Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Sofa narożna czy dwie zwykłe?

julcik

Recommended Posts

Moim zdaniem narożnik jest niepraktyczny. Ten róg w ogóle jest nie do wykorzystania.

I tak nie siądzie więcej osób.

Na takim dużym narożniku 3+2 siądzie max 4 osoby.

Lepiej 2 kanapy 3+2 i da to 5 miejsc

No właśnie tylko usiądzie, a ja lubię po pracy czy oglądając dobry film poleżeć a na sofie raczej się nie da wygodnie,napewno sofy ładnie wyglądają ale są nie praktyczne,w tych czasach są tak przepiękne narożniki razem z podnóżkami że zdecyduję się na narożnik,moi znajomi użytkują dom od 2 lat i myślą o wymianie na narożnik.Każdy powinien sam zdecydować czy ma to być na pokaz czy dla wygody :)

No to dla tych niezdecydowanych są w sprzedaży meble składające się z pojedynczych elementów, z których można złożyć narożnik albo dwie oddzielne kanapy

:wink: http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDisplay?cattype=sub&categoryId=16044&storeId=19&catalogId=10103&langId=-27

zdecydowanie wybrałabym 2 kanapy...można z nimi kombinować ustawienie w salonie i bardziej elegancko mi sie wydaje...a narożnik cięzki, duzy jak postawisz tak bedzie stał... :)

Ja też jestem za takim rozwiązaniem ,przeciez sofy też są wygodne.

dokładnie... :) tymbardziej gdy jedna jest 3 os. to spokojnie mozna się wyciągnąc :wink:

zdecydowanie wybrałabym 2 kanapy...można z nimi kombinować ustawienie w salonie i bardziej elegancko mi sie wydaje...a narożnik cięzki, duzy jak postawisz tak bedzie stał... :)

Ja też jestem za takim rozwiązaniem ,przeciez sofy też są wygodne.

dokładnie... :) tymbardziej gdy jedna jest 3 os. to spokojnie mozna się wyciągnąc :wink:

Tylko że ja lubię się z mężem powyciągać a tu byłoby już trudniej na sofie :D