Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy jesteś za utrzymaniem nowej szaty graficznej forum ?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 199
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

jak to ma wygladac to ja juz wole tak jak Kononowicz: "zeby nie było nic !"

tak powaznie to bardzo licha ergonomia, czytelnosc. stare bylo o wiele lepsze.

Kononowicza na moderatora :D :evil: :wink: Prosimy :evil: :o :D

Jak dla mnie to tutaj się robi jeden wielki burdel.....

większość, a pokazuje to ankiera wstawiona ptrzez Rezi`ego, nie zgadza się ze zmianami w szacie graficznej forum....

zamiast zmiany szaty, można by zmienić funkcjonalnośc. np...

i co.... są przynajmniej 3 wątki o zmianach na forum, i żaden admin, czy odpowiedzialny człek. nie rzeknął ani słowa.... głowa w piasek.. dupa w niebo....

a forumowicze sobie juz do gardła skaczą....

powtarzam burdel. i tyle....

Gość M@riusz_Radom
Nie przesadzajcie, nie jest tak tragicznie. Fakt, tło dałbym ciut ciemniejsze. Bardziej już mnie wkurza, że przy okazji "zmian" wcięło kilka wątków na forum ...
Estetyka ok, ale czytelnoœć.... beznadziejna, zwłaszcza, gdy trzeba w pracy kštem zerknšć :evil: Bolš oczy . Ladna forma gubi treœć. Wolę starš szatę, ewentualnie strona tytułowa może zostać z nowš czcionkš, ale też bez przesady. Było dobrze, poza tym teraz jest chłodno, a przedtem było tak jakoœ bardziej domowo, cieplej.

DO DU..PY I DO BANI

DO DU..PY I DO BANI

DO DU..PY I DO BANI

DO DU..PY I DO BANI

DO DU..PY I DO BANI

DO DU..PY I DO BANI

DO DU..PY I DO BANI

DO DU..PY I DO BANI

DO DU..PY I DO BANI

DO DU..PY I DO BANI

DO DU..PY I DO BANI

DO DU..PY I DO BANI

DO DU..PY I DO BANI

Niestety nie jest to zmiana na dobre :evil: Czcionka tahoma zbyt cienka, nieczytelna, przy tym stylu rozmiar za mały, białe tło bardzo daje po oczach. Fatalnie się siedzi dłużej, źle się czyta posty. Poprzednia czciona była szersza, grubsza i tło było stonowane, lepiej też oddzielane posty. Ja przez przypadek mam zapisane w kompie niektóre posty w dawnej szacie i porównując widzę, że dawniej było dużo dogodniej. Głownie chyba przeszkadza zbyt zwarta czcionka i zbyt duży kontrast tła.