asia053 25.11.2006 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 Zamierzam zamówić dom z tej firmy czy ktoś mi powiedzieć czy to uczciwa firma i jakie ma doświadczenia związane z tą firmą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOBORO 13.03.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Ja też zamierzam skorzystać z ich oferty lub firmy z nimi zaprzyjaźnionej firmy Arex Jeśli już coś wiesz więcej proszę o kontakt na privpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jan_w 16.03.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Budowałem dom z tą firmą. W moim przypadku byli słowni, terminowi.Jedyne zastrzeżenie mam do projektu domu. Trudno to nazwać projektem.Brak jest projektu instalacji elektrycznej i hydraulicznej. W przypadku wykonywania tych instalacji własnymi siłami należy mieć "sprytnych" elektryków i hydraulików, bo wszystkie ekipy muszą pracować jednocześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claupmin 25.05.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Witam wszystkich. Od kilku dni przeglądam wszelkie fora w poszukiwaniu jakichkolwiek opinii o firmie Drevimed z Rychwałdu. Ku mojemu zdziwieniu nie ma prawie nic na i ch temat, a jeśli już się coś pojawia to bardzo lakonicznie, zazwyczaj w formie zapytania "czy ktoś zna tą firmę?". Czyżby nikt nie budował domku z firmą Drevimed? Nikt nie chce podzielić się wrażeniami? Aż nie che się wierzyć Jeśli macie jakieś informację na temat Drevimed-u proszę piszcie lub wklejajcie linki. Będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam claupmin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts