Gość 02.05.2003 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2003 Dom jest juz wybudowany lecz z pewnych przyczyn nie byl od razu budowany ganek. Czy teraz dobudowujac go, nalezy wybijac np. otwory pod bloczki, czy laczyc jakimis kotwami? chyba nie mozna tak po prostu na zaprawe przykleic bo chyba i tak bedzie pekac tynk potem w miejscu laczenia. Mam racje?? pomozcie prosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 06.05.2003 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2003 Masz całkowitą rację. Doklejanie spowduje, że dostawka będzie osuwać się w dół (osiadanie budynku). Kotwy są niezbędne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.05.2003 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2003 wielkie dzieki za odpowiedz.tylko teraz w jaki sposob nalezy je zamontowac? z jednej strony sciana bedzie przylegac do rogu domu.z drugiej daloby sie przewiercic mur i jakos to zakotwiczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 06.05.2003 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2003 U mnie wiercono większe dziury, w które upychano zaprawę i wkładano druty zbrojone długości około 40cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.05.2003 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2003 a jak gesto te prety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 06.05.2003 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2003 Wg mnie dwa na ścianę grubości 40cm zupełnie wystarczy.Nie wiem z czego budujesz? Bo przy zwykłej tradycyjnej cegle nie ma sensu układania kotew na każdą warstwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.05.2003 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2003 z silikatow.chodzi ci chyba o dlugosc 40cm? a srednice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 06.05.2003 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2003 Ja dałem Fi16. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts