a_gnieszka 29.08.2007 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Pralka jest wypoziomowana dobrze, do tłuczenia się już przywykłam, irytujący jest taki dźwięk, jakby jakieś gumowe elementy o siebie tarły - piszczy strasznie. Szambo jest gdzieś spod Częstochowy, firma to Eko-sum: http://www.eko-sum.pl/index.php?page=produkty&part=szamba_montaz. Kosztowało około 4 tysięcy, w tej chwili dokładnie nie pamiętam, gdzieś na pewno mam to zapisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betka35 30.08.2007 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 a_gnieszka.....właśnie trafiłam na twój temat bo sama jestem zainteresowana takim "szkieletowcem" ......... projekcik masz superasty.....wiesz już może ile ten domek cie kosztował ?? tak bez ziemi oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a_gnieszka 03.09.2007 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Betka, dzięki Dokładnie Ci nie powiem, ale na pewno zamkniemy się w 300 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 04.09.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 witaj,,,piękne macie te meble kuchenne;....najbardziej podobaja mi sie fronty- kolor i oczywiście te zdobienia..urocze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a_gnieszka 05.09.2007 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Bardzo mi miło, że Ci się podobają Głownie te zdobienia mnie skusiły, żeby taki front wybrać .Jestem z tej kuchni coraz bardziej zadowolona - przede wszystkim dlatego, ze jest wygodna - wreszcie mam wszystko pod ręką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adiz1 21.09.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 a-gnieszko, ciekawi mnie jak potoczyła się sprawa z tym felernym podgrzewaczem wody Aristona. Czy miała miejsce naprawa/regulacja serwisowa i jakie są efekty. Ja też w ciągu paru tygodni muszę określić się jaki model i pojemność ogrzewacza chcę do swojego szkieleciaka. Myślałem o 100l Arstonie Platinum, ale po Twoich uwagach jestem w kropce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 21.09.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 a-gnieszko, ciekawi mnie jak potoczyła się sprawa z tym felernym podgrzewaczem wody Aristona. Czy miała miejsce naprawa/regulacja serwisowa i jakie są efekty. Ja też w ciągu paru tygodni muszę określić się jaki model i pojemność ogrzewacza chcę do swojego szkieleciaka. Myślałem o 100l Arstonie Platinum, ale po Twoich uwagach jestem w kropce. Weź cos co ma zbiornik z inoxu i ceramiczna grzalke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aleksandrzak 04.10.2007 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Hmmm... No widzisz, Irku, jakie pożyteczne jest wklejanie zdjęć Szczerze mówiąc w ogóle mi to do głowy nie przyszło Elektryka to dla mnie czarna magia, mój m. niestety też niewiele mądrzejszy w tej dziedzinie Ale! Poniewierają się po domu właśnie takie dość chude, szare, sztywne rurki niewiadomego mi przeznaczenia, wyznaczaliśmy sobie nimi dzisiaj rozkład sprzętów w łazience Może te rurki mają być właśnie do tego?? Jutro z samego rana zadzwonię do kierownika budowy i to wyjaśnię, bo się trochę zdenerwowałam Dzięki za czujność, dam jutro znać co i jak! u nas temat elektryczny też aktualny - w sobotę rano mąż ma konsultacje z fachowcem. chce położyć kable sam, wg instrukcji - a elektryk potem poskręca i dokona odbioru ciekawa jestem jak to w praniu wyjdzie )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 22.01.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Witam, moge zobaczyc okna tez myslimy o kolorze dąb bagienny a zdjecia w dzienniku mi się nie otwierają tylko kilka i jeszcze w folii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stanek 20.02.2008 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Witam.Pisze odnośnie waszej oczyszczalni która z czego się dowiedziałem nie doszła do skutku .My mieliśmy taki sam problem ale do rzeczy -Wszystkie ekipy od oczyszczalni nam odmawiały ze względu na rodzaj gleby czyli glina , glina i jeszcze głębiej glina że koszty olbrzymie że to trudny teren do pracy i takie tam . Ale dzięki temu że jesteśmy uparci znaleźliśmy firmę z gdańska która podjęła się wyzwania .Przyjechał pan i nawet po przeczytaniu dokumentacji z odwiertów geotechnicznych stwierdził, że nie ma z tym problemu . Sam dół pod rozsączalnik wynosi 7 na 13 metrów na podsypce żwirowej jest położony cały system rur i dodatkowo pod jak i po bokach obsypany został kamieniami mają one jakąś fachową nazwę ale nie pamiętam ,następnie położona została geowłóknina po czym panowie zasypali całość gruntem naturalnym i wyrównali , nawet śladu nie ma . ( straszyli nas inni wykonawcy że będzie jakiś kopiec wystawał ponad poziom działki )Cała inwestycja wyniosła nas z dodatkowymi rurami i wzmocnieniem części która przechodzi pod drogą około 8.5000 i jedyny koszt który teraz ponosimy to koszt tabletki którą trzeba wrzucić raz na miesiąc do kibelka . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 15.05.2008 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 o dzięki ci za info o kominku! nawet nie wiedziałam, że trzeba pilnować żeby równo wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 13.08.2008 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 aga !!! Co tam u Was? Napisz i wklej zdjęcia!!! Dziennik czytało sie jednym tchem, ale nagle taaaaka dziura sie tam zrobiła. WRÓĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania kornecka 10.12.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 witam wiem,ze to juz sporo czasu minęło od ostatniego wpisu. ale może moje pytanko do was dotrze. Jestesmy w podobnej sytuacji jak wy na początku. Wynajmujemy mieszkanie chcielibysmy cos swojego a zależy nam na czasie. Zastanawiamy się nad budową domu w tej technologi ale mamy wątpliwości. Znajomi mowia, ze framugi się paczą, drzwi nie domykają no i , ze jest strasznie głośno( bardzo się niesie) Czy mogłabym prosić o Twoją wypowiedź jak mieszka się w takim domku? Jakie są wady i zalety??Pozdrawiam Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shirly1 06.05.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Witam. Wciąż zbieram opinie posiadaczy domków z drewna i tak jeszcze do lipca Chciałam i tu poprosić o pomoc w mojej pracy magisterskiej poprzez wypełnienie ankiety http://webankieta.pl/ankieta/w1hpw40e16is. To naprawdę nie potrwa długo a większość pytań jest tylko na zaznaczenie bądź wymaga krótkiej odpowiedzi. Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts