darek183 27.11.2006 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Witam wszystkich forumowiczów.Ma ktos doświadczenia z tym autem? Chodzi o eksploatrację typowo miejsko / podmiejską i w ogóle o uwagi na temat tego autka. Jak się sprawuje zimą? Mieszkam pod miastem , niedaleko , będzie z 500 m, ale zimą te 500 m to moze być cała wyprawa do pracy. Reszta drogi to zwykle jak to mówią , pikuś.Pozdrawiam wszystkich i czekam na odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plamiak 27.11.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Polecam fora dyskusyjne na "Autokąciku" którego sam jestem użytkownikiem.Jest tam kącik klubowy Pandy, oraz forum o Pandzie.Link do spisu forów:http://autokacik.pl/ubbthreads.php?Cat=0&C=8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek183 14.01.2007 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Witam ponownie, klamka zapadła Panda zakupiona, choć znajomi mówiłi : nie kupuj samochodów na f - fordów, fiatów i francuskich. Wyłamałem się z opinii choć ostani fiat to był w czasach studenckich 126p i wówczas te opinie były moim zdaniem uzasadnione. A tak apropo opini: sadzicie że i dzisiaj jest aktualna? Do wozenia siebie/ zony i dzieciaka po miescie to chyba rols niepotrzebny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mojave 15.01.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 sluchaj, zazwyczaj wymądrzaja sie tak ci, kt orzy akurat danym samochodem w życiu nie jeździli My ponad 2 lata temu mielismy Pandę, zrobilismy nią 100 tys. km w ciągu roku i nie zepsuło sie w niej kompletnie nic. Autko jeździlo fajnie. I bardzo miło ją wspominamy, i z czystym sumieniem moge każdemu polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts