oorbus 29.11.2006 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Jestem za powrotem do starej szaty!!faktycznie nie da się tego czytać, choć w mozzili można sobie powiększyc literki, nadal jest beznadziejnie.ale znając redakcyjne widzimisie.....cóż w końcu IV RP pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nom 29.11.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Do Admina:prosze brać przykład z http://www.elektroda.pl/rtvforum/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.11.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Przestańcie tutaj pisać posty na ten temat.jest dział opinie o forum i tam lecą posty aż miło. http://forum.muratordom.pl/viewforum.php?f=101 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KKinga 29.11.2006 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Popieram większość Forumowiczów. Nowa szata graficzna jest do bani. Niewyraźna, zamglona i męcząca wzrok. Weszłam tu dzisiaj, po kilku tygodniach nieobecności i przeżyłam szok Proszę o powrót do poprzedniej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 29.11.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 [b Witam Weszlam, zmian niewidze , wiec spadam, szkoda moich oczu [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 29.11.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Forumowo-redakcyjnym staroszatożercom mówimy stanowcze NIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 29.11.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Wszedłem, ponownie sprawdziłem, dalej do du...py, wychodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 29.11.2006 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Wy też teraz po tym "ulepszeniu"za każdym razem kiedy wchodzicie na forum musicie się zalogować,pomimo tego że zaznaczam aby mnie automatycznie logował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerrys 29.11.2006 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Ale wstrętna ta nowa szata graficzna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.11.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Też na nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 30.11.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 No i dalej się nic nie zmieniło a Redakcja jest ślepa i głucha na dwa ucha REDAKCJO!!!!!!HALO!!!!!TO MY FORUMOWICZE!!!!!CHCEMY STAREGO FORUM!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 30.11.2006 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 No właśnie widać, ze mnogość utworzonych wątków na ten temat wprowadza dezinformację Zwiększyliśmy doraźnie wielkość czcionki. Wszystkie Wasze uwagi zbierzemy z końcem tygodnia i w przyszłym zmodyfikujemy projekt. Nam też zależy na czytelności forum, ale także na nowoczesnej formie graficznej. Na pewno znajdziemy kompromis. Prosimy o cierpliwość i uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 01.12.2006 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 [ sie zobaczy się quote=EDZIA]No właśnie widać, ze mnogość utworzonych wątków na ten temat wprowadza dezinformację Zwiększyliśmy doraźnie wielkość czcionki. Wszystkie Wasze uwagi zbierzemy z końcem tygodnia i w przyszłym zmodyfikujemy projekt. Nam też zależy na czytelności forum, ale także na nowoczesnej formie graficznej. Na pewno znajdziemy kompromis. Prosimy o cierpliwość i uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prezo 08.12.2006 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Dla nowej szaty graficznej mówie zdecydowanie NIE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_2 09.12.2006 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Ja tez jestem zalamany wygladem forum - czy mozemy liczyc na odpowiedz redakcji? Jest szansa, ze wrocimy do starej szaty forum? Nie zmieniajmy na sile tego, co jest OK - to taka typowo polska tradycja. Redakcjo - odezwij sie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nike 09.12.2006 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Ja już nie mam siły w każdym prawie wątku o wyglądzie forum, pytać wciąż o to samo, skoro szanowna redakcja nie chce, ani spełnić naszych próśb, ani nawet udzielić odpowiedzi. A przecież proponuję salomonowe wyjście z tego impasu: dać nam do wyboru dwie wersje forum i każdy wybiera taką jaka mu pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.12.2006 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Ja już nie mam siły w każdym prawie wątku o wyglądzie forum, pytać wciąż o to samo, skoro szanowna redakcja nie chce, ani spełnić naszych próśb, ani nawet udzielić odpowiedzi. A przecież proponuję salomonowe wyjście z tego impasu: dać nam do wyboru dwie wersje forum i każdy wybiera taką jaka mu pasuje.I jeszcze specjalnie dla sloneczka Redakcja zatanczy , zaspiewa i pieknie jak ex preziowa pieknie podziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nike 09.12.2006 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Rrmi, a dlaczego nie chcesz się ze mną zgodzić? Dla zasady? Bo to głupie, co dopisujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 09.12.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 No, teraz jest trochę czytelniej. Może chyba zostać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 10.12.2006 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 Rrmi, a dlaczego nie chcesz się ze mną zgodzić? Dla zasady? Bo to głupie, co dopisujesz. Wcale nie głupie. Nie wiem jak rrmi ale ja sie nie muszę z Tobą zgadzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts