argumentów.

Do tego - przekonanym o własnej doskonałości, bo WIERZYSZ w te brednie, które linkujesz, pewnie bez czytania.

Adam M.

Wiem, kłamczuszku, ze nic Cię nie przekona.

Pytałem o badania kliniczne, o wpływ na zdrowie tych szczepionek.

Podesłałeś dyrektywę i opowieści o opowiadaniu, głównie o tym, że szczepienia "cel ten musi zostaćosiągnięty za pomocąśrodków,które nie będąutrudniaćrozwoju przemysłu farmaceutycznegolub handlu produktami leczniczymi we Wspólnocie."

Jesteś żałosnym wciskaczem kitu pozbawionym jakichkolwiek argumentów.

Do tego - przekonanym o własnej doskonałości, bo WIERZYSZ w te brednie, które linkujesz, pewnie bez czytania.

Adam M.

Znowu kłamczuszkujesz kłamczuszku !

Ja nie podsyłałem żadnej dyrektywy.

Jeżeli chodzi o czytanie ze zrozumieniem - pamiętasz, jak czytałeś ulotkę od szczepionek? pamiętasz jak dużo w niej informacji znalazłeś? coś o możliwości uszkodzenia płodu, coś o niepłodności - miałeś zamieścić te cytaty. co się stało ? no tak, zapomniałem - nic takiego w niej nie było. ale adam krzyczał - ja znalazłem!

Czytasz "ze zrozumieniem" tylko nie wiadomo co :)

Nie widzisz sprzeczności w tym co piszesz ?

Mam propozycję.

Skoro łazi tu raptem kilka osób i nikt nikogo nie przekona - bo nie!

To co my tu tracimy czas?

Dajmy sobie spokój i nich każdy robi to, co uważa.

Szczepcie się albo nie.

Nie ma sensu dalsze bicie piany.

Masz rację, nie bij piany.

Zwłaszcza takiej która innym szkodzi.

Fakt, nie Ty podsyłałeś, ale skądś swą wiedzę bierzesz.

Uchyl wiec rąbka tajemnicy.

O te badania kliniczne mi chodzi.

Uchyl rąbka tajemnicy i podaj skąd czerpiesz swoją widzę o setkach tysięcy chorych Polaków po tych szczepieniach.

Nie pij tyle.

Wtedy w oczkach się podwaja lub potraja...

Kiedy i gdzie pisałem o setkach tysięcy?

Zwykle zwracam uwagę na nieskuteczność.

STOP NOP zajmuje się poszkodowanymi przez szczepienia i do nich się zwróć o dokładne dane.

Adam M.