Majka 28.11.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Mnie też najbardziej drażni to suwanie strony jakie suwanie sprawdziłam w domu /monitor 17'/ nie muszę nic przesuwać ale ja chce grubsze czarne, większe. No i to niebieskie też boldem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 28.11.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 czy ja mam omam, czy sie przyzwyczajam Te literki teraz jakby ciut ciut większe i czarniejsze... ale ja się przesiadłam do innego kompa, więc może to jednak omam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gorath 28.11.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Nowa szata moze byc, tylko kolor fontow w nazwach tematow meczy oczy. Zbyt jasny ten niebieski, nie odcina sie od tla, oczy szybko sie mecza. Zmiencie na czarny. I wielkosc fontu jest za mala. Zwlaszcza dla wpisow. W rozdzielczosci 1024x nie da sie tego czytac. Do czytania kontrast musi byc odpowiedni. Takie rzeczy to chyba sa oczywiste? Pisal ktos z was dokument w wordzie fontem 8 ... Dwie male zmiany (kontrast i wielkosc fontow) i bedzie ok. Gorath Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 28.11.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Nowa szata moze byc, NIEEEE nie rozumiem po co jakies zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.11.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Nowa szata moze byc, NIEEEE nie rozumiem po co jakies zmiany świat idzie do przodu, forum też. A że trochę pobłądziło Forumowicze wskażą odpowiedni kierunek. Graficy byss'a do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 28.11.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Totalna klapa Strony porozciągane - aż nie chce mi się czytać jak mam ciągle przesuwać, oczy bolą po 15 minutach. Nie potrzebna zmiana, stare było ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 28.11.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Po kilku dniach nieobecnosci z powodu wyjazdu,zagladam tu i co widze.......????Bez urazy,ale malo czytelana jest ta "nowa szata graficzna". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 28.11.2006 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Kolory takie, ze na trynitronie paski mozna testowac.Pisac trzeba grubymi, zeby bylo cos widac.W firefoxie nie mozna sie bylo zalogowac dopoki nie wyczyscilem cache'a.W trybie bez obrazkow (GPRS:( ) klikam "wyslij" na czuja - nie ma tekstu alternatywnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcy 28.11.2006 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Zrobiłam 3-cie podejście, bo miałam nadzieję, że oczy mi sie przyzwyczają, ale nic z tego Mam zawroty głowy i mdłości. Nie moge czytać tego druku [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olsen 29.11.2006 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 oczy bolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.11.2006 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Najprostsze wyjscie to dołożenie starego stylu forum jako jednego z mozliwych do wyboru styli, kto chce bedzie korzystał z nowego stylu, a kto chce ze staregopozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.11.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Najprostsze wyjscie to dołożenie starego stylu forum jako jednego z mozliwych do wyboru styli, kto chce bedzie korzystał z nowego stylu, a kto chce ze starego pozdrawiam m. popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 29.11.2006 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Czy można zrobić coś z tą za szeroką stroną, nie pasuje mi zmiana w ustawieniach specjalnie dla forum, mam za dużo dokumentów dopasowanych do obecnej rozdzielczości. A czytając forum muszę ciągle uzywać suwaka http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_evil.gif ja doskonale wiem, że powinno być inaczej ale póki się nie zmieni, można poradzić sobie korzystając z Forum w przeglądarce Opera można ją ściągnąć z adresów: http://www.opera.com/products/desktop/?htlanguage=pl/ http://operapl.net/ potem opcje Widok > Dopasuj do szerokości nie jest to idealne rozwiązanie, część obrazków przypisana funkcjom jest nieczytelna ale zawsze to lepsze niż męczyć się z paskiem przewijania pomijam fakt że Opera to bardzo dobra przeglądarka "Trzeba sobie jakoś radzić" - powiedział człek zawiązując buty dżdżownicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 29.11.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Te szare litery są za mdłe. Mam wrażenie jakbym wzrok traciła. Reszta jest nawet, nawet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 29.11.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Przy okazji proponuję wyrzucenie z właściwości profilu numeru AIM i Yahoo Messengera i zastąpienie tego numerem GG i Tlena.[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.11.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Najprostsze wyjscie to dołożenie starego stylu forum jako jednego z mozliwych do wyboru styli, kto chce bedzie korzystał z nowego stylu, a kto chce ze starego pozdrawiam m. Podoba mi się ten pomysł A Redakcja milczy jak zakleta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekj 29.11.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 witam zastanawia mnie jedno. Ktoś żyje z tego forum, zbija kasę na wejściach a z drugiej strony tak niepowaznie traktuje swoich pracodawców. Jest to kpina w żywe oczy z użytkowników forum. Tyle protestów, tyle sprzeciwów i nic. Ktoś zgarnął chyba niezłą kasę za te nowości. Ja forum nie potrzebuję bo budowę dawno zakończyłem. Jestem tutaj jako społecznik aby pomóc innym. Widzę jednak, że jestem nieproszonym gościem. Tak więc spadam. Życzę decydentom samouwielbienia i dobrego samopoczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demol 30.11.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Jak się domyślam, pewnie MOD wykonany jest na zamówienie w drugiej zewnętrznej firmieš. I zwykle ktoś to odebrał jakiś protokół odbioru, czyli było zgodne z zamówieniem. Teraz zapewne złożono Aneks w sprawie poprawek˛ i chyba ze 30 dni przyjdzie czekać na jakąś reakcjęł. Nie ma to jak własny informatyk, który takie poprawki robi od ręki oraz umowy uwzględniające prawo do dowolnych modyfikacji kodu. To ostatnie jeśli firma ma w przyszłości posiadać jakąś odpowiedzialność z tytułu gwarancji zwykle jest w umowie zastrzeżone jako brak takiej możliwości. -=-=-=-=-=-=-=- 1.przecież się podpisali 2.jeśli umowa nie przewiduje tego 3.zwykle taki czas jest w umowach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 30.11.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 A może zamiast spekulacji uważniej poczytać forum. Zwiększyliśmy doraźnie wielkość czcionki. Wszystkie Wasze uwagi zbierzemy z końcem tygodnia i w przyszłym zmodyfikujemy projekt. Nam też zależy na czytelności forum, ale także na nowoczesnej formie graficznej. Na pewno znajdziemy kompromis. Prosimy o cierpliwość i uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modulor 30.11.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 na nowej czy w nowej szacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts