Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy jesteś za utrzymaniem nowej szaty graficznej forum ?

Rezi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 199
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jak dla mnie to tutaj się robi jeden wielki burdel.....

większość, a pokazuje to ankiera wstawiona ptrzez Rezi`ego, nie zgadza się ze zmianami w szacie graficznej forum....

zamiast zmiany szaty, można by zmienić funkcjonalnośc. np...

i co.... są przynajmniej 3 wątki o zmianach na forum, i żaden admin, czy odpowiedzialny człek. nie rzeknął ani słowa.... głowa w piasek.. dupa w niebo....

a forumowicze sobie juz do gardła skaczą....

powtarzam burdel. i tyle....

Estetyka ok, ale czytelnoœć.... beznadziejna, zwłaszcza, gdy trzeba w pracy kštem zerknšć :evil: Bolš oczy . Ladna forma gubi treœć. Wolę starš szatę, ewentualnie strona tytułowa może zostać z nowš czcionkš, ale też bez przesady. Było dobrze, poza tym teraz jest chłodno, a przedtem było tak jakoœ bardziej domowo, cieplej.

Niestety nie jest to zmiana na dobre :evil: Czcionka tahoma zbyt cienka, nieczytelna, przy tym stylu rozmiar za mały, białe tło bardzo daje po oczach. Fatalnie się siedzi dłużej, źle się czyta posty. Poprzednia czciona była szersza, grubsza i tło było stonowane, lepiej też oddzielane posty. Ja przez przypadek mam zapisane w kompie niektóre posty w dawnej szacie i porównując widzę, że dawniej było dużo dogodniej. Głownie chyba przeszkadza zbyt zwarta czcionka i zbyt duży kontrast tła.