Sloneczko 26.11.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Termin żałoby narodowej zakończył się o północy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.11.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Termin żałoby narodowej zakończył się o północy! Bo to nie tesco czynne 24 na dobe/7 dni w tygodniu i dlatego ludzie "od forum"pracuja od poniedzialku do piatku a mamy niedziele- w niedziele pracujesz? to nie zazdroszczec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 27.11.2006 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 a mamy niedziele- w niedziele pracujesz? to nie zazdroszczec No przepraszam, ale są takie zawody w których ktoś musi mieć dyżur nawet w niedzielę. Sama jestem administratorem pewnego serwisu informatycznego i coś nie coś o tym wiem. Taki już jest internet. Albo się potrafi napisać skrypt co będzie pewne rzeczy robił automatycznie nawet w niedzielę, albo trzeba zarządzić dyżury... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.11.2006 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 No przepraszam, ale są takie zawody w których ktoś musi mieć dyżur nawet w niedzielę. Sama jestem administratorem pewnego serwisu informatycznego i coś nie coś o tym wiem. Taki już jest internet. Albo się potrafi napisać skrypt co będzie pewne rzeczy robił automatycznie nawet w niedzielę, albo trzeba zarządzić dyżury... no to to ja wiem ze sa... ale akurat forum muratora nie ma - ja bj uwazam ze problem pojawia sie ze spamem (jak nikt nie czuwaw weekend) niz z kolorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts