szania 27.11.2006 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Witam serdecznie, właśnie w ubiegłym tygodniu stałam się wraz z mężem szczęśliwą właścicielką działki w Trojanowicach, gmina Zielonki. Trochę jednak jestem przerażona ogromem prac i załatwiań. Czy ktoś z Forumowiczów ma doświadczenie w zdobywaniu wuzetki w gminie Zielonki? I mógłby podzielić się krok po kroku swoimi doświadczeniami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
axel 11.12.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 WitamCzy ktoś z szanownych grupowiczów współparacował lub korzystał z usług projektanta architektury i kierownika budowy Pana Romana Lisa z Marek k/Warszawy? Jeżeli tak to proszę o wszelkie informacje i opinie na temat takiej współpracy, ponieważ rozważam możliwość skorzystania z jego usług. Za wszelkie informacje z góry dziekuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł78 03.01.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Witam serdecznie, właśnie w ubiegłym tygodniu stałam się wraz z mężem szczęśliwą właścicielką działki w Trojanowicach, gmina Zielonki. Trochę jednak jestem przerażona ogromem prac i załatwiań. Czy ktoś z Forumowiczów ma doświadczenie w zdobywaniu wuzetki w gminie Zielonki? I mógłby podzielić się krok po kroku swoimi doświadczeniami ? Ja też zamierzam się budować w tej okolicy. Musisz uzyskać wypis z planu zagospodarowania przestrennego (nie WZ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts