d7d 17.04.2020 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2020 A huj z tym kto jest autorem! MNIE intetesuje to co mówi! Ciebie - jak widać - z jakiej witryny! Jak zwykle zajmujesz się pierdołami... Tym kto jest z jakiej opcji w jakim piśmie cos powiedział, kim jest... Mnie interesuje CO gada. Ostatni debil i idiota jak stwierdzi - jest dziań a nie noc - moze głosić samą prawdę! Głeboko wierzę, ze DOJDZIESZ DO INFORMACJI o jakie pytasz. (KTO za nim (za Edwardem7) stoi i KTO mu płaci?) No i że je nam tutaj pokażesz... Adam M. Myślałem że myślisz. Pomyliłem się. Pasuje Tobie pisany tekst to nawet nad tekstem i autorem tekstu nie pochylisz się. Taki cytat z komentarza. Posoborowe absurdy 9 godziny temu Konawirus COVID-19 = COW ID 2019 - TO SYMBOL ZNAKOWANIA BYDŁA w 2019. Dla talmudystów jesteśmy tylko bydłem, które trzeba zaszczepić >> Wezwanie do PRZEBUDZENIA obnażenie MATRIXA - wirus czy Mikrofale sieci 2G, 3G, 4G, 5G, GSM, WiFi? - http://www.youtube.com/watch Wyjaśniło się źródło twoich mądrości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 17.04.2020 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2020 A huj z tym kto jest autorem! ... Adam M. ... No i ma w tym spore poparcie wśród zastrachanych półmuzgów. ... Adam M. powiedział "akademik" ... ... pełno"muzgowiec" ... ach te "literówki" no na "huj" mu słownik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 17.04.2020 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2020 Może to pozostałość po otarcie się o prosektorium ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 17.04.2020 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2020 Kliknij sobie link jaki wklejasz...Powodzenia! Przedszkolaczek, cholera jasna... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 17.04.2020 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2020 Który link masz na myśli? Znowu wracasz do wykładów dla przedszkolaków? Myśłałem że nadal masz wykłady w klasach 1 do 3 SP. Oj Adaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 17.04.2020 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2020 Poszukam jak podpowiadałeś spoób wrzucania do smietnika.Skuteczny, bo patelnia juz tam rdzewieje.Czas na Ciebie?Teraz o wiele mniej się denerwuję.Ogarnij się lub wyladujesz obok patelni!TWÓJ wybór. To nie TWOJE forum.Tez nie moje...Nie muszę się akurat z TOBĄ spierać we wszystkich wątkach.Łapiesz? Inaczej...CZEP SIĘ TRAMWAJU!!! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpiter79 18.04.2020 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2020 gloria.tv jest ciekawa TV Rola też A dla ciebie co jest ciekawsze i bardziej warte uwagi: TVP, czy TVN? W nich szukasz prawdy? Tam jej nie znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 18.04.2020 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2020 A gdzie znajdę Prawdę wg Ciebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpiter79 18.04.2020 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2020 Na pewno nie tam, gdzie ty jej szukasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 18.04.2020 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2020 Jeszcze nie szukałem Prawdy wg Ciebie, dlatego pytałem gdzie mam szukać. Twoja odpowiedź jest błędna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 19.04.2020 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2020 Wystarczy odrobinę poszperać https://www.skepticalraptor.com/skepticalraptorblog.php/tag/anthony-r-mawson/ Przeczytałem i nie jestem przekonany. anonimowy bloger kryjący się pod pseudonimem SkepticalRaptor nazbyt wiarygodny nie jest, ukrywając swoją tożsamość. Jak sam tytuł pracy wskazuje, to pilotażowe porównanie zdrowia dzieci szczepionych i nieszczepionych. Pilotażowe. Krytykowanie, że próbka populacji była mała, 666 dzieci, to trochę naciągane, zważywszy, że renomowane badania czasem bazują na 8 chorych. Podobnie zarzucanie, że wynik 4 przy innym sposobie warunkowania statystycznego wyniósłby 3,2 też świadczy o rozmywaniu tematu. Tymczasem coś, co jest nawet tylko trzy razy większe, zasługuje na dalsze szerzej zakrojone badania i poważną analizę. W przypadku leków zaledwie 5% skuteczność już jest uznawana za wystarczającą. A tu mamy co najmniej 220% różnicy. Lekceważący stosunek tajemniczego blogera do występującej w pracy wartości P-value<0,001 też nie najlepiej świadczy bezstronności krytyka. Wreszcie próby piętnowania dra Wankelfielda i przyklejania go do Anthony R Mawsona to klasyczne metody z arsenału czarnego pijaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts