rrmi 27.11.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Rezi Zdazylam kliknac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.11.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Rezi Zdazylam kliknac ja tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 27.11.2006 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Nie podobają mi się te zmiany. I jest mi jakoś źle z tym. Zupełnie jakbym trafiła na jakieś obce forum, bez możliwości powrotu do mojego, swojskiego... Nie róbcie mi tego, a przynajmniej dajcie nam wybór interfejsu, bo może komuś nowy akurat się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 27.11.2006 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Dobrze że poprawiono rozdzielczość, przyciski po liftingu też są OK. Tylko ten kolor tła trzeba by zmienić na ciemniejszy i oddzielać jak przedtem co drugi post innym kolorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil1967 27.11.2006 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 A mi pasuje. Zdjęcia są bardziej wyrażne. No może tylko tło ciut ciemniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olsen 27.11.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Więcej kolorów i tło inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.11.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 i i przeglad tematu beznadziejny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.11.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Nie podoba mi się I jeszcze jest jakieś za duże na mój ekran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekj 27.11.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 problemów z oczami nie miałem do dnia dzisiejszego kiedy zostaliśmy uszczęśliwieni na siłę nową szatą graficzną. Jutro idę do okulisty dzięki pomysłom władców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demol 27.11.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 jak widzę zmiana szaty nie tylko bo i wersja się zmieniła, a poprawki są ważne bo już search zaczynał się gubić w ilości postów.Kolorystyka jest zgodna niby z wydawnictwem, ten czerwony, żółty, czarny i wszystko niby oki, rozdzielczość też zgodna ze standardem czyli 1024x768 ale fakt, że powinna być dynamiczna, podpowiem taki mały znacznik w PA ustaw stałą szerokość forum :-> to chyba zbędne, powinno dostosowywać do rozdzielczości. I powiem wam, że tez mam nieodparte wrażenie, że po kilku minutach wpatrywania się w tło coś dziwnego się dzieje z oczami, powstaje efekt jakby częstotliwość była za niska.W sumie wiele się nie napracowali nad tą skórką, taką grafikę sam umiem zrobić a mam kilka forum i w każdym coś się robi, widzę, że dodatkowo przeniesiono informacje o postach z dolnej części do górnej. coś ta firma http://www.byss.pl Agencja Reklamowa nad designem nie wiele się napracowała i odnoszę wrażenie, że na forum phpBB by Przemo jest kilku ludzi którzy to samo wykonają w zaledwie kilka godzin od ręki, a widziałem już lepiej dopracowane designy.Proponuję w CSS zmienić tło w tabeli głównej i tabeli forum, oraz imput z #ffffff na #f5f7f8 (body, bodyline, td.row1, i dalej wg uznania) odcień też może być nieco inny warto sprawdzić, ten sam kolor lekko siny stosowany jest w kilku miejscach np. cytaty, w tym forum a jako tło znacznie złagodzi zbyt silny kontrast który jest teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolinka 27.11.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 TOŚ TO OCZU BIEDNYCH SZKODA!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 27.11.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 kiszka.... kaszana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kretes 27.11.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 No nie wierzę...Czytam to forum od pół roku i jak do tej pory było maxymalnie wyczerpujące, znajdowałem wszystko i nie musiałem dokładać się ze swoją pisaniną. Jednak ta nowa grafika zmusza mnie pierwszego posta.A wypowiedź jest krótka i węzłowata: NOWA GRAFIKA TO DNO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 27.11.2006 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Jestem na forum 15 minut i oczy juz mi wysiadly!!!!!!!! Nie wyobrazam sobie abym mogla byc na forum dwie godziny non stop tak jak to robilam codziennie. Nowa szata jest do niczego, bedziemy musieli zainwestowac w okuliste . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zonzi 27.11.2006 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Nie zwracalem uwagi na sprawy techniczne na forum do dzis TRAGEDIA . Nie da sie tego czytac. Mdle kolory i malutka czcionka. Jak sie powiekszy czcionke w przegladarce to Avatary wylaza na pol strony. Nie moge czytac dluzej niz 10 minut. Stare wroc bo oglosimy strajk !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 27.11.2006 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Rzeczywiście, coś jest złego na rzeczy, bo oczy mnie rozbolały. Skąd w ogóle pomysł na te zmiany?!Żądam powrotu dawnego forum!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 27.11.2006 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Do kitu!Jak zmienicie to zróbcie 800x600 i bez przewijania w poziomie bo szlag człowieka trafia.A w trybie 1024x768 trzeba mieć lupę.Pewnie grafik jets bardzą młodą osobą i JESZCZE ma dobry wzrok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.11.2006 02:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 j.w - do kitu proponujerozdzielczość 800x 600, większe i wyraźniejsze litery i co drugi post na innym tle, brakuje mi opcji "zobacz wszystkie posty - x,y,z ... - forumowicza" pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 28.11.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Poprawcie automatyczne logowanie, bo nie działa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.11.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 A może te zmiany to specjalnie Redakcja chce nas na odwyk wysłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts