Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

szczepionka odra+świnka+ różyczka

Agnieszka1

Recommended Posts

Kto planuje depolujację i w jakim celu ?

Jesteś za depopulacją czy przeciw?

Mamy planować zwiększenie dzietności czy nie jest to potrzebne?

Myślisz o dzietności w sensie ZUS'owej przyszłości?

Myślisz ?

Żonaty czy waryjat?

Jak zwykle... same pytania i żadnej własnej myśli.

Pogogluj to się dowiesz, albo i nie.

Adam M.

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Adamie jesteś kumaty facet, nie cytuj takich pie^dół bo mi nalewki fermentują na widok takich tekstów a działo orgonowe z cytowanej kiedyś fotki się krzywi jak banan w zwisie. Widzę je (to dzialo) bardzo często, z 478. km trasy DK3. Niekiedy wydaje się że jest o wiele bliżej ;)

Fermentacja alkoholowa czy octowa?

:lol:

O wielu rzeczach lepiej nie myśleć, bo od razu jakaś fermentacja gdzieś się zaczyna...

Adam M.

Jak zwykle... same pytania i żadnej własnej myśli.

Pogogluj to się dowiesz, albo i nie.

Adam M.

Jak zwykle ZERO odpowiedzi i głupie = bezmyślne:

"same pytania i żadnej własnej myśli".

Cały Ty plus twoje spiski.

Googlować to potrafisz, robisz i cytujesz.

Powołaj się jeszcze swój autorytet - na J. Ziębę,

Kto pyta, nie błądzi. Kto nie pyta, nigdy się nie dowie.

Poczytaj o planowanej DEPOPULACJI i kłopotach z jej wprowadzeniem.

...

Zadałem EZS kilka pytań.

Dawno...

Związana jest z tą chorą słóżbą i jakoś ... nie odpowiedziała.

Myśli?

...

Adam M.

Przecież już wcześniej Tobie napisała:

Adam, daj już spokój. I, proszę cię, nie cytuj Stopnop, bo ci to szkodzi. Oni tam piszą tyle teorii spiskowych, że mądrzejsi od ciebie dali się nabrać a żeby rozgryźć gdzie u nich prawda zaczyna odbiegać od prawdy, trzeba mieć dużą wiedzę w temacie.

... Ale żeby wykształceni nie potrafili pojąć życia wokół? To już mi się w głowie nie mieści.

... nie czytałeś ?

MUSZĘ?

Po co?

Sam sobie sprawdź co jest prawdą a co bajką.

A potem nam tu napisz.

Potrafisz?

Chyba nie...

Przecież Ty tylko nudny pytek jesteś...

Tylko tyle umiesz...

Adam M.

"Kto pyta nie błądzi" .

Kto mało myśli, błądzi wiele.

Autor: Leonardo da Vinci

Zabłądził bo szuka swojej mantry.;). Masz naprawdę swoją mantrę ?;)

Zadziwiające to określenie

Przecież Ty tylko nudny pytek jesteś...

Nie wiem czy są granice upierdliwego , namolnego pytania o cokolwiek i w każdym poście.

Edytowane przez niktspecjalny

Namolnie i "upierdliwie" komentujesz a później żalisz się.

"Nie wiem czy są granice upierdliwego, namolnegego komentowania spraw o których nie masz pojęcia." :)

Zostałeś w młodości zaszczepiony?

Jak to się dzieje że komentujesz moje posty mając je w ignorowanych?

Może je masz w ignorowanych że by się na niebiesko wyświetlały bo boisz się że przegapisz?

straciłem 10 minut niedzieli bezpowrotnie ale użyłem google i znalazłem. masz swój link do badań.

https://www.ema.europa.eu/en/documents/variation-report/rotarix-h-c-639-p46-093-epar-assessment-report_en.pdf

nie jestem takim optymistą aby wierzyć, że przeczytasz, zrozumiesz, wyciągniesz wnioski. bardziej bym obstawiał, że pójdziesz w kierunku jednej z opcji:

1. zanegować wyniki badań, powiedzieć, że sprzedajna grupa lekarzy je przeprowadziła. zaznaczyć, że ciebie interesuje link do badań przeprowadzonych przez niezależnych specjalistów podczas posiedzenia na atlantydzie w dniu 31 lutego - rok innego niż wszystkie - a jak wiadomo, takich badań nie ma, wiec masz rację.

2. szybko zmienić temat poprzez serie przydługich bełkotów - np o tym jak dużo wiesz, jak się orientujesz w świecie, spiski, żydzi, NWO, kiedyś to było, wszyscy są ślepi tyś jeden oświecony.

3. zniknąć z tematu na miesiąc a później wyskoczyć z nową teorią.

cytując klasyka: "You must choose. But choose wisely, for as the true Grail will bring you life, the false Grail will take it from you."

przewidując wybór od razu odpowiem : "He chose... poorly"

widzę Adamie, że wybrałeś opcję nr 3 - tylko czas trwania to nie miesiąc a chwilę dłużej. dodatkowo opcja nr 2 w gratisie - czyli depopulacja !

można chyba nazwać mnie prorokiem :)

Niektóre fragmenty są ciekawe, np.

Kult szczepień w świątyni Kościoła Współczesnej Medycyny

Tu pojawia się dodatkowe pytanie: skoro szczepienia są takim skarbem, to dlaczego należy do nich przymuszać?

Odpowiedź jest następująca: szczepienia stały się centralnym dogmatem nowoczesnej medycyny, która nie jest w stanie przetrwać bez naszej wiary, ponieważ przestała być ona sztuką, a jednocześnie nie udało jej się sprostać kryteriom naukowym. Współczesna medycyna stała się mniej lub bardziej zakamuflowaną formą religii, systemem wierzeń, który w kwestiach związanych z immunizacją społeczeństwa wykorzystuje aparat ucisku celem dyscyplinowania wyznawców oraz nawracania niewiernych. Innymi słowy – inkwizytorzy zamienili sutannę na kitel.

Lekarze pełnią rolę kapłanów nowej religii, ucząc się jej katechizmu w Seminariach zwanych Uniwersytetami Medycznymi, gdzie na zajęciach z immunologii wyklada się najważniejsze dogmaty wiary. Kapłani nowej globalnej religii posiadają nad nami szczególną władzę. Któż bowiem inny każe nam się rozebrać, a my natychmiast posłusznie to czynimy?

O czystość kultu dbają arcykapłani (opłacani przez koncerny farmaceutyczne konsultanci medyczni) i uczeni w Piśmie (dyżurni naukowcy).

Ponieważ Kościół Nowoczesnej Medycyny ma strukturę hierarchiczną, jakiekolwiek kwestionowanie przez pojedynczych lekarzy dogmatów religijnych, jak ten o skuteczności i bezpieczeństwie szczepień, skutkuje natychmiast oskarżeniem o herezję i stawieniem się przed lekarskim sądem inkwizycyjnym.

Tak przynajmniej sytuacja wygląda w Polsce. Płonne więc pozostają nadzieje tych, którzy wierzą, że uczciwi lekarze wyjdą przed szereg i zgodnie z własnym sumieniem oraz doświadczeniem staną na straży zdrowia pacjenta.

Osobista kariera każdego lekarza opiera się na ślepym posłuszeństwie oraz wykonywaniem narzuconych z góry procedur.

Szpitale i przychodnie są świątyniami nowoczesnej medycyny.

Należy tutaj spojrzeć na ogólny wzorzec, według którego od wieków odnoszą sukces zorganizowane religie – ponieważ szczepienia zajmują tę samą platformę, wdrażając te same podstawowe strategie. Jeśli coś działa w sferze religijnej, może działać na świeckim gruncie, stymulując popędy i lęki zaprogramowanych ludzi.

Po pierwsze, odbywa się ceremonia namaszczenia – szczepienia, które przyznaje odbiorcy uprzywilejowany status i co najważniejsze, ochronę przed złem i niebezpieczeństwem.

Wodą święconą jest szczepionka.

Odeprze ona wroga – zarazka, który jest szczególnie promowany w Najświętszym Kościele Medycyny.

Całe zło pochodzi od zarazków. Zarazek jest przedstawiany jako diabeł. Jest źródłem lęku, będącego w jurysdykcji kapłana – lekarza, który wykonuje zastrzyk.

Tylko lekarz (i jego przełożeni, badacze) może ocenić efektywność świętej szczepionki. Kapłan (lekarz) jest obdarzony tą szczególną i tajemną wiedzą. Tylko on oferuje osobie przyjmującej sakrament immunitet od zła.

Nie pytam - czy mnie pytasz - tylko czy znalazłeś jakieś odpowiedzi SAMODZIELNIE.

To chyba rozumiesz?

Adam M.

Pytam się Ciebie o konkrety ale Ty, jak zwykle, wymigujesz się głupimi odpowiedziami nic nie wnoszącymi do tematu.

"pytek się pyta" :)

Nie masz wiedzy własnej tylko linkujesz i powielasz "wiedzę" z internetu.