pawel i renia 05.12.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 tragedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 06.12.2006 01:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Czy poniższy objaw jest wynikiem zmiany interfejsu ? Mam wrażenie że wczesniej czegoś takeigo nie było: wyszukując po postach nie zawsze uzyskuje się te same wątki co w przypadku wyszukiwania po tematach, chociaż na logikę powinny się różnić tylko ilości wyników. Wpiszcie dla próby: nortstar po postach żaden wątek się nie znajduje po tematach - jest jeden wynik wyszukiwania ? tu chyba jest OK - w kwestii działania wyszukiwarki ale już w dostępie do bazy postów - nie przy napisie "Informacja" trzeba klikać uparcie az do ukazania się postu/postów "nortstar" jako post złapałem za 7 razem to samo dzieje się przy wyświetlaniu czyichś postów ostatnio często bywa tak, że strona ładuje się znacznie dłużej niż kiedyś nawet teraz, a jest noc, nie ma obciążenia serwera 2:57 - strony przeładowane na 3 zakładkach, najlepszy czas 0:57, najgorszy 2:01 w pasku postępu [Opera 9.02] widnieje wówczas napis "wysyłanie żądania do forum.muratordom.pl..." a po chwili - 3:01 - przeładowuje w 3 sekundy takie sytuacje są często, za dnia, w nocy - bez reguły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.12.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 i jeszcze jedna drobna niedogodność - po wyświetleniu okna logowania kursor nie ustawia się z defaultu w polu Użytkownik. Niby jedno kliknięcie, ale licząc kilka wejść dziennie*365 - to się już trzeba naklikać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 06.12.2006 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Ja mam wrażenie że nowa wersja ładuje się dużo dłużej .Dziś to połowa stron nie otwiera się w ogóle .A żeby nie sama krytyka - mam wrażenie że wyszukiwarka działa lepiej .Szukanie w wynikach byłoby extra - ale o tym chyba nie pomyślano . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 06.12.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Myślałem, że na Mikołaja dostaniemy w prezencie czytelniejsze forum a tu du.p.. Jak oczy bolały tak nadal bolą . Czy naprawdę tak trudno podłożyć bardziej przyjazne tło. Nikt nie rozumie po co zostaliśmy uszczęśliwieni na siłę tym "czymś". Ale jak mówią, jeśli nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze. Nie stać redakcji na szary (lub inny) kolor? A może nie stać na porządnego (nie ślepego) grafika? Sorry, że piszę dużą bukwą, ale tak łatwiej mi czytać to co napisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobby 07.12.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Zmina będzie na Mikołaja, tylko w następnym ROKU!!! Mobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 07.12.2006 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Myślałem, że na Mikołaja dostaniemy w prezencie czytelniejsze forum a tu du.p.. Jak oczy bolały tak nadal bolą . Czy naprawdę tak trudno podłożyć bardziej przyjazne tło. Nikt nie rozumie po co zostaliśmy uszczęśliwieni na siłę tym "czymś". Ale jak mówią, jeśli nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze. Nie stać redakcji na szary (lub inny) kolor? A może nie stać na porządnego (nie ślepego) grafika? Sorry, że piszę dużą bukwą, ale tak łatwiej mi czytać to co napisałem Zmiany już wprowadzone, teraz forum zostanie odświeżone. Prawie na Mikołaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 07.12.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Myślałem, że na Mikołaja dostaniemy w prezencie czytelniejsze forum a tu du.p.. Jak oczy bolały tak nadal bolą . Czy naprawdę tak trudno podłożyć bardziej przyjazne tło. Nikt nie rozumie po co zostaliśmy uszczęśliwieni na siłę tym "czymś". Ale jak mówią, jeśli nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze. Nie stać redakcji na szary (lub inny) kolor? A może nie stać na porządnego (nie ślepego) grafika? Sorry, że piszę dużą bukwą, ale tak łatwiej mi czytać to co napisałem Zmiany już wprowadzone, teraz forum zostanie odźwieżone. Prawie na Mikołaja może dokładniej, kiedy, na Mikołaja, w którym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 07.12.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 teraz forum zostanie odźwieżone http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_eek.gif Jestem laikiem, proszę o wyjaśnienie: CO TO ZNACZY???? co Redakcja zrobi forum? aż się boję http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_confused.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.12.2006 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 teraz forum zostanie odźwieżone http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_eek.gif Jestem laikiem, proszę o wyjaśnienie: CO TO ZNACZY???? co Redakcja zrobi forum? aż się boję http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_confused.gif pewnie F5 wcisnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 07.12.2006 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 No jakby się polepszyło, cyt red.: "odźwieżone" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 07.12.2006 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Jest lepiej (czcionka itd.) Jakby tak jeszcze cos z tym tłem zrobić, mogłoby być nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.12.2006 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Jest super.Wygląd teraz podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nike 07.12.2006 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Nie jest super, przynajmniej dla mnie, przez ten wszech obecny kolor żółci. Chińczycy Wami zawładnęli, czy co? Proszę po raz setny o dołączenie starej wersji forum do wyboru. Komu podoba się nowa wersja, niech ją TEŻ ma! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.12.2006 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Nie jest super, przynajmniej dla mnie, przez ten wszech obecny kolor żółci. Chińczycy Wami zawładnęli, czy co? Proszę po raz setny o dołączenie starej wersji forum do wyboru. Komu podoba się nowa wersja, niech ją TEŻ ma! a ja po raz setny się zastanawiam, co w Ciebie wstąpiło. Jeden tydzień na Forum, a wydzierasz sie jakby Ci ojca i matkę zabili. nie wiem o co jej chodzi z tym zołtym , może monitor jej padł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 07.12.2006 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 kolorystyka jest OK zniknęło to niedorżnięte szaroniebieskie, linki na czarno i czerwono są wreszcie widoczne jak należy całość głównie w 3 kolorach - biały [teraz nieprzesadnie bijący po oczach], szarość w kilku tonacjach i czerwień żółty jest OK, wcale nie ma go za dużo i koi wzrok bez niego byloby zbyt ponuro a tak jest dość dostojnie, ale bez nadęcia na powagę MEGA napis FORUM na głównej mógłby mieć 3/4 albo nawet 3/5 obecnej wysokości zupełnie nie pasuje do drobnych literek na stronie i zupełnie nie wiem, czemu link graficzny o adresie http://muratordom.pl ["najlepsza strona domowa", lewy górny róg] odsyła na forum zamiast na główną stronę Wydawnictwa jeśli na górze dałoby sie zrobić 3 sektory i tam dać linki do strony Wydawnictwa, strony Forum i jeszcze czegoś, chyba byłoby najlepiej albo do dwóch w/w, a w środku dać zmniejszony napis FORUM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nike 07.12.2006 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 nie wiem o co jej chodzi z tym zołtym , może monitor jej padł Bo widzisz, "ona" ma wszystkie przyciski na żółto, pasek na całą szerokość ekranu na żółto. Plakietka Muratora też żółta http://www.discodelic.netfirms.com/angry-bangheadonwall.gif Tekst w okienku staje się mniej czytelny, przez te żółte w nadmiarze akcenty. A w ogóle , nie byłoby grzeczniej zwrócić się bezpośrednio do mnie z pytaniem, niż operować przy mnie per "ona"?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.12.2006 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Forum zeszczuplało Stara wersję, tą dobrą, czytałem w rozdzielczości 1024x768 (wypełniała cały ekran), poprzednią wersję, tą zła, też. Teraz będę musiał zmienić rozdzielczość na 800x600 (pozostały niewykorzystane pola po bokach). Coś tu nie gra. Przy pisaniu postu nadal trudno rozróżnić literki - "l" zlewa się z "i", "mi" oraz "ni" też się zlewa... Nadal jest kiepsko. Stara wersja była bardzo dobra. P.S. Zmieniłem na 800x600 i forum "wyszło " poza "kadr" Przywróćcie starą wersję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 07.12.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Witam wszystkich! Wydaje mi się, ze jest lepiej. Mam wrażenie jednak, że tym razem przegięto odrobinę w przeciwną stronę z szerokością strony. Dawniej zdarzało się, że strona mi się "nie mieściła" choć monitor mam 21". Teraz zostają niewykorzystane "marginesy". Jest zdecydowanie lepiej, przyjaźniej, choć jeszcze nie idealnie!Zdecydowanie "milej i przyjemniej".Pozostałe , drobne, usterki z pewnością da się usunąć. Ktoś tu pisał o nadmiarach żółci. Ja mam stonowaną szarość z, prawda, żółtymi, elementami ale nie jest to jakieś "agresywne". Reasumując!Prawie, że to! Usterki wyeliminować i będzie! Pozdrawiam Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 07.12.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Wreszcie szarość widzę, szarość... Ale jeszcze 3= albo mocnooo naciągane 2+ Jestem stary i ślepy i chcę stare forum!!! [ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts