Redakcja 29.11.2006 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Zwiększyliśmy doraźnie wielkość czcionki. Wszystkie Wasze uwagi zbierzemy z końcem tygodnia i w przyszłym zmodyfikujemy projekt. Nam też zależy na czytelności forum, ale także na nowoczesnej formie graficznej. Na pewno znajdziemy kompromis. Prosimy o cierpliwość i uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 29.11.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Zgadzam sie z Tolą .....nie można kasować prywatnych wiadomości ( zaznaczonych ).............. z usuń wszystkie - nie próbowałam ,bo chcę parę zostawić ja z kolei mogę usuwać, nie mogę natomiast archiwizować tzn. zapisać w "Zapisane" to, że posty są teraz jakieś takie kanciaste, zajmują całą szerokość strony, zaczynają się w dziwnym miejscu [zniknęły ramki] to że nie ma wyraźnego oddzielenia treści postu od nagłówka wiadomości też jest do kitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 29.11.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Tanie mięso psi ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 29.11.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Tanie mięso psi ...... i maść na szczury przy cytowaniu kursor pozostaje po miast przenosic się do nowego wersu Biały kolor przy maleńkiej czcionce jest nie do wytrzymania, to zbrodnia dla oczu. Cytowanie postów to jakaś pomyłka - cytat prawie się nie różni od całego wpisu. Jeśli ta ponura kolorystyka ma być standardem, nie opcją jeno, to linki powinny być powinny być niebieskie, nie jasnoszare. Całośc jest taka "wydelikacona", nie wiadomo po co. Często zamiast "Znajdź wszystkie posty" danego forumowicza jest słówko "Informacja", trzeba przeładowywać stronę - rekord to 5 razy Gigantyczny napis FORUM na głównej nie wiem po co jest. Mania wielkości ? Kto chce naprawdę silnych wrażeń, niech spróbuje wejść na czat, sorry C Z A T Pomijam fakt, że nie otwiera się w nowym oknie/zakładce - jak kiedyś - tylko w oknie/zakładce ogladanym/nej. Jestem za powrotem starego Forum - albo danie Forumowiczom wyboru - zgodnie ze stylami do wyboru w Profilu [niedziałającymi obecnie]. Powyższe sprawdzone w Operze 9.02 [dzięki niej mogę wyświetlać stronę bez paska przewijania u dołu]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 29.11.2006 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Widzę, że czcionka w postach została powiększona (albo tak mi się wydaje), ale nadal jest to ta sama nieczytelna, ściśnięta czcionka.Do niczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 29.11.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Białe tło powoduje że rośnie kontrast i patrzenie w ekran staje się męczące. Ramki rozdzielające posty i strefy ekranu są "blade" co również męczy.Lepsze jest wrogiem dobrego !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 29.11.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Wszystko jest takie kanciaste, nieprzyjemne, zbyt "moderne". Po co jest odstęp pomiędzy nagłówkiem a pierwszymi znakami postu ? Strona wyszukiwarki aż kwadratowa. Przy okazji, może dałoby się wpisać poprawnie jedno słówko w opisie funkcji wyszukiwarki: "Możesz używać AND aby określać, które słowa muszą znaleźć się w wynikach, OR dla tych, które mogą się tam znaleść i NOT dla tych, które nie mogą wystąpić. jak to czytam, to zaraz mam smaka na naleśniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 29.11.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 nalesniki ...a z czym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.11.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 W wynikach wyszukiwania (już po wejściu do posta) nie sa jak do tej pory wyboldowane/przekolorowane słowa-klucze. Wielka szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowoc20 29.11.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Bardzo kiepski układ!!!Kolor do bani!! Bardzo razi w oczy. Poprzednio było bardzo dobrze. Nie wiem czym się kierowaliście nie wyszło Wam to za dobrze. Kiedy wrócicie do poprzeniej wersji. NIEZAPOMNIJCIE że Wasze - Nasze forum czyta się godzinami i nie może być tak że po 5 minutach mam już dość. Proponuje ankietę oraz tymczasowy powrót do poprzedniego układu niech użytkownicy zadecydują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarekW 29.11.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Wszystkie Wasze uwagi zbierzemy z końcem tygodnia i w przyszłym zmodyfikujemy projekt. Nam też zależy na czytelności forum, ale także na nowoczesnej formie graficznej. Po co modyfikować - wrócić do dobrego i sprawdzonego. Jak nowoczesna forma graficzna?Tu sie za dużo nie wymyśli. To jest forum i główna sprawa aby sie dobrze czytało. Jak chcecie coś naprawdę zrobić to dodajcie opcje, aby wybrane tematy nie były wyświetlane, albo postawcie serwer newsowy powiązany z forum to bedzie lepsza funkcjonalność. pozdrawiam Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 29.11.2006 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Zwiększyliśmy doraźnie wielkość czcionki. Wszystkie Wasze uwagi zbierzemy z końcem tygodnia i w przyszłym zmodyfikujemy projekt. Nam też zależy na czytelności forum, ale także na nowoczesnej formie graficznej. Na pewno znajdziemy kompromis. Prosimy o cierpliwość i uwagi. Dla mnie ważniejsza jest praktyczność formy graficznej niż jej nowoczesność. A w ogóle co to za abstrakcyjne kryterium - nowoczesność formy graficznej... forum powinno być przede wszystkim przejrzyste i czytelne dla użytkownika. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 04.12.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 No i dalej jesteśmy totalnie olewani !!!!!!!!.Po 3 minutach oglądania forum oczy wyłażą na wierzch!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 04.12.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Hej, Redakcjo!Czy to jakiś problem aby odznaczały się przeczytane tematy. Utrudnia zaglądanie do wylistowanych tematów. Taka mała rzecz, a cieszy (przepraszam, cieszyła, z naciskiem na czas przeszły). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 04.12.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 No i dalej jesteśmy totalnie olewani !!!!!!!!. Po 3 minutach oglądania forum oczy wyłażą na wierzch!!!! Ale jak zauwazyłem, wiekszość dba o oczy i przestała na forum zagladać. Z mojego ogladu wynika, że drastycznie spadła ilośc wpisów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 04.12.2006 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Zmiany forum w toku - niedługo efekt Waszych uwag będzie widoczny. Cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.12.2006 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Zmiany forum w toku - niedługo efekt Waszych uwag będzie widoczny. Cierpliwości. cierpliwimy sie caly czas przy okazji zglaszam , ze nadal nie dziala u mnie automatyczne logowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 04.12.2006 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Zmiany forum w toku - niedługo efekt Waszych uwag będzie widoczny. Cierpliwości. Alleluja siostry i bracia ja to czułem ze to wszystko przez Giertycha i starych pracowników dydaktycznych symbolem ruchu oporu jest umęczone oko- retrospektywny obraz zaginionej tęczówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boorg 04.12.2006 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Zmiany forum w toku - niedługo efekt Waszych uwag będzie widoczny. Cierpliwości. Mam nadzieję, że do tego czasu nie oślepnę przy czytaniu tego forum. P.S. Czy zmiana tła i czcionki to taka wielka sprawa??? Chyba, że spec od naklejek nad tym pracuje, to już mnie nic nie zdziwi. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.12.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Czy poniższy objaw jest wynikiem zmiany interfejsu ?Mam wrażenie że wczesniej czegoś takeigo nie było:wyszukując po postach nie zawsze uzyskuje się te same wątki co w przypadku wyszukiwania po tematach, chociaż na logikę powinny się różnić tylko ilości wyników. Wpiszcie dla próby:nortstarpo postach żaden wątek się nie znajduje po tematach - jest jeden wynik wyszukiwania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts