mobby 27.11.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Niestety nowa oprawa jest niezbyt trafiona, wzrok strasznie się męczy.Może i ładnie wygląda, ale nie da się dłużej przeglądać. To tylko moja taka drobna uwaga Mobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 27.11.2006 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 musze sie przyłączyć do tej opinii....mało czytelna teraz jest stronka, zbyt jasne tło ... ...to prawda oczy się męczą...małe literki.... pozdrawiam motyczka ps. może marudzimy, ale człowiek przyzwyczaja się do starego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 27.11.2006 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 wszystko jakieś takie rozlazłe się porobiło nie podoba mi się chcę poprzedni wygląd forum!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olsen 27.11.2006 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 izat Wysłany: Pon Lis 27, 2006 5:22 pm Temat postu: -------------------------------------------------------------------------------- wszystko jakieś takie rozlazłe się porobiło nie podoba mi się chcę poprzedni wygląd forum!! Popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutenhamon 27.11.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 hm chwilę poczytałem i ledwo widzę, okulary jakies dostanę? może to przyzwyczajenie ale wolałem stare FORUM, to jakies dziwne...... może jutro wróci...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 27.11.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Wygląd nowego forum bardzo mnie rozczarował. Czy ktoś przed wprowadzeniem tych zmian zbierał jakies opinie? Tytuły mdłe, wszystko jakies blade, szybko męczy się wzrok od małych literek i jasnego tła. Pudło!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 27.11.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Moze tylko zmienic kolor tla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kef 27.11.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Bo to wszystko dopiero stan surowy zamknięty . Wystarczy jeszcze otynkowć, pomalować, wylać posadzki itd., itd., czyli do zrobienia jeszcze większa połowa no i można się wprowadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 27.11.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 może na znak protestu nie będziemy w ogóle wchodzić na to forum :D:D:D jest po prostu beznadziejnie nieczytelne zróbcie coś z tym graficy, bo oszaleję!! chyba, że wcześniej stąd zniknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 27.11.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Próbowałem przeglądać forum z nowym designem.... poddaję się... poprzednio było zdecydowanie lepiej, czytelniej i wzrok się nie męczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jag_24 28.11.2006 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 przyłączam się...oczka sie męczą i to okropnie zwłaszcza dla kogos kto już jest okularnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 28.11.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 pod wszystkimi powyższymi wypowiedziami podpisuję sie obiema rekami CHCEMY STARE FORUM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 28.11.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 jestem za, a dokładnie przeciw - stary styl forum był OK. obecny ma jakieś ukryte FUJ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 28.11.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Ergonomia witryn internetowych obca jest byssowi. Tu należy kierować reklamacje => http://byss.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 28.11.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 To co było zapsute naprawione nie zostało, a to co było całkiem niezłe zostało popsute. W tej kompozycji przeglądanie forum jest męczarnią. Fatalny dobór kolorów, niedostosowujące się do rozmiarów okna przglądarki kolumny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.11.2006 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Wg mnie też fatalnie. Wcześniej lubiałam poczytać sobie to i owo, a teraz sprawdzam tylko co ważniejsze tematy i zamykam forum, bo oczy się męczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts