s_a_r_a_21 25.11.2006 01:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 Bardzo prosze o rade. czekamy z chlopakiem na odbior nowego mieszkania. Jestesmy jeszcze na etapie wprowadzania zmian w usytuowaniu scian wewnetrznych. Nasze mieszkanko ma jedynie 42,5m^2 (no ale jakiego studenta w dzisiejszych czasach stac na wieksze???:/), kuchnie otwarta, polaczona z salonem i 1 pokoj (18m^2) z wyjsciem na balkon i jednym oknem. Nie ma mozliwosci podzielenie tego duzego pokoju na 2 ,tak aby w obu byly okna, poniewaz okno jest przy samych drzwiach balkonowych.... Nie mamy poki co dziecka, ale przymierzamy sie i dorastamy powoli do tej decyzji Jednak przydalby sie nam chwilowo maly pokoik do pracy. Drogie forumowiczki....tu jest pytanie.... czy wydzielilybyscie maly pokoik z duzego ale bez okna? wstawiajac np luksfery zeby pokoj nie byl zupelnie ciemny? Poki co pokoik ten sluzylby do pracy, stalby tam komputer itp... Czy ktoras z Was ma taki pokoj pozbawiony okna? czy luksfery sie sprawdzaja ? czy osłaniacie je czyms? Bo na jakiejs stronie widzialam karnisz i normalne firanki nad luksferami. I jeszcze jedno pytanie- moze znacie jakies inne metody oswietlenia pokoju naturalnym swiatłem ? jakies moze szybki w scianach ? Bardzo prosze o rade ! Z góry dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
s_a_r_a_21 25.11.2006 01:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 Przepraszam,ze tak do samych Pań się zwróciłam.... Panowie, Wasze zdanie też jest dla mnie ważne Wiec czekam na opinie wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts