Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt kuchni z piekarnikiem w słupku

sezam

Recommended Posts

Ja mam piekarnik w słupku, ale zaczyna się jakieś 50 nad ziemią a nad nim jest mikrofala, całość kończy się na wys. ok. 150-160 cm. Pod piekarnikiem obszerna szuflada na wszystkie blachy, brytfanny i pokrywki. Jestem zadowolona - do piekarnika jest dobry dostęp i nie trzeba się mocno pochylać, wygodnie wyjmuje się też rzeczy z mikrofali, są na wysokości klatki piersiowej. I ten niższy słupek trochę urozmaica kuchnię - nie wszystkie meble mają taką samą wysokość.

• 4 weeks później...
Ja mam piekarnik w słupku, ale zaczyna się jakieś 50 nad ziemią a nad nim jest mikrofala, całość kończy się na wys. ok. 150-160 cm. Pod piekarnikiem obszerna szuflada na wszystkie blachy, brytfanny i pokrywki. Jestem zadowolona - do piekarnika jest dobry dostęp i nie trzeba się mocno pochylać, wygodnie wyjmuje się też rzeczy z mikrofali, są na wysokości klatki piersiowej. I ten niższy słupek trochę urozmaica kuchnię - nie wszystkie meble mają taką samą wysokość.

Moze jakieś fotki poprosimy tej kuchni ? :wink:

Witam szukam projektu kuchni z piekarnikiem w słupku może ktoś ma zdjęcia takiego rozwiązania jak to zaaranżować ?

Ja sobie wymyśliłam coś takiego

http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/g/3/8/2/21126045_d.jpg

abo tak

http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/h/9/9/7/20028097_d.jpg

W moim projekcie kuchnia jest otwarta na salon.

Tu gdzie na zdjęciu widać tą śmieszną ściankę będzie kominek...

Oczywiście w pokazanych fotkach chodzi mi tylko o układ szafek, nie o kolorystykę i kształt frontów :roll:

Zastanawiam się tylko czy obok piekarnika może stać lodówka?

Pozdrawiam kasia