wartownik 28.11.2006 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Fotki z wnętrza! Niebawem Mam nadzieje , ze nikt go jeszcze nie uzywal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 29.11.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 eee no zacne!!!! nie sluchaj tych od "serduszek" oni sa przywiazani do tradycji (cos jak dworki polskie w budownictwie jednorodzinnym ) a Twoj projekt widac ze to new style i "niu modernizm" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 29.11.2006 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 bardzo mi sie podoba zawiasy, takie jakby skrzyniowe, dodaja budowli majestatu, no i ten skobelek tez. A jak zamykanie wewnatrz jest rozwiazane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 30.11.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Jakie to drewno? Lakierowane, woskowane czy olejowane?? Ile warstw rozsączających pod spodem?? Widzę że kolega tradycjonalista - papa na deskowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 02.12.2006 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Mieliśmy niezły ubaw z tych wszystkich pomysłów. Swoją drogą w komentarzach do dziennika budowy mam mniej wpisów niż w jakże ważkim wątku dotyczącym wychodka Dzięki wszystkim A tak poważnie to chyba jednak takie niezaimpregnowane drewno nie wytrzyma dwóch zim na budowie. Bo wykończeniówkę planujemy na 2008 Nic to. Zrobi się nowy, lepszy Z pomysłami takimi, jak w powyższych wpisach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.12.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Mieliśmy niezły ubaw z tych wszystkich pomysłów. Swoją drogą w komentarzach do dziennika budowy mam mniej wpisów niż w jakże ważkim wątku dotyczącym wychodka Dzięki wszystkim A tak poważnie to chyba jednak takie niezaimpregnowane drewno nie wytrzyma dwóch zim na budowie. Bo wykończeniówkę planujemy na 2008 Nic to. Zrobi się nowy, lepszy Z pomysłami takimi, jak w powyższych wpisach... Cieszę się, że nasze żarty sprawiły Wam radość. Myślę, że konstrukcja dwie zimy wytrzyma. Co najwyżej po drugiej zimie poprawi się wentylacja obiektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.12.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Mieliśmy niezły ubaw z tych wszystkich pomysłów. Swoją drogą w komentarzach do dziennika budowy mam mniej wpisów niż w jakże ważkim wątku dotyczącym wychodka Dzięki wszystkim A tak poważnie to chyba jednak takie niezaimpregnowane drewno nie wytrzyma dwóch zim na budowie. Bo wykończeniówkę planujemy na 2008 Nic to. Zrobi się nowy, lepszy Z pomysłami takimi, jak w powyższych wpisach... Cieszę się, że nasze żarty sprawiły Wam radość. Myślę, że konstrukcja dwie zimy wytrzyma. Co najwyżej po drugiej zimie poprawi się wentylacja obiektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 12.12.2006 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 a nie masz problemow z siadanie nie brakuje ci miejsca na nogi ale tak pozatym to sie chwali tylko zeby cie zanepid nie dopadl hahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 19.12.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Mieliśmy niezły ubaw z tych wszystkich pomysłów. Swoją drogą w komentarzach do dziennika budowy mam mniej wpisów niż w jakże ważkim wątku dotyczącym wychodka Dzięki wszystkim A tak poważnie to chyba jednak takie niezaimpregnowane drewno nie wytrzyma dwóch zim na budowie. Bo wykończeniówkę planujemy na 2008 Nic to. Zrobi się nowy, lepszy Z pomysłami takimi, jak w powyższych wpisach... Musisz uważać, bo na poważny remont będziesz musiał wyrobić nowe pozwolenie budowlane w magi.sracie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gołąb 27.12.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Witam! Do " Jaro' 71 " Proszę opisać konstrukcję tego projektu - skorzystam i też sprubuję zbudować Z góry dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 27.12.2006 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Witam! Do " Jaro' 71 " Proszę opisać konstrukcję tego projektu - skorzystam i też sprubuję zbudować Z góry dzięki za info. Hm, konstrukcja? Oj niepewna Szkielet z kantówki o przekroju wystarczającym 50x60 mm obity starą boazerią po remoncie mieszkania. Dach i podłoga z desek szalunkowych grub. 25mm. Drzwi z M-3 także po remoncie (właściwie to przeniosłem wc z bloku na działkę). Ot, wszystko ps. Po paru głębszych wejście do tego przybytku może być niebezpieczne gdyż oparcie się o ścianę grozi katastrofą ekologiczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gołąb 29.12.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Witam! Do "Jaro' 71 " Dzięki za odpowiedż - pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 02.01.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Papier ci sie skonczyl http://images12.fotosik.pl/2/0cf9f66cf26f5aa3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 02.01.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Piękne !!!!!!!!!!Podrzuć pomysł S. Tymowi. Może wykorzysta w filmie "Ryś"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 02.01.2007 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Co się tak wszyscy czają? Nie macie kibelków na polu?Zapodaję moje "dzieło".Styl gotycko-rokokokowy.Służy już trochę i wcale nie mam zamiaru go burzyć.A że bez drzwi? Nie ma komu podglądać.http://republika.pl/blog_uw_3055088/3061913/tr/wc1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.01.2007 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 To raczej... klasycyzm hm... spartański Ta attyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 03.01.2007 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Fajny!!!I ta choinka obok, bardzo przemyślana - pewnie na bieliznę, w razie jakiejś przygody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 06.01.2007 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 I ta choinka obok, bardzo przemyślana Ona nie była przemyślana.Wzieła i się posadziła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.01.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Ale dzięki temu w czasie stękania możesz sobie wieszać bombki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 06.01.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Tedii, zauwazylem duze bledy wykonawcze - dekaz sie nie popisal - brak izolacji przeciwwilgociowej spowodowal wykwity na elewacji wewnetrnej salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts