demex 26.11.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Hej. Dostałem namiar na super fachowca od dachów. Cena 55 zeta za m2. Cena obejmuje całość - więźba + dachówki + orynnowanie. Dom dość wysoki (piętro, parter, piwnica wystająca ~1m nad ziemią, ścianka na strychu 1 metr wysoka). Dach o powierzchmi ok. 130 m2 Dobra cena? Jak było u was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ecik 26.11.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 zalezy od ksztaltu dachu . jeli jakis prosty dwuspadowy to cena kolo 45 zł m2 to max. przynajmniej u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demex 26.11.2006 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 dość rozbudowany. tzn dach składa się z dwóch części. Jeden to kwadrat o boku ~10m a drugi to prostokąt 10 x 6 metrów, połaczone ze sobą z przesunieciem. Eee tam, kucze nie wyjaśni tego opisem. Skan jest niezbedny. Oto on: http://www.prz.edu.pl/~ldebski/foty/dach.jpg I na obydwóch koperta czterospadowa. Żadnych krowich i bawolich okien, okien dachowych i innych wynalazków. Strych nieużytkowany - niemieszkalny - szperalnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 26.11.2006 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 demex , to dobra cena dla ciebie , ale kiedy bedzie ten superfachowiec budowal twoj dach , bo teraz to napewno nie ma czasu - zima ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demex 26.11.2006 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 demex , to dobra cena dla ciebie , ale kiedy bedzie ten superfachowiec budowal twoj dach , bo teraz to napewno nie ma czasu - zima ? I tu jest pewien problem. Tzn on ma wolne terminy styczeń lutu, dalej marzec kwiecień maj ma zajety. A to jest rozbudowa w tej "kwadraotwej części mieszkamy (ta prostokatna to doudowa). I nie bardzo mi się widzi jak to robic w zimie. Muszą stary dach zciagnąć, zrobić nowy wieniec i dopiero wtedy nowy dach. No to pasuje nie za zimno (aby mozna było betonować) i nie za ciepło aby przypadkiem deszcz nie padał bo mi chałupę zalałoby. PS. Nie wiem czy mnie tylko straszył (lagodna perswazja) ale powiedział, że za chwilę będzie wołał 60 zeta za m2. Do idzie zbankrutować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dlugi rufus 27.11.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Witam Mam podobny dach tylko,że bez tego drugiego przełamania na literze L,2 okna dachowe ,1 komin,275m2.Całość 13 tyś(więżba+dachówka+rynny)czyli 47zł za m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ecik 27.11.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Witam Mam podobny dach tylko,że bez tego drugiego przełamania na literze L,2 okna dachowe ,1 komin,275m2.Całość 13 tyś(więżba+dachówka+rynny)czyli 47zł za m2. dobra cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 28.11.2006 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Demex! to dobra cena, po warunkiem ze fachowcy sa dobrzy i sie nie opier .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demex 29.11.2006 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Demex! to dobra cena, po warunkiem ze fachowcy sa dobrzy i sie nie opier .... Mam ich z polecenia dwóch różnych hurtowni a dachówkami. Później się okazało, że zwykle kończą (robią dach) po ekipie moich murarzy. A to jest dla mnie bardzo ważne, bo mieszkam w tym rozbudowywanym domu i nie mam ochoty go malować ze względu na zalanie. A tak mają się umówić jedni skończą, wchodzą drudzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts