Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nowe oblicze forum

Redakcja

Recommended Posts

• Odpowiedzi 181
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jeszcze jedna niedoróbka - w skrzynce zachowało się okienko pokazujące ile miejsca zajmują wiadomości. Właściwie jest to tylko napisane, mamy X% wiadomości, 0%, 50% i 100%, ale brakuje suwaczka!

Przyciski na stronie głównej się poprawiły, ale formatowanie wiadomości - tragedia. Nie stosujcie czcionki w odmianie Narrow. Napis LINK zlewa się w jeden blok. Myślę, że będzie lepsza czytelność, jeśli tło przycisku będzie jednolitym rasterkiem np. 80%. Teraz pole jest podzielone.

Po co Redakcja wydawała pieniądze na ten nowy design ????

Pomysł jest kompletnie chybiony - a może jeszcze nie zapłacono? :roll: 8) :wink:

Najbardziej wkurza mnie, że szerokość strony na forum jest dopasowana do mojej rozdzielczości w której pracuję czyli 1024. A ja lubię oglądać forum w zmniejszonym oknie a nie na zmaksymalizowane. W ten sposób nie jestem w stanie widzieć całej szerokości strony. Zawsze mam suwak na dole strony. SKANDAL !!!!

Kolorystyka beznadziejna - mało przejrzysta i mało czytelna. Prawie nie widać granic między kolejnymi postami.

Przywróćcie nam natychmiast to co było

Lepsze jest wrogiem dobrego.

Jeśli zmiana miała być tylko dlatego, że poprzedni interfejs wisiał już dostatecznie długo, to ta - nie wyszła na dobre.

Droga Redakcjo, przyzwyczajenia przyzwyczajeniami, ale w tej kolorystyce nie jest po prostu wygodnie! Wszystko się zlewa. Jak musi być inaczej - to niech będzie, ale dajcie więcej kontrastów!

REDAKCJO

tak mała czcionka męczy nasze i tak zmęczone liczeniem cegieł w murze oczy.

Zapraszamy do tego wątku, prosimy o poczytanie naszych wypowiedzi.

W końcu to forum tworzymy my?!....czy może się mylę, chcąc mieć coś do powiedzenia? :roll: :evil:

Litery za małe , za cienkie , za jasne , choć mam wrażenie że od wczoraj pociemniały :roll:

Tło za bardzo daje po oczach :o

Rozmiar na domowym kompie ok , zobaczę jak w pracy .

Jak nie zmieni się grubość liter z szacunku do cztających i w trosce o ich oczęta będę pisac pogrubionym tekstem .

Ciekawe co przyświecało redakcji w decyzji o zmianie layoutu? Myśle ze chcieli dobrze, celem zapewne była nasza wygoda, przejrzystośc, wyszło na odwrót. Zróbcie cos prosze żeby tak sie nie meczyć przed monitorem, nawet nie chce mi sie przegladac różnych wątków do których zaglądałem bo dla wzroku jest to zwyczajnie nieprzyjazne, wręcz bolesne.