miwol 27.11.2006 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Testy wykazały, że mój szef widzi nowe forum u mnie na monitorze z odległości 6 m a stare widział z 4 m... Więc niby dobrze... No ale czytelnie nie jest, będzie się trzeba przyzwyczaić. Za biało i treść postów zbyt przytłumiona czaderskimi przyciskami 3D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANK 27.11.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Zmień sobie w profilu na właściwy W profilu można zmienić, ale na stronie głównej bez zalogowania nie zmienisz .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 27.11.2006 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Czy ktoś wie gdzie się tu włącza przeciwmgielne??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
araman 28.11.2006 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Szukałem tematu a ktoś mu zmienił kategorię. swiadczy to jak nas redakcja traktuje.Zbójeckie prawo. Chyba zmienię forum i odeśle kubek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jag_24 28.11.2006 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 już dawno miałam iść do okulisty....teraz po zmianie szaty muratora- pójdę jeszcze dzisiaj....wchodzę na stronę muratora i zonk....myślałam że strony pomyliłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts