adam_mk 17.11.2019 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Kto planuje depolujację i w jakim celu ? Jesteś za depopulacją czy przeciw? Mamy planować zwiększenie dzietności czy nie jest to potrzebne? Myślisz o dzietności w sensie ZUS'owej przyszłości? Myślisz ? Żonaty czy waryjat? Jak zwykle... same pytania i żadnej własnej myśli. Pogogluj to się dowiesz, albo i nie. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 17.11.2019 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Adamie jesteś kumaty facet, nie cytuj takich pie^dół bo mi nalewki fermentują na widok takich tekstów a działo orgonowe z cytowanej kiedyś fotki się krzywi jak banan w zwisie. Widzę je (to dzialo) bardzo często, z 478. km trasy DK3. Niekiedy wydaje się że jest o wiele bliżej Fermentacja alkoholowa czy octowa? O wielu rzeczach lepiej nie myśleć, bo od razu jakaś fermentacja gdzieś się zaczyna... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 17.11.2019 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Jak zwykle... same pytania i żadnej własnej myśli. Pogogluj to się dowiesz, albo i nie. Adam M. Jak zwykle ZERO odpowiedzi i głupie = bezmyślne: "same pytania i żadnej własnej myśli". Cały Ty plus twoje spiski. Googlować to potrafisz, robisz i cytujesz. Powołaj się jeszcze swój autorytet - na J. Ziębę, Kto pyta, nie błądzi. Kto nie pyta, nigdy się nie dowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 17.11.2019 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Nudzisz.Jak zwykle... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 17.11.2019 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Nudzisz. Jak zwykle... Adam M. Wg Ciebie "nudzę" ale nie potrafisz dać odpowiedzi na podstawowe pytania dotyczące twoich bajek. Dlatego znowu powtarzasz swoją mantrę. Kolejny raz piszesz swoje bajki. Podaj FAKTY a nie bajki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 17.11.2019 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 MUSZĘ?Po co?Sam sobie sprawdź co jest prawdą a co bajką.A potem nam tu napisz.Potrafisz? Chyba nie...Przecież Ty tylko nudny pytek jesteś...Tylko tyle umiesz... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 17.11.2019 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Wsadzasz swoje bajki to je udowodnij.Nudny jesteś ze swoimi spiskami i innymi fobiami. Głupi się nie pyta bo myśli że jest Mądry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 18.11.2019 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2019 Poczytaj o planowanej DEPOPULACJI i kłopotach z jej wprowadzeniem. ... Zadałem EZS kilka pytań. Dawno... Związana jest z tą chorą słóżbą i jakoś ... nie odpowiedziała. Myśli? ... Adam M. Przecież już wcześniej Tobie napisała: Adam, daj już spokój. I, proszę cię, nie cytuj Stopnop, bo ci to szkodzi. Oni tam piszą tyle teorii spiskowych, że mądrzejsi od ciebie dali się nabrać a żeby rozgryźć gdzie u nich prawda zaczyna odbiegać od prawdy, trzeba mieć dużą wiedzę w temacie. ... Ale żeby wykształceni nie potrafili pojąć życia wokół? To już mi się w głowie nie mieści. ... nie czytałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.11.2019 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 (edytowane) MUSZĘ? Po co? Sam sobie sprawdź co jest prawdą a co bajką. A potem nam tu napisz. Potrafisz? Chyba nie... Przecież Ty tylko nudny pytek jesteś... Tylko tyle umiesz... Adam M. "Kto pyta nie błądzi" .Kto mało myśli, błądzi wiele. Autor: Leonardo da Vinci Zabłądził bo szuka swojej mantry.. Masz naprawdę swoją mantrę ? Zadziwiające to określenie Przecież Ty tylko nudny pytek jesteś... Nie wiem czy są granice upierdliwego , namolnego pytania o cokolwiek i w każdym poście. Edytowane 19 Listopada 2019 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 19.11.2019 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 Namolnie i "upierdliwie" komentujesz a później żalisz się. "Nie wiem czy są granice upierdliwego, namolnegego komentowania spraw o których nie masz pojęcia." Zostałeś w młodości zaszczepiony? Jak to się dzieje że komentujesz moje posty mając je w ignorowanych? Może je masz w ignorowanych że by się na niebiesko wyświetlały bo boisz się że przegapisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 19.11.2019 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 O!Znowu pytek aktywny...Doszukałeś się jakiejś odpowiedzi SAMODZIELNIE na pytania jakie stawiasz? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 19.11.2019 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 Ciebie pytam bo jesteś Mądry i stawiasz konkretne tezy.To chyba rozumiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 19.11.2019 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 Nie pytam - czy mnie pytasz - tylko czy znalazłeś jakieś odpowiedzi SAMODZIELNIE.To chyba rozumiesz? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_kolwiek 20.11.2019 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2019 straciłem 10 minut niedzieli bezpowrotnie ale użyłem google i znalazłem. masz swój link do badań. https://www.ema.europa.eu/en/documents/variation-report/rotarix-h-c-639-p46-093-epar-assessment-report_en.pdf nie jestem takim optymistą aby wierzyć, że przeczytasz, zrozumiesz, wyciągniesz wnioski. bardziej bym obstawiał, że pójdziesz w kierunku jednej z opcji: 1. zanegować wyniki badań, powiedzieć, że sprzedajna grupa lekarzy je przeprowadziła. zaznaczyć, że ciebie interesuje link do badań przeprowadzonych przez niezależnych specjalistów podczas posiedzenia na atlantydzie w dniu 31 lutego - rok innego niż wszystkie - a jak wiadomo, takich badań nie ma, wiec masz rację. 2. szybko zmienić temat poprzez serie przydługich bełkotów - np o tym jak dużo wiesz, jak się orientujesz w świecie, spiski, żydzi, NWO, kiedyś to było, wszyscy są ślepi tyś jeden oświecony. 3. zniknąć z tematu na miesiąc a później wyskoczyć z nową teorią. cytując klasyka: "You must choose. But choose wisely, for as the true Grail will bring you life, the false Grail will take it from you." przewidując wybór od razu odpowiem : "He chose... poorly" widzę Adamie, że wybrałeś opcję nr 3 - tylko czas trwania to nie miesiąc a chwilę dłużej. dodatkowo opcja nr 2 w gratisie - czyli depopulacja ! można chyba nazwać mnie prorokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpiter79 20.11.2019 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2019 https://www.google.com/amp/s/pubmedinfo.wordpress.com/2018/02/18/dlaczego-zaufalismy-szczepieniom/amp/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 20.11.2019 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2019 https://www.google.com/amp/s/pubmedinfo.wordpress.com/2018/02/18/dlaczego-zaufalismy-szczepieniom/amp/ Niektóre fragmenty są ciekawe, np. Kult szczepień w świątyni Kościoła Współczesnej Medycyny Tu pojawia się dodatkowe pytanie: skoro szczepienia są takim skarbem, to dlaczego należy do nich przymuszać? Odpowiedź jest następująca: szczepienia stały się centralnym dogmatem nowoczesnej medycyny, która nie jest w stanie przetrwać bez naszej wiary, ponieważ przestała być ona sztuką, a jednocześnie nie udało jej się sprostać kryteriom naukowym. Współczesna medycyna stała się mniej lub bardziej zakamuflowaną formą religii, systemem wierzeń, który w kwestiach związanych z immunizacją społeczeństwa wykorzystuje aparat ucisku celem dyscyplinowania wyznawców oraz nawracania niewiernych. Innymi słowy – inkwizytorzy zamienili sutannę na kitel. Lekarze pełnią rolę kapłanów nowej religii, ucząc się jej katechizmu w Seminariach zwanych Uniwersytetami Medycznymi, gdzie na zajęciach z immunologii wyklada się najważniejsze dogmaty wiary. Kapłani nowej globalnej religii posiadają nad nami szczególną władzę. Któż bowiem inny każe nam się rozebrać, a my natychmiast posłusznie to czynimy? O czystość kultu dbają arcykapłani (opłacani przez koncerny farmaceutyczne konsultanci medyczni) i uczeni w Piśmie (dyżurni naukowcy). Ponieważ Kościół Nowoczesnej Medycyny ma strukturę hierarchiczną, jakiekolwiek kwestionowanie przez pojedynczych lekarzy dogmatów religijnych, jak ten o skuteczności i bezpieczeństwie szczepień, skutkuje natychmiast oskarżeniem o herezję i stawieniem się przed lekarskim sądem inkwizycyjnym. Tak przynajmniej sytuacja wygląda w Polsce. Płonne więc pozostają nadzieje tych, którzy wierzą, że uczciwi lekarze wyjdą przed szereg i zgodnie z własnym sumieniem oraz doświadczeniem staną na straży zdrowia pacjenta. Osobista kariera każdego lekarza opiera się na ślepym posłuszeństwie oraz wykonywaniem narzuconych z góry procedur. Szpitale i przychodnie są świątyniami nowoczesnej medycyny. Należy tutaj spojrzeć na ogólny wzorzec, według którego od wieków odnoszą sukces zorganizowane religie – ponieważ szczepienia zajmują tę samą platformę, wdrażając te same podstawowe strategie. Jeśli coś działa w sferze religijnej, może działać na świeckim gruncie, stymulując popędy i lęki zaprogramowanych ludzi. Po pierwsze, odbywa się ceremonia namaszczenia – szczepienia, które przyznaje odbiorcy uprzywilejowany status i co najważniejsze, ochronę przed złem i niebezpieczeństwem. Wodą święconą jest szczepionka. Odeprze ona wroga – zarazka, który jest szczególnie promowany w Najświętszym Kościele Medycyny. Całe zło pochodzi od zarazków. Zarazek jest przedstawiany jako diabeł. Jest źródłem lęku, będącego w jurysdykcji kapłana – lekarza, który wykonuje zastrzyk. Tylko lekarz (i jego przełożeni, badacze) może ocenić efektywność świętej szczepionki. Kapłan (lekarz) jest obdarzony tą szczególną i tajemną wiedzą. Tylko on oferuje osobie przyjmującej sakrament immunitet od zła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 20.11.2019 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2019 Ale bełkot... :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpiter79 20.11.2019 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2019 Niektóre fragmenty są ciekawe, np. A reszta jest mniej ciekawa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 20.11.2019 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2019 A reszta jest mniej ciekawa? Możesz podać Autora tego opracowania które linkujesz? To jest jeden człowiek czy grupa autorów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 20.11.2019 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2019 Nie pytam - czy mnie pytasz - tylko czy znalazłeś jakieś odpowiedzi SAMODZIELNIE. To chyba rozumiesz? Adam M. Pytam się Ciebie o konkrety ale Ty, jak zwykle, wymigujesz się głupimi odpowiedziami nic nie wnoszącymi do tematu. "pytek się pyta" Nie masz wiedzy własnej tylko linkujesz i powielasz "wiedzę" z internetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts