ciku 26.11.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Czy to jest bardzo fatalne rozwizanie? Tak mi wychodzi z ustawienia, że najwygodniej by bylo gdyby kuchenka była oddalona od okna o ok. 10 cm i obawiam sie, że niestety ędzie wieczny problem schlapania tłuszczem szyby. Niestety okno nie jest podniesione:( tylko lekko cofnięte co wynika z grubości muru. Jakieś doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew Rudnicki 26.11.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Kuchenka, jeśli gazowa, nie może być w sąsiedztwie okna, ze względu na zdmuchiwanie płomienia. Sprawność kuchenki też będzie mniejsza w pobliżu okna. Ciepło zabierać będzie wiatr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 26.11.2006 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Planujemy kuchenke elektryczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olasa 27.11.2006 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Mam obecnie kuchenkę koło okna, zdecydowanie nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 27.11.2006 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Mam obecnie kuchenkę koło okna, zdecydowanie nie polecam Z jakich względów? Czy takich jak podałam powyżej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mis Uszatek1719499023 28.11.2006 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Elektryczna może być. Gazowej nie dopuszcza nawet prawo budowlane, nie ówiąc o zdrowym rozsądku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olasa 29.11.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Mam obecnie kuchenkę koło okna, zdecydowanie nie polecam Z jakich względów? Czy takich jak podałam powyżej? faktycznie mamy gazową, już kilka razy zdarzyło nam się zostawić palnik włączony, bo pod słońce nie było widać, że się pali , wydaje mi się, że okna bardziej parują, jak kuchenka jest tak blisko nich, wizualnie też nieciekawie to wygląda, generalnie nie polecam, może z elektryczną jest inaczej, ale ja nigdy już tak mieć kuchenki nie będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szycha 29.11.2006 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 a okap? umiescisz kolo okna no nie... zdecydowanie nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 29.11.2006 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 a okap? umiescisz kolo okna no nie... zdecydowanie nie Wyglada na to , że chyba jednak tak. Innego wyjscia tam za bardzo nie ma...Co najwyzejmogę ją przesunąc w lewo o 30 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts