Asqa 26.01.2008 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Zobacz tutaj http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=88429&highlight=dorado pozdrawiam autor zapomniał już o swoim dzienniku-wielka szkoda ja również szukam osób które wybudowały bądz budują domek Dorado Ej tam zapomniał Zapału do pisania zabrakło. Jak ktoś jest zainteresowany to zawsze zapraszam na priv, mogę wysłąc zdjęcia no i czekam zawsze na budowie Na mnie na pewno możesz liczyć (a teraz po dwóch anginach mam zapalenie oskrzeli ) Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelb 26.01.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Asqa czy ty rowniez budujesz Dorado? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asqa 26.01.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Jeszcze nie, ale jesteśmy zdecydowani na ten domek. Dopiero na jesieni podejmiemy jakieś działania związane z budową. A Wy na jakim etapie jesteście??Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelb 26.01.2008 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Ja jestem już też zdecydowana na ten domek.W poniedziałek zamawiam projekt.Budowa ma ruszyc jesien 08 lub wiosna 09 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelb 16.02.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Projekcik juz w domku ,teraz zastanawiam sie nad wszelkimi zmianami jakie chcę dokonać ,międzyczasie poszukuje architekta które to zmiany wprowadzi do projektu a więc małymi kroczkami ruszam do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakamila 11.06.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 angelb na jakie zmiany w projekcie się zdecydowałaś? Mnie również wpadł w oko ten projekt.Jesteś już w trakcie budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rynus 13.06.2008 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 CzescJa tez buduje Dorado. Moje zmiany:http://images24.fotosik.pl/230/30d8e7a1a5b46661.jpg1. wydluzenie domu o 1m, szczegolnie po to , zeby powiekszyc garaz2. okno w garazu na tylnej scianie3. poszerzenie bramy garazowej4. przesuniecie sciany sypialni na gorze, po poszerzeniu chalupy sypialnia byla wielka, po tej zmianie sypialnia jest dalej wystarczajaco duza, a zyskalismy na gorze bardzo mily kat do wspolnego spedzania czasu. W sypialni beda 2 okna polaciowe.5. Drzwi do spizarni, z suwanych na uchylne, dzieki temu mozna bez problemu postawic szafke i lustro w holu. Drzwi przesuniete maksymalnie do kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jedrula.z 21.03.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Przymierzam się do kupna tego projektu. Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki i uwagi co do projektu i budowy samego domu. Zdjęcia z realizacji mile widziane. Pozdrawiam. Andrzej ze Słupska e-mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.daszczuk 18.07.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 No i jak z planami DORADO? minelo juz sporo czasu od zamieszczenia tego postu ale czy plany budowy dorado sie zmienily? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts