kis165 24.11.2006 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 jak zrobic sufit podwieszany (chodzi mi konkretnie o mocowanie profili) mile widziane zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 24.11.2006 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 jak zrobic sufit podwieszany (chodzi mi konkretnie o mocowanie profili) mile widziane zdjecia Jak nigdy nie robiłe to i tak ci popęka, więc rób jak chcesz. Efekt taki sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 24.11.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 http://www.knauf.pl/cms_media/karty_systemowe/D11.pdf http://www.rigips.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frykow 26.11.2006 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Jak nigdy nie robiłe to i tak ci popęka, więc rób jak chcesz. Efekt taki sam. Stary, jak nie masz nic do powiedzenia to po co zabierasz głos? To forum, jakbyś nie zauważył, nazywa się "zrób to sam". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kis165 26.11.2006 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 bardzo dziękuję za odpowiedz a z pęknięciami dam sobie radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Rz 29.11.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Witam Ja robię sam i stosuję uchwyty do profili Knaufa .Są to długie blachy perforowane które wygina sie w literę U i mocuje do krokwi do czoła potem w tą literę U wsuwa się profil przykręcając go do uchwytu dwoma wkrętami . Profile są bardzo stabilne i można łatwo skorygowac ich położenie . Mimo wad (trudność w przykręceniu w niektórych miejscach -wkrętarka się nie mieści ) uważam że sa bardzo dobre i wygodne .Wcześniej kupilem takie wsuwane w profil ,ale oddałem bo te uchwyty to nieporozumienie . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 29.11.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 he he Nie musiałeś ich wsuwać od końca profilu (profila ? ) Mozna je wciskać jak zatrzask Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kis165 30.11.2006 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Witam .Są to długie blachy perforowane które wygina sie w literę U i mocuje do krokwi do czoła potem w tą literę U wsuwa się profil przykręcając go do uchwytu dwoma wkrętami . pozdrawiam masz jakies fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 30.11.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Najlepiej oblukaj na żywo.Chyba w każdym Leroyu Merlin jest wystawka ze zmontowanym kawałkiem poddasza. Widać wieszaki na sufit i skos.Albo szukaj na stronach knaufa, rigipsa, nidy itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Rz 01.12.2006 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Witam Zdjęć niestety nie mam pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1 04.12.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Witam .Są to długie blachy perforowane które wygina sie w literę U i mocuje do krokwi do czoła potem w tą literę U wsuwa się profil przykręcając go do uchwytu dwoma wkrętami . Hej , wszystko sie zgadza bo przerabiałem ten temat, jest to wredna robota , musisz zachować piony i poziomy profili wzgledem siebie jak i ścian bo powstaną fale dunaju a co z tym idzie naprężenia płyty które spowodują późniejsze pęknięcia na łączeniach. http://img247.imageshack.us/img247/1915/p1010716do6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andru 11.12.2006 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 to stare systemy zabudowy poddasza wejdż na http://www.norgips.pl i kliknij na Profil V i po problemie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts