AAJ2004 30.07.2007 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 No własnie z hydraulikiem rozliczyliśmy sie tuż przed tym jak sie przyznał do złodziei. Ale sęk w tym, że nie mamy dowodów, że to oni ukradli, chociaż nie ma innych podejrzanych, ale jakie mamy dowody? Chętnie byśmy odliczyli mu to co zginęło, ale po prostu nie wiem jak to załatwić. Przecież nie wystarczy, że mu powiem, że zginęły rzeczy takiej i takiej wartości i że to na pewno jego pracownicy więc proszę o zwrot tej kwoty. Zresztą dzisiauj najprawdopodobniej z nim sie zobaczymy, zagadnę jeszcze o szpadel (miał poszukać w samochodzie czy chłopaki tam go nie wrzucili). A co do przeliczenia materiałów to masz rację. Mamy wszystkie faktury, tylko zeby jeszcze wiedziec co jest co... Bo jeszcze rura czy grzejnik to wiadomo, ale takie złączki to juz chyba trudno sie tego doliczyć kiedy wszystko poskręcane i przykryte styropianem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 05.08.2007 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 A tak z innej beczki - przymierzam się do zapisania się na kurs prawa jazdy. Wstyd sie przyznać, ale jeszcze nie mam... W dzisiejszych czasach człowiek po 30-tce bez prawa jazdy to już prawdziwy eksponat Wprawdzie niedużo po 30-tce ale zawsze... ja po prostu przygotowywałam się psychicznie do tego kroku ponad 10 lat Tylko jak pomyślę, że mogę podchodzić do egzaminu z 10 razy a może i w nieskończoność, to juz mnie brzuch boli... Skoro przygotowujesz się już od 10 lat (psychicznie ) - to wszystko pójdzie jak po maśle . ...a tak na marginesie - uprzedź mnie pls, gdy będziesz miała zamiar przejeżdżać do siebie tą drogą obok mojej działeczki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 13.08.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Ja już od 15 lat mam prawo jazdy. Mało przez ten czas jeździłam, ale bardzo mi się to podobało. Wiesz, człowiek młody był i bez wyobraźni. Teraz, kiedy znów musiałam zasiąść za kółkiem, brzuch boli mnie każdego dnia rano . Ale jak już wsiądziesz i jedziesz, to jest ok. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 04.09.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Może jakieś nowe wiadomości z placu boju? Po aferze z hydraulikiem i zakończonych wylewkach czekam na kolejne rewelacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 06.09.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Bez słowa wyjaśnienia, w połowie roboty (oczywiście za wylewki na dole nie zapomniał wziąć zapłaty), bez żadnej informacji, że wylewek na górze nie zrobi i że mamy szukać innego wykonawcy i czasu nie tracić, przepadł jak kamfora, a nam została tylko po nim para gumofilców...Zemścij się - nie oddaj gumiaków, choćby po powrocie z tej Belgii na kolanach błagał! ...i przyznaj się niecnoto, cóżeś gąsieniczkom uczyniła??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 07.09.2007 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 hej hej hej fajnie że jesteś niefajnie wyszło z wylewkami ale zobaczysz, że wszystko wróci do normy, takie przestoje, wkurzające przestoje zdarzają się wszystkim, niestety Pozdrawiam i trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 12.03.2008 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 to znowu ja cieszę sie, że wrocilas czekam na zdjecia a jak sie ma kominek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 12.03.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Bardzo ładny domek wybudowaliście. Najbardziej podoba mi się jego kolor. Zazwyczaj zielone domy, które widziałam, to bylo coś okropnego, ale Wasz naprawdę mi się podoba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAJ2004 13.03.2008 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Witam wszystkich po długiej przerwie. Do komentarzy nawet nie zaglądałam, bo zawsze przychodziły do mnie powiadomienia, że jest nowy wpis, a nagle przestały przychodzić... Pomyślałam, że nikt nic nie pisze, ze względu na mój całkowity brak aktywności. A rzeczywiście w dzienniku nic nie chciało mi się pisać, bo mieliśmy przymusowy przestój (o którego przyczynach teraz piszę w dzienniku). Co do prawka to cały kurs mam już za sobą, teraz to najgorsze – egzamin. Jeszcze się nie zapisałam, tłumaczyłam to sobie i innym tym, że jest zima (w grudniu ukończyłam kurs) a ja zimą zdawać nie chcę (zimno, ślisko, szyby parują itp... ) No, ale już wiosna się zaczyna więc szybko muszę opracować nową wymówke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAJ2004 13.03.2008 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Malmuc zdjęcia będą wkrótce. Ale kominek na pewno Cię rozczaruje, bo w sumie nic z nim jeszcze nie zrobiliśmy. Postanowiliśmy wyczyścić cegły z resztek tynku i zaprawy i zostawimy boki ceglane a środek pewnie otynkujemy. Ale do tej pory mało zrobiliśmy w tym kierunku, bo zimą zimno było a ogrzewanie nie działało więc na działkę jeździliśmy tylko w razie konieczności... Muszę wyszperać Twój dziennik i zajrzeć co u Ciebie... Jasabar dzięki, miło to usłyszeć (przeczytać). Kolor nie jest idealnie taki jak chcieliśmy, ale mieliśmy już dosyć mieszania różnych tynków żeby uzyskać coś czego nie było na żadnych próbnikach tylko w naszych głowach, więc ostatecznie wybraliśmy taki kolor. Miał być trochę jaśniejszy, ale to się okazało dopiero po otynkowaniu domu, na próbce wyglądał na jaśniejszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAJ2004 13.03.2008 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Yeti co z gąsienniczkami to ja nie pamietam, dawno to było... Ale wiem, że mógł je spotkać lepszy los, mogłam wysłać je do programu Nieustraszeni, tam chociaż zrobiłyby karierę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana27 15.03.2008 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Witam Domek piekny....interesują mnie kafelki na dole w salonie....jakiej sa firmy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAJ2004 15.03.2008 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Witam, płytki są firmy Milo, kolekcja Milo Forte, gdzieś wcześniej w dzienniku wstawiłam zdjęcie próbki, tam widać dokładniej każdą płytkę. Bardzo mi się spodobały na pierwszy rzut oka i nadal mi się podobają, chociaz przy kafelkowaniu wychodza na jaw pewne niedokładności ich wykonania, tzn. nie trzymaja wymiarów, potrafią się o kilka mm. różnić. Ale tego nie widać, a kafelkarz generalnie też z nich zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 15.03.2008 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 No to domek i od wewnątrz nabiera "domowego" wyglądu. Mam nadzieję, że już wyczerpaliście swój limit przebojów z wykonawcami i teraz to już będzie z górki Czekam na następne etapy i skrupulatne raporty fotograficzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAJ2004 17.03.2008 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Renko, baaardzo bym chciała, żeby nasz limit przebojów już się skończył, bo te wszystkie przeboje nie bardzo mi się podobają... W większości to zasługa naszej ekipy hydraulików, ciągnie sie to za nami i ciągnie. A zaznaczę, że to nie była wcale tania ekipa. Nauczka na przyszłość - brać tylko sprawdzone ekipy!. Tyle, że łatwiej mówić trudniej zrobić, my nie znalismy nikogo sprawdzonego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 22.03.2008 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 WESOŁYCH ŚWIĄT !http://kartki.onet.pl/_i/d/niebieski_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAJ2004 25.03.2008 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Bardzo dziękuję za życzenia i serdecznie pozdrawiam Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 02.04.2008 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 http://213.146.50.2/~jakubs/image/domek/89.JPG w moim dzienniku jest bardzo podobne zdjecie tzn taki sam zestaw mebli jadalnianych Nie miałam okazji uzywania mebli z ekoskóry, ale słyszalam że ona troszke inaczej dziala niz skóra naturalna tzn. klei sie do ciała, ale to niesprawdzone przeze mnie informacje. Jesli dobrze widze cene to jestem w szoku tyle zaplacilam za dwie sofy skórzane w 2005 r. Podobnie jak Wy nie bylam do konca przekonana o słusznosci naszego wyboru, ale w tej chwili jestem zachwycona i dzieci tez . Nie rycze na nie bez przerwy, ze brudzą obicie , a wiesz jak to jest przy małych dzieciach, brudne łapki, rozlane picie (mimo ze nie pzowalam jesc w pkoju dzieciaki i tak zawsze cos przemycą), ze nie wspomne o próbach malowania przez młodszego urwisa . Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAJ2004 02.04.2008 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 w moim dzienniku jest bardzo podobne zdjecie tzn taki sam zestaw mebli jadalnianych On jest po prostu ponadczasowy... Nie miałam okazji uzywania mebli z ekoskóry, ale słyszalam że ona troszke inaczej dziala niz skóra naturalna tzn. klei sie do ciała, ale to niesprawdzone przeze mnie informacje. Jesli dobrze widze cene to jestem w szoku tyle zaplacilam za dwie sofy skórzane w 2005 r. Podobnie jak Wy nie bylam do konca przekonana o słusznosci naszego wyboru, ale w tej chwili jestem zachwycona i dzieci tez . Nie rycze na nie bez przerwy, ze brudzą obicie , a wiesz jak to jest przy małych dzieciach, brudne łapki, rozlane picie (mimo ze nie pzowalam jesc w pkoju dzieciaki i tak zawsze cos przemycą), ze nie wspomne o próbach malowania przez młodszego urwisa . Pozdrawiam! To znaczy, że skóra naturalna się nie przykleja do ciała, np jak jest gorąco, człowiek się poci...? Wydawało mi się, że tak jest bez względu na rodzaj skóry... Proszę, napisz coś więcej jak Ci się użytkuje taka kanapa, jak jest zimno to siadanie na niej nie jest nieprzyjemne? Wiem, że niektórzy nakrywają część "siedziskową" jakąś narzutą i wtedy problem znika... Co do zabrudzeń to masz 100% rację, z tkaniny trudno cokolwiek sczyścic, ze skrory chyba wystarczy zmyc? A powiedz, czym zmywasz? Woda z mydłem? Czy jakoś konserwujesz tę skórę? A co do ceny to mnie zaszokowałaś... Tu cena wynosi ponad 2,5 tys zl., jest dobrze widoczna więc pewni się nie pomyliłaś. Wiem, że od 2005r. ceny wzrosły, ale to niemożliwe żeby meble aż tak zdrożały (a raczej żeby wcześniej były tak tanie). Naprawde za taką cenę kupiłaś 2 kanapy ze skóry? To chyba mało prawdopodobne, to byłaby największa okazja cenowa Muszę wobec tego lepiej się rozejrzeć, bo jak do tej mamy się przyklejać a do naturalnej nie to wolę naturalną, ale szczerze mówiąc w takiej cenie nie widziałam. A jakiej firmy jest Twoja kanapa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 08.04.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 AAJ2004 - powiedz mi jaki kolor miał Wasz pierwszy tynk (Caparol)??? Ja wiem co chce, ale boje sie podjąć decyzje z obawy że kolor na papierze nie jest rzeczywistym i bedzie KLOPS....Pozdrawiam e. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts