Capricorn 27.11.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 A u mnie siadła opcja automatycznego logowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 27.11.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Podoba mi się oszczędna i nowoczesna szata graficzna. Ale jest dużo ale...1. jaka rozdzielczość jest teraz optymalna, może to podać na stronie głównej,2. bardzo, ale to bardzo źle się czyta te szare literki na jasnym tle. Przy dłuższych wpisach po paru linijkach się odpada3. jaśniejsze linki są już prawie niewidoczne4. Przyciski do formatowania postów mało czytelne, dobrze że układ został zachowany to można używać "na pamięć". Redakcjo, zróbcie coś na litość boską, bo forum zrobiło się NIEPRZYJAZNE DLA UŻYTKOWNIKA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 27.11.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Jest nie fajnie!!! STARE FORUM WRÓĆ !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 27.11.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Jednym slowem zrobili nas na szaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 27.11.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 A co robi P.W. przy moim profilu? Cichy wielbiciel (to byłoby C.W.)? Mam znajomego o identycznych inicjałach. Spróbujcie pozostać przy piktogramach, zamiast tworzyć nowe skróty (na wzór nowomowy). Niedawno prosiłam też o prawidłowe użycie "tę wiadomość" zamiast "tą wiadomość". Teraz jest "ten post" - brzmi lepiej i żadna nawiedzona purystka językowa (czyli ja) się nie przyczepi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 27.11.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Przedtem było zdecydowanie lepiej.Przy pisaniu swojego postu wpisy poprzedników były oddzielone ramkami, teraz wszystko się zlewa - trudniej przeglądać temat.Ciemne przyciski są mało widoczne, muszę się wpatrywać co na nich pisze.Szary kolor liter męczy wzrok.Tematy z nowymi postami były wyraźnie zaznaczone na czerwono, teraz ledwo je odróżniam. itd,itp. Jednym słowem jest dużo gorzej, forum stało się mało czytelne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 27.11.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 W/g mnie ktoś w redakcji strasznie się uparł aby był jeden słuszny wzorzec. Ja powiem jedno: zaglądać na forum to będę zaglądał, ale pisać to raczej już nie będę: zbyt bardzo męczy mnie sprawdzanie czy nie ma literówki i błędów ortograficznych (ale ta biel wali po oczach ). A bez możliwości poprawiania, to nie będę pisał. . To zainstaluj sobie FireFox 2.0, on sprawdza błędy w polu edycyjnym i podkreśla na czerwono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 27.11.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 A u mnie siadła opcja automatycznego logowania. To tak jak u mnie. Kolorki da się znieść, chociaż tytuły wątków i działów takie jakieś sine i słabo widoczne. Cytaty niestety nie wyróżniają się za bardzo z treści posta. O tym, że odwiedzone linki nie zmieniają kolorów pisałam już a i inni tez pisali. Nadal nie ma okna szybkiej odpowiedzi, nie ma przycisku do cytowania fragmentu i wielu wielu wygodnych opcji. Poprostu zmiana kolorków i nic więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 27.11.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 A co robi P.W. przy moim profilu?\ Prywatna Wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 27.11.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Z Prywatnych Wiadomości nie można teraz skoczyć do innego działu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 27.11.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 jedna wielka beznadzieja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.11.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Juz wiem co mnie drazni! znalazlam! wieeeelgasne miejsce na avatar - tak jak kiedys tak sie ustawial - jak ktos sobie taki duzy walnal (i potem wszyscy na niego krzyczeli zeby zmniejszyl) to teraz jest automatycznie ps. nie wiem czemu w pracy strona byla w calosci a w domu nie miesci sie na ekranie (rozdzielczosc mam te sama ) Tzn miesci sie o ile wylacze boczna zakladke w IntExpl. "Ulubione" a ja sie przyzwyczailam ze ja z lewej strony mam i nie chce jej chowac tutaj musze bo faktycznie jezdzenie po bokach suwaczkiem jest denerwujace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.11.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Hej na dole stronki jest napis: design by byss.pl moze by do tego "bysia" bezposrednio zastukac co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 27.11.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 zmienili kolor czcionki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olsen 27.11.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Czy jesteś za utrzymaniem nowej szaty graficznej forum ? TAK 13% [ 17 ] NIE 82% [ 103 ] Nie mam zdania 4% [ 5 ] Wszystkich Głosów : 125 Redakcjio pierwszy dzień nowego forum i same winniki mówią za siebie. Coś trzeba szybko zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz-s 27.11.2006 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Zgadzam się wygląd do niczego. - wielki napis forum na górze strony - po co? - szary kolor wszystkeigo męczy wzrok, mały kontrast. - wyłączyło mi się logowanie automatyczne - to akurat drobiazg. - jakiś dziwnie obniżony tekst w wiadomościach - a w opcjach wyszukiwania nic sie nie poprawiło ( A możnaby tak dodać w opcjach - stary format forum? Pozdr Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boorg 27.11.2006 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 W/g mnie ktoś w redakcji strasznie się uparł aby był jeden słuszny wzorzec. Ja powiem jedno: zaglądać na forum to będę zaglądał, ale pisać to raczej już nie będę: zbyt bardzo męczy mnie sprawdzanie czy nie ma literówki i błędów ortograficznych (ale ta biel wali po oczach ). A bez możliwości poprawiania, to nie będę pisał. . To zainstaluj sobie FireFox 2.0, on sprawdza błędy w polu edycyjnym i podkreśla na czerwono Nie po to w podstawówce poznałem ortografię, aby teraz używać programów komputerowych dla idiotów. Generalnie nie używam programów, które ograniczają moją wolę: Microsoft Office, już na samym początku swojego istnienia, poleciał do mojego śmietnika. I tam pozostał do dziś. P.S. A FireFoxa mam, ale nie używam. Trochę "kulawo i przydługo" chodzi na moim komputerku (a mam tylko PII 233 MHz i 96 Mb RAM a system to Windows Me). Działam na IE 6: zdeklasował FireFoxa pod względem prędkości (co na początku bardzo mnie dziwiło, ale po jakimś czasie zdziwienie ustąpiło ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 28.11.2006 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Słuchajcie. Nie jest tak źle.Cała szata moze zostac. Poprawić trzeba tylko czytelność.Wystarczą bardziej wyraziste ramki i minimalnie ciemniejsze tło (np: w cytatach - coby było widać że to cytat w ogóle). I faktycznie teraz na matrycach jest dużo lepiej niz na monitorach kineskopowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.11.2006 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Ja wysiadam, wrócę tu za tydzień. Jak się nie poprawi wrócę za miesiąc. Jak się nie poprawi wrócę za rok. Jak się nie poprawi w ogóle nie wrócę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.11.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 prosze Redakcji zaczynam sie garbic , wbijajac lebek w monitor (pajaczka bede musiala zamowic ) oczy mnie bola (okulary trza bedzie se sprawic) mruze oczy ( krem przeciwzmarszczkowy potrzebny ) jakas nerwowa sie zrobilam ( wizyta u psychologa, leki uspakajajace ) chyba nie wybuduje domu ( koszta mi wzrosly ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts