niktspecjalny 21.11.2019 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2019 Pytam się Ciebie o konkrety ale Ty, jak zwykle, wymigujesz się głupimi odpowiedziami nic nie wnoszącymi do tematu. "pytek się pyta" Nie masz wiedzy własnej tylko linkujesz i powielasz "wiedzę" z internetu. Za linkowałem.To w dowód uznania na Twoje pytania. Nic mi się nie chce – czyli głupie pytania istnieją Czy ci się chce?” – to pytanie zadała mi Karina gdy o godzinie 6:30 w styczniu wychodziłem biegać 14 km. Jak myślisz jaka mogła być odpowiedź? Dlatego nie odpowiedziałem. I nawet nie myślałem o tym, dzięki temu w ogóle wyszedłem. I ostatnie kilka miesięcy nauczyło mnie tego, że pytanie „Czy Ci się chce?” jest bez sensu. Po prostu standardowo nic mi się nie chce. Standardowy stan umysłu Wolę zakładać, że standardowo mój mózg jest nastawiony na to, że się nie chce. Że będzie pod górę i wcale nie będę miał ochoty biegać, przygotować oferty, napisać mailingów, pracować nad czymkolwiek. Jeżeli przez przypadek trafi się, że jednak będzie mi się chciało to traktuję to jako miłą niespodziankę, dzięki której jest łatwiej. Natomiast czekanie na ten stan oznacza, że nigdy nic nie zrobię. Największa ściema wszechświata Jeżeli byłeś kiedyś na evencie motywacyjnym to wiesz jak to działa. Czujesz się naładowany energią i chcesz działać, moc Cię rozpiera! A później ten efekt zanika. I zastanawiasz się, co z Tobą jest nie tak? Przecież te ludki mówią o „Ciągłej motywacji!”, „Stałej energii!”, „Powerze na którym osiągniesz wszystko!”. A tu generalnie coś nie tak! I zaczynasz myśleć, że to coś nie tak z Tobą. A tu niespodzianka. To stan na evencie jest nienaturalny! Nie ten codzienny! Natomiast dealer takiego stanu przekona Cię, że jak wszystko dobrze robisz, to tak się będziesz czuł cały czas! A wie, że to bzdura na resorach! Spytaj ludzi, którzy osiągnęli mistrzostwo – oni po prostu robią co trzeba zrobić, a nie starają się zmotywować, żeby to robić! Większość robi to źle – skup się na działaniu pomimo to Kierujesz wysiłek na motywowanie siebie, zamiast kierować go na działanie! Działanie pomimo tego, że się nie chce! Nie marnuj energii na szukanie sposobu na zmotywowanie się! Bo to wysiłek zmarnowany! Szukaj sposobu na to, żeby zacząć działać i nie przestać. Dzięki temu nauczysz się to, co jest najważniejsze. Naturalny stan jest taki: Nie chce mi się Jest milion wymówek, żeby tego nie robić Mam wątpliwości, czy to co robię ma sens I mimo to: Zaczynam robić, bo wiem, że to dobre To, co trzeba oswoić to głowa. Szukać sposobu, by działać. By robić małe rzeczy po kolei do przodu. Jeden krok dalej. Jeden krok dalej. Jeden krok dalej. Jest takie fajne powiedzonko „Don’t hate Mondays. Make Mondays hate you!” . Działaj tak samo. Nie bój się trudności. Niech trudności boją się Ciebie! Pytanie na dziś? Co zrobisz mimo tego, że Ci się nie chce? Nie nienawidzę poniedziałków. Spraw, aby poniedziałki cię nienawidziły! Zostałeś w młodości zaszczepiony? Tak zostałem w młodości zaszczepiony. Co dalej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.11.2019 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2019 Namolnie i "upierdliwie" komentujesz a później żalisz się. "Nie wiem czy są granice upierdliwego, namolnegego komentowania spraw o których nie masz pojęcia." Zostałeś w młodości zaszczepiony? Jak to się dzieje że komentujesz moje posty mając je w ignorowanych? Może je masz w ignorowanych że by się na niebiesko wyświetlały bo boisz się że przegapisz? Napisałem wcześniej ,że jeśli będziesz pisał głupoty nie znając zagadnienia, wciskał tym samym ludziom kit , zadawał bzdurne tasiemcowe pytania stanę po stronie opozycji by ostrzec pytających - czytających normalnych inwestorów przed falą twojej beznadziejności.Adam j/z dobrze ci tłumaczy czego ty niestety nie chcesz zrozumieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 21.11.2019 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2019 Napisałem wcześniej ,że jeśli będziesz pisał głupoty nie znając zagadnienia, wciskał tym samym ludziom kit , zadawał bzdurne tasiemcowe pytania stanę po stronie opozycji by ostrzec pytających - czytających normalnych inwestorów przed falą twojej beznadziejności.Adam j/z dobrze ci tłumaczy czego ty niestety nie chcesz zrozumieć. Na temat szczepionek masz takie samo zdanie jak Adam M. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 21.11.2019 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2019 Za linkowałem.To w dowód uznania na Twoje pytania. ... Tak zostałem w młodości zaszczepiony. Co dalej ? To znaczy że albo zaszkodziło to twojemu zdrowiu albo pomogło albo nie miało większego wpływu. Alko każdego z tych powyższych w zależności od szczepienia. Możesz opisać temat szczepień ochronnych na swoim przypadku. I to będzie wypowiedź w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.11.2019 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2019 To znaczy że albo zaszkodziło to twojemu zdrowiu albo pomogło albo nie miało większego wpływu. Alko każdego z tych powyższych w zależności od szczepienia. Możesz opisać temat szczepień ochronnych na swoim przypadku. I to będzie wypowiedź w temacie. ad1. pomogło ad2. rodo bo mógłbyś to perfidnie - przewrotnie wykorzystać ad3. tyle w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.11.2019 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2019 Na temat szczepionek masz takie samo zdanie jak Adam M. ? Mam swoje zdanie i już to opisywałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 11.12.2019 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 11.12.2019 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Oczywiście, że to od tych szczepionek Pomóc już może tylko cewka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noc 11.12.2019 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Jak mówi władza jaśnie nam panująca, ze wsparciem instytucji duchownej-to się leczy:D.Skoro na odrę i świnkę jest szczepionka, to i na homoseksualizm się znajdzie:D. A jeśli nie, to @korol'ska cewka:yes: pomoże.Po cewce nie będzie całował się z Kolegom, ani bił dziewczynek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 11.12.2019 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Po cewce nie będzie całował się z Kolegom, ani bił dziewczynek. Celna uwaga. Też myślę , że po cewce pominie już tę całą grę wstępną z całowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 11.12.2019 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Mocne macie zioło... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 11.12.2019 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Mocne macie zioło... Adam M. Raczej nie. To stan umysłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 11.12.2019 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Rozumiem.... NOP poszczepienny...Współczuję.U nas nie ma funduszu na rekonwalescencję.Będą musieli z tym żyć. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 11.12.2019 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 11.12.2019 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Najważniejsze jest to ZAPEWNIENIE jednego z przedstawicieli firmy. Tak, to jest stan umysłu Dopada i tych młodszych i tych starszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 11.12.2019 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 ... Tak, to jest stan umysłu Dopada i tych młodszych i tych starszych. Niewątpliwie masz rację, sądzisz, że przez nieuwagę piją tą wodę "z kontaktem" (co może również powodować ubytki jodu) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 11.12.2019 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Niewątpliwie masz rację, sądzisz, że przez nieuwagę piją tą wodę "z kontaktem" (co może również powodować ubytki jodu) ? Kto to wie ? Chociaż przeglądając net, czasami odnoszę wrażenie, że niektórzy już się jednak z niedoborem jodu urodzili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 11.12.2019 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 (edytowane) Kto to wie ? Chociaż przeglądając net, czasami odnoszę wrażenie, że niektórzy już się jednak z niedoborem jodu urodzili. Gdyby ciężarne matki wiedziały wtedy o cewce, zapewne nie dochodziło by do takich tragedii ps - czytałem na tym forum, że cewka potrafi "uleczyć" nawet wodę i być może jest w stanie wyeliminować te "kontakty szczepionkowe" ps2 - ciekawym również wyniku położenia cewki na parówki ... wiemy już, iż cewka czyni cuda i niewykluczonym jest, iż ze zwykłej parówy powstanie wykwintna kiełbaska cielęca a nawet myśliwska z jelenia Edytowane 11 Grudnia 2019 przez Chef Paul ps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 11.12.2019 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 ps2 - ciekawym również wyniku położenia cewki na parówki Obawiam się, że to może być bolesne doświadczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 12.12.2019 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2019 Rozumiem.... NOP poszczepienny... Współczuję. U nas nie ma funduszu na rekonwalescencję. Będą musieli z tym żyć. Adam M. Coś może i w tym jest. Chociaż czytając niektóre posty to raczej jednak takich nie sieją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts