agnieszkakusi 26.11.2006 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Skąd obawy? Ano stąd, że jeśli nie będzie dachu, będzie mróz to może popęka?? Nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acent 26.11.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Zamierzasz wylewać wieńce przy niepewnej temperaturze a masz watpliwosci co do chudziaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 26.11.2006 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 hmmm...o tym nie pomyslałam.... No właśnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 26.11.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Zamierzasz wylewać wieńce przy niepewnej temperaturze a masz watpliwosci co do chudziaka Co z tą temperaturą? Niepewna? Przecież w dzień jest plus 15, w nocy plus 5. Przynajmniej w Wielkopolsce. Idealna temp do tego aby beton sobie spokojnie dojrzewał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acent 26.11.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 W tym tygodniu tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 26.11.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 i oby jeszcze ze 2 tygodnie taka się utrzymała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 26.11.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 i oby jeszcze ze 2 tygodnie taka się utrzymała... Ja jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 27.11.2006 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Za dwa tygodnie w weekend bedzie 30 stopni .... 15 w sobote i 15 w niedziele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 27.11.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Za dwa tygodnie w weekend bedzie 30 stopni .... 15 w sobote i 15 w niedziele Spoko, piękną jesień mamy, nic tylko budować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 27.11.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 W tym tygodniu zapowiada sie rewelacyjna pogoda, szkoda tylko że dzień taki krótki . Wylejesz chudziak, to zanim bedziesz murować musisz odczekać troche, a chyba szkoda tej pięknej pogody. Moim skromnym zdaniem niech stawiają mury. Potem chudziak, mrozów nie zapowiadają, najważniejsze zeby wylać go w dniach z temp. dodatnia, jak zwiąże to mróz już mu nie zaszkodzi, przelotne opady też nie. Jeśli w grudniu będzie bez opadów śnegu to ja będę robić dach, no chyba panowie od dachu sie zbuntują . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 27.11.2006 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 nam położyli folię na dach, a dekarze obiecują, że wejdą, gdy będą mieli czas... może w styczniu i nie będzie śniegu. Jestem więc za ciepłą zimą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ecik 27.11.2006 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 W tym tygodniu zapowiada sie rewelacyjna pogoda, szkoda tylko że dzień taki krótki . Wylejesz chudziak, to zanim bedziesz murować musisz odczekać troche, a chyba szkoda tej pięknej pogody. Moim skromnym zdaniem niech stawiają mury. Potem chudziak, mrozów nie zapowiadają, najważniejsze zeby wylać go w dniach z temp. dodatnia, jak zwiąże to mróz już mu nie zaszkodzi, przelotne opady też nie. Jeśli w grudniu będzie bez opadów śnegu to ja będę robić dach, no chyba panowie od dachu sie zbuntują . jak sie zbuntują to ja z wielopola moge na ochojec podjechac zrobic ten dach wiec problemu niema....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 27.11.2006 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 już niedługo, już za momencik mury chałupki będa się kręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 27.11.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 W tym tygodniu zapowiada sie rewelacyjna pogoda, szkoda tylko że dzień taki krótki . Wylejesz chudziak, to zanim bedziesz murować musisz odczekać troche, a chyba szkoda tej pięknej pogody. Moim skromnym zdaniem niech stawiają mury. Potem chudziak, mrozów nie zapowiadają, najważniejsze zeby wylać go w dniach z temp. dodatnia, jak zwiąże to mróz już mu nie zaszkodzi, przelotne opady też nie. Jeśli w grudniu będzie bez opadów śnegu to ja będę robić dach, no chyba panowie od dachu sie zbuntują . jak sie zbuntują to ja z wielopola moge na ochojec podjechac zrobic ten dach wiec problemu niema....... ecik będę o Tobie pamiętać, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 28.01.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 i oby jeszcze ze 2 tygodnie taka się utrzymała... A natura laskawsza sie okazala i dala dwa miesiace , trzy dni zimy i znowu idzie wiosna , swieci sloneczko , snieg sie topi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 28.01.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 A natura laskawsza sie okazala i dala dwa miesiace , trzy dni zimy i znowu idzie wiosna , swieci sloneczko , snieg sie topi Przyjacielu Ty to cheba w ciepłych krajach teraz siedzisz . U mnie sypie śnieg aż miło . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 28.01.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 "Najcieplejsze miejsca w Polsce znajduja się w województwie dolnoślaskim. Średnia roczna temperatura wynosi 8,5°C. " Ale najzimniejsze tez , snieg w lipcu nikogo nie dziwi. I przy okazji w temacie naj.. "Najbardziej centralnie w Polsce położone jest województwo łódzkie. Potwierdzeniem tego jest... Piątek - wieś, w której przed Urzędem Gminy znajduje się pomnik symbolizujący geometryczny Środek Polski. Przez środek województwa przebiega dział wodny między dorzeczami Wisły i Odry" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 29.01.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 No i znowu mnie zaskoczyłeś oczywiście pozytywnie . A jak jesteśmy przy naj... i przy piątku, to najlepiej mi się pije piwo z piątku na sobotę . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 30.01.2007 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 mam już sygnał z fabryki konstrukcji dachowych, że puszczają nasz dach na produkcję. Dekarze stoją i nogami przebierają, OSB i papa kupione. Musze jeszcze zamówić deski, żeby zrobić łaty i kontrłaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 30.01.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Kontrłaty i łaty kup gotowe a nie rób z desek. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts