julcik 26.11.2006 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Poradźcie co lepsze,czy kupić narożną,czy wygodniej dwie zwykłe .Zdecydowałam się na narożną,ale tak się zastanawiam,jak się sprawuje takie rozwiązanie,czy jest wygodne?Czekam na rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 27.11.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Chodzi ci o zwykły narożnik? Jeśli tak to ja najprawdopodobnie dam u siebie narożnik ze względu na wygodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 27.11.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 zdecydowanie wybrałabym 2 kanapy...można z nimi kombinować ustawienie w salonie i bardziej elegancko mi sie wydaje...a narożnik cięzki, duzy jak postawisz tak bedzie stał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bog 27.11.2006 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Moim zdaniem narożnik jest niepraktyczny. Ten róg w ogóle jest nie do wykorzystania.I tak nie siądzie więcej osób.Na takim dużym narożniku 3+2 siądzie max 4 osoby. Lepiej 2 kanapy 3+2 i da to 5 miejsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 27.11.2006 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Moim zdaniem narożnik jest niepraktyczny. Ten róg w ogóle jest nie do wykorzystania. I tak nie siądzie więcej osób. Na takim dużym narożniku 3+2 siądzie max 4 osoby. Lepiej 2 kanapy 3+2 i da to 5 miejsc No właśnie tylko usiądzie, a ja lubię po pracy czy oglądając dobry film poleżeć a na sofie raczej się nie da wygodnie,napewno sofy ładnie wyglądają ale są nie praktyczne,w tych czasach są tak przepiękne narożniki razem z podnóżkami że zdecyduję się na narożnik,moi znajomi użytkują dom od 2 lat i myślą o wymianie na narożnik.Każdy powinien sam zdecydować czy ma to być na pokaz czy dla wygody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 27.11.2006 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 zdecydowanie wybrałabym 2 kanapy...można z nimi kombinować ustawienie w salonie i bardziej elegancko mi sie wydaje...a narożnik cięzki, duzy jak postawisz tak bedzie stał... Ja też jestem za takim rozwiązaniem ,przeciez sofy też są wygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sm_wilk 27.11.2006 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 No to dla tych niezdecydowanych są w sprzedaży meble składające się z pojedynczych elementów, z których można złożyć narożnik albo dwie oddzielne kanapy http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDisplay?cattype=sub&categoryId=16044&storeId=19&catalogId=10103&langId=-27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 28.11.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 zdecydowanie wybrałabym 2 kanapy...można z nimi kombinować ustawienie w salonie i bardziej elegancko mi sie wydaje...a narożnik cięzki, duzy jak postawisz tak bedzie stał... Ja też jestem za takim rozwiązaniem ,przeciez sofy też są wygodne. dokładnie... tymbardziej gdy jedna jest 3 os. to spokojnie mozna się wyciągnąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 28.11.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 zdecydowanie wybrałabym 2 kanapy...można z nimi kombinować ustawienie w salonie i bardziej elegancko mi sie wydaje...a narożnik cięzki, duzy jak postawisz tak bedzie stał... Ja też jestem za takim rozwiązaniem ,przeciez sofy też są wygodne. dokładnie... tymbardziej gdy jedna jest 3 os. to spokojnie mozna się wyciągnąc Tylko że ja lubię się z mężem powyciągać a tu byłoby już trudniej na sofie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 28.11.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 zrozumiałe, ze z mężem ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts