wicekK 26.11.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Wynik wyborów w Warszawie w zasadzie już znamy ,Proponuję wypowiedzi jak w temacie .Na początek myślę że opracowanie i zatwierdzenie planów zagospodarowania byłoby wielkim krokiem do przodu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuna 27.11.2006 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 To nie jest forum Polityczne !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 27.11.2006 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 To nie jest forum Polityczne !!! A kto mówi o polityce . Nowy Prezydent Warszawy to nowy sposób zarządzania naszymi funduszami , być może inne ( może lepsze ) wykorzystanie funduszy unijnych .W haśle Gronkiewicz-Waltz należy widzieć nowe władze Warszawy . Dla nas to może skutkować nowymi drogami , mostami , objazdami (obwodnicami ) , przyspieszeniem zatwierdzenia planów miejscowych ( z tym że nie napewno) . I nie mówimy już teraz o sloganach wyborczych - władze Stolicy to w końcu nasi przdstawiciele ( choć nie koniecznie musieliśmy na nich głosować) i mogli by coś dla nas zrobić . Wydaje mi się że wypowiedzi w temacie mogły by posłużyć jako n.p. artykuł w prasie - a może ktoś z NICH czyta także to FORUM i wypowiedzi mogłyby posłużyć za inspirację . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtiW 23.12.2006 01:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Ja poprosze o spelnienie obietnic wyborczych... I wystarczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts