fotohobby 17.05.2019 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2019 I jeszcze jedno- wyniki badan klinicznych udostępnia się w trakcie rejestracji leku w podmiocie rejestrującym.Jeśli jesteście ciekawi, wystosujcie prośbę do Urzedu Rejestracji Produktów Leczniczych, powinni mieć odpowiednie materiały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 17.05.2019 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2019 No...POWINNI!!!Wiele osób już o to pytało. Ja proponuję - TY ZAPYTAJ!Bo jak ja to zrobię i wkleję odpowiedż - zostanę płaskoziemcem i antyszczepionkowcem, wrogiem publicznym. Kłamczuchem.Nie wierzysz?SPRAWDŹ SAM! (Szybko dołączysz do naszego grona - kłamczuchów, płaskoziemców i teoriospiskowców).Brak czasu czy odwagi? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 17.05.2019 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2019 Totalnie Wam się wszystko popiermyliło! Nikt nie pisał i nigdy, że badań szczepionek nie przeprowadzono!!! Badania były!!! Lingwistyczne, porównawcze, odnośnikowe i wiele wiele innych. Głupich się nie sieje. Sami się mnożą czytając internetowe "prawdy". Ostatnio - coraz częściej... Ostatnio okazuje się że były badania kliniczne (wg jednych antyszczepionkowców) tylko nie widzą wyników tych badań lub że nie było badań klinicznych(wg innych antyszczepionkowców). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 17.05.2019 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2019 @adamSpokojnie, zrobisz skany oficjalnych dokumentow z Urzędu, nikt ci tego nie podważy.Ja nie mam fobii na punkcie szczepionek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 17.05.2019 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2019 Nie, nie masz...Czasu też nie masz...Skanera pewnie też nie masz...Oficjalnych dokumentów za czy przeciw nie masz...Nieoficjalnych też nie... ZASTRZEŻENIA I NIEWIARĘ w to co można wygooglać - MASZ!!!I chyba tak już musi zostać. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 17.05.2019 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2019 Mam skaner, mam czas, tylko nie mam wiary w "spisek depopulacyjny" - wiec nie mam potrzeby sprawdzać.To Ty masz takie omamy, ale zamiast sprawdzic u źródeł, wolisz się telepać po nawiedzonych blogach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 17.05.2019 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2019 Dzieciaki masz duże czy jeszcze malutkie?Bo jak małe - masz dużą szansę dołączyć do tych, którym nie wierzysz.A wystarczy tylko zapytać gdzie trzeba...Nie chcesz... - Twój problem.Moje łebki już duże.O wnuki niedługo się będę martwił. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 17.05.2019 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2019 Nie mam zamiaru kopac sie z nawiedzonymi, ani przekonywac przekonanychNapisalem tylko, jak wyglada sprawa badań klinicznych w przypadku szczepionek. Ty zaś sie juz gubisz - raz piszesz, ze badań klinicznych sie nie przeprowadza, później ze sa, ale nie ma wyników, a kiedy naprowadzam Cie, jak mozesz sprobować je zdobyć, zrzucasz to na mnie.Jestem na tym Forum 8 lat, kiedys byleś autorytetem, teraz... Baw sie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 17.05.2019 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2019 Mam skaner, mam czas, tylko nie mam wiary w "spisek depopulacyjny" - wiec nie mam potrzeby sprawdzać. To Ty masz takie omamy, ale zamiast sprawdzic u źródeł, wolisz się telepać po nawiedzonych blogach... Dzieciaki masz duże czy jeszcze malutkie? Bo jak małe - masz dużą szansę dołączyć do tych, którym nie wierzysz. A wystarczy tylko zapytać gdzie trzeba... Ty pytasz tam gdzie dostajesz odpowiedź która Tobie i twojej teorii pasuje Gubisz się w swoich spiskowych teoriach. Pasy bezpieczeństwa w samochodach są bardziej niebezpieczne niż bezpieczne a powszechny dostęp do palnej broni jest podstawowym prawem człowieka i służy poprawie bezpieczeństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 17.05.2019 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2019 Czy pasy zabiły kiedyś Twoją pasażerkę?Moją - tak.Żyję, bo ich nie zapiąłem. Chcesz o tym podyskutować? Inaczej - nie pierdol jak takich doświadczeń nie masz.Bolą... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 17.05.2019 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2019 Nie mam zamiaru kopac sie z nawiedzonymi, ani przekonywac przekonanych Napisalem tylko, jak wyglada sprawa badań klinicznych w przypadku szczepionek. Ty zaś sie juz gubisz - raz piszesz, ze badań klinicznych sie nie przeprowadza, później ze sa, ale nie ma wyników, a kiedy naprowadzam Cie, jak mozesz sprobować je zdobyć, zrzucasz to na mnie. Jestem na tym Forum 8 lat, kiedys byleś autorytetem, teraz... Baw sie dobrze. Teraz już mało kto robi coś "tymi ręcami" Mało kogo interesuje "jak to się robi". Wszystko jest w Castoramie czy na Aliexpress. Rozum czy logiczne kojarzenie faktów nie są w cenie. Namawiasz mnie, abym zdobył informacje, których nie podważam. Ty je podważasz - wiec zapytaj u źródła, jakie wskazałeś. Dostaniesz je lub nie. Samo życie. Boisz się, że to ja mam rację? Przestań się bać. Nie zależy mi na tym. Swego zdrowia pilnuje. (tak jak umiem a umiem sporo). Rób to samo, lub nie... Twój problem. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 17.05.2019 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2019 Używając języka, wydaje się - zrozumiałego, twierdzę, że WSZYSCY ZAINTERESOWANI twierdzą, że badania są szczegółowe, dogłębne, KLINICZNE ale...NIKT nie potrafi pokazać jakichkolwiek wyników takich badań!!!!A badań powinno być więcej jak szczepionek...- No to JEST WIĘCEJ!Na to się wszyscy powołują.Ale czy ktoś widział choćby jedno sprawozdanie z tych badań?!!!TEGO NIE MA!!!I jakoś nikogo to nie dziwi, nie interesuje...A dostęp do informacji jest przecież jawny. Tylko czasem jakieś nawiedzone popierdolce robią raban pętając się z dzieciakami pokrzywionymi uwieszonymi przy cycku, kiecce czy na wózku... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 17.05.2019 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2019 . Namawiasz mnie, abym zdobył informacje, których nie podważam. Ty je podważasz - wiec zapytaj u źródła, jakie wskazałeś. Adam M. Ja podwazam ? Loool Lek, aby zostal zarejestrowany, musi posiadać udowodnione badaniami skuteczność i bezpieczeństwo. Jesli został zarejestrowany, to znaczy, ze takie cechy posiada. I ja tego nie podwazam. Nie czuję sie zobowiązany, aby udowadniać Tobie, ze biale jest białe, a czarne, jest czarne. Zresztą - Ty jestes z gatunku tych "którym nikt nie wmówi, że..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 17.05.2019 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2019 (edytowane) Ha, ha Vioxx zabił milony ? Miliony ?? Masz linka potwierdzającego te teorię ? https://ksiazki.wp.pl/czy-popularne-leki-przeciwbolowe-zabijaja-ludzi-6145578188335233g/3 Twoja rzetelność jest żenująca... Po ilu latach od wprowadzenia został wycofany ? Po 10... Od ilu lat dostępne sa statyny ? 33 lata? Gdzie te zgony ? Ilu ludzi zmarloby przedwcześnie bez statyn ? Srednia życia cały czas idzie w górę... Ach, ale zapomnialem - ty przecież zmieniłeś nicka z wiseman na 6591, a potem z 6591 na stos, a to chyba jako 6591 twierdziłeś, ze w sredniowieczu ludzie dozywali bardziej sędziwego wieku, niżteraz Edytowane 17 Maja 2019 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 17.05.2019 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2019 https://www.tygodnikprzeglad.pl/smierc-pastylkach/ Pierwsze zdanie nadal o tysiacach zgonów, nie milionach. No i byl na rynku 5 lat, po czym został wycofany. Jak to mozna zestawic ze statynami - nie mam pojecia. Ty raczej tez nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 17.05.2019 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2019 (edytowane) TALIDOMID byl dostepny 4 lata i zostal wycofany . Nadal chcesz porownywac go do statyn ktore sa na rynku 33lata ? Ha, ha... Zeszta - po aferze TALIDOMIDu powszechne stalo sje ograniczanie liczby i dawek leków kobietom w ciazy. Praktycznie stosuje sje tylko te ratujące życie. I drugiej takiej afery, związanej z uszkodzeniem płodów, juz nie bylo, a minelo pól wieku Kiedys uważano, ze rtęć ma właściwosci lecznicze. Historia medycyny to równiez historia błedów, takkch jak Vioxx, czy TALIDOMID. Na szczescie coraz rzadziej sie zdazajacych... Wiesz że go ponownie wprowadzają na rynek? Tym razem do leczenia raka. No przecież pieniądze na jego wynalezienie nie mogą się zmarnować. I będą go stosowac u kobiet w ciąży ? Edytowane 17 Maja 2019 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 17.05.2019 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2019 Prostuje Twoje bzdury (miliony zgonów, porownanie Vioxx do statyn) VIOXX i TALIDOMID to przypadki jednostkowe, jak na liczbę wprowadzeń i sprzed niemal ćwierć wieku A aktualnie dostepne szczepionki nie są żadną nowoscią. Gdyby byly niebezpieczne, zostalyby wycofane po takim czasie, jak Vioxx, TALIDOMID. Na rynek co roku wchodzi przynajmniej kilkadziesiat nowych substancji, a ci uparli sie na te szczepionki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 17.05.2019 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2019 (edytowane) Szczepienia to przecież wiadomo, że spisek (nawet wiadomo jaka nacja go zorganizowała) cel również znany - depopulacja i obniżanie IQ kasa to tak tylko przy okazji Z blogów tych "przenikliwie oświeconych" dowiesz się wszystkich tajemnic tego niecnego spisku Tylko czekać kiedy ogłoszą wyniki swych badań klinicznych. Ech! Widzisz, takie to czasy nastały, że wszyscy dzisiaj spiskują i myślą, co by tu takiego zrobić, żeby drugiemu zaszkodzić albo chociaż jakie świństwo wyciąć. Bardziej wierzymy politykom, szamanom i samozwańczym geniuszom oraz uzurpatorom niewymuszonego intelektu niż rzetelnym naukowcom. Pamiętasz dyskusję o WTC i światowe występy całych hord tzw. cudownych inżynierów, którzy lekką pipą obalali te brednie instytutów naukowych ? U nas w szkole też był taki zasłużony (głównie dla każdej kolejnej władzy), wieczny docent. Chłopina nawet po habilitacji, który będąc chemikiem, nad wyraz śmiało obalał znane tezy z algebry matematycznej i topologii. A co? Ale to normalne, że lud ma dzisiaj dostęp do wiedzy i "gupi" już nie jest. Panie, ile tam linków w tym necie... Nic ino czytać, chłonąć i szukać sobie podobnych. Wiadomo! Jak kto już jest akademicko wyuczony i niestandardowo mądry, to z natury samej musi być zły, pazerny no i koniecznie z tej nacji, o której nawet mówić nie trzeba, bo wiadomo o którą chodzi. Człowiek płaskoziemca ma też swój rozum i logikę, choćby i chłopską a ona jest zawsze "najmojsza". I fajnie, że ślusarz najpierw sobie poczyta a potem poprawia neurochirurga. Abraham Lincoln kiedyś powiedział, że dobre memy są nieocenionym orężem w walce narodu o niepodległość. (autentyk, wczoraj to usłyszałem w tzw.poważnej dyskusji) O fejkach chyba się Abraham osobiście nie wypowiadał, ale zobaczę, może co Einstein na fejsie o tym pisał. . Edytowane 17 Maja 2019 przez 2112wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 17.05.2019 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2019 (edytowane) Temat wątku to "wpływ cholesterolu na pracę mózgu" ? https://www.rp.pl/Zdrowie-/180729777-Przeciwnicy-statyn-jak-antyszczepionkowcy.html Załóż sobie nowy temat, będziesz się mógł wykazać Co do przytoczonego badania - dziwnie nie ufam badaniom, przeprowadzonym na populacji o trochę innej karnacji skóry i to jeszcze z dziada, pradziada wyspiarskiej. Przykładowo - nietolerancja tramadolu w Polsce występuje u 10% pacjentów, ale już na Wyspach Brytyjskich to blisko 30%. Chyba nie muszę tłumaczyć dlaczego. Edytowane 17 Maja 2019 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 17.05.2019 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2019 ... Wiadomo! Jak kto już jest akademicko wyuczony i niestandardowo mądry, to z natury samej musi być zły, pazerny no i koniecznie z tej nacji, o której nawet mówić nie trzeba, bo wiadomo o którą chodzi. Człowiek płaskoziemca ma też swój rozum i logikę, choćby i chłopską a ona jest zawsze "najmojsza". I fajnie, że ślusarz najpierw sobie poczyta a potem poprawia neurochirurga. ... Ciekawym kiedy płaskoziemcy obalą teorię względności ? ... a może już to zrobili ? O "zimnej fuzji" w garażu już wiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts