Kane66 28.11.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 jak to ma wygladac to ja juz wole tak jak Kononowicz: "zeby nie było nic !" tak powaznie to bardzo licha ergonomia, czytelnosc. stare bylo o wiele lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ad-am 28.11.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Bardzo słaba czytelność, zniechęca do czytania, nie mówiąc o zmęczonych oczach :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 28.11.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 jak to ma wygladac to ja juz wole tak jak Kononowicz: "zeby nie było nic !" tak powaznie to bardzo licha ergonomia, czytelnosc. stare bylo o wiele lepsze. Kononowicza na moderatora Prosimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 28.11.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Jak dla mnie to tutaj się robi jeden wielki burdel.....większość, a pokazuje to ankiera wstawiona ptrzez Rezi`ego, nie zgadza się ze zmianami w szacie graficznej forum....zamiast zmiany szaty, można by zmienić funkcjonalnośc. np...i co.... są przynajmniej 3 wątki o zmianach na forum, i żaden admin, czy odpowiedzialny człek. nie rzeknął ani słowa.... głowa w piasek.. dupa w niebo....a forumowicze sobie juz do gardła skaczą....powtarzam burdel. i tyle.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 28.11.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Zajrzałam po dłuższej przerwie. NIC NIE WIDZĘ!!! Uciekam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 28.11.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 w poprzednim poście napisałem nie pupa.... tylko... d...upa, ale najprościej zatrudnić automat..... a my na piwko.....forum za przyczyną redakcji schodzi na psy....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIP Jacek 28.11.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Przeglądam forum przez 15 min. i juz nie mogę, oooooczy mnie szczyyyyypią. Idę stąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 28.11.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Nie przesadzajcie, nie jest tak tragicznie. Fakt, tło dałbym ciut ciemniejsze. Bardziej już mnie wkurza, że przy okazji "zmian" wcięło kilka wątków na forum ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomas matla 28.11.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 czy redakcja juz wypłaca odszkodowania za wady wzroku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fripp 28.11.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Estetyka ok, ale czytelnoć.... beznadziejna, zwłaszcza, gdy trzeba w pracy kštem zerknšć Bolš oczy . Ladna forma gubi treć. Wolę starš szatę, ewentualnie strona tytułowa może zostać z nowš czcionkš, ale też bez przesady. Było dobrze, poza tym teraz jest chłodno, a przedtem było tak jako bardziej domowo, cieplej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zgudi 28.11.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 krótko zwięzle i na temat---SRAKA NA MAXA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biolog 28.11.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Jest tragicznie, aż nie chce się czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yama 28.11.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 hej graficiarzu!!!!!!!!!1 trzeba było zadać pytanie '' jak zmienić strone żeby czego nie spieprzyć !!!!!!! PS bardzo lubie to forum , więc sie wypowiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 28.11.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Nie tylko oczy. Mnie robi się mdło... może w ciąży jesteś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszja 28.11.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Ave! Proponuję wysłanie swoich uwag na podany adres e-mail redakcji! ("kontakt z redakcją")Może się zreflektują!W ilości siła!pozdrawiam, lukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 28.11.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Przeciez tego sie nieda czytac. Ja wysiadam, zna ktos moze jakies inne forum o budowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 28.11.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 DO DU..PY I DO BANIDO DU..PY I DO BANIDO DU..PY I DO BANIDO DU..PY I DO BANIDO DU..PY I DO BANIDO DU..PY I DO BANIDO DU..PY I DO BANIDO DU..PY I DO BANIDO DU..PY I DO BANIDO DU..PY I DO BANIDO DU..PY I DO BANIDO DU..PY I DO BANIDO DU..PY I DO BANI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarekW 28.11.2006 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Mam trochę zaległości w czytaniu, ale odpuszczam. Oczo-pląsu dostałem, wszędzie widzę kolorowe plamki. poZDROWIAmMarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el-ka 28.11.2006 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Niestety nie jest to zmiana na dobre Czcionka tahoma zbyt cienka, nieczytelna, przy tym stylu rozmiar za mały, białe tło bardzo daje po oczach. Fatalnie się siedzi dłużej, źle się czyta posty. Poprzednia czciona była szersza, grubsza i tło było stonowane, lepiej też oddzielane posty. Ja przez przypadek mam zapisane w kompie niektóre posty w dawnej szacie i porównując widzę, że dawniej było dużo dogodniej. Głownie chyba przeszkadza zbyt zwarta czcionka i zbyt duży kontrast tła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
awt 29.11.2006 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Podciagam watek o beznadziejnej szacie. Wchodze teraz tylko po to czy sprawdzic czy juz kolory po staremu czy jeszcze ten shiit ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts