Gość JACKIE P 27.11.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 dziwne to jakieś, niezbyt czytelne, stary wygląd był znacznie czytelniejszy mniej męczący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 27.11.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Mi się podoba ten lifting, usprawniono wreszcie edycję postów (np. kolory i rozmiar wybierane z rozwijanego menu) i rozdzielczość, czcionka też mi się podoba. Gdyby wreszcie dodano wciąż nieaktywną opcję wyboru stylu forum ( w tym np "classic") to każdy byłby zadowolony. Tło jednak trzeba koniecznie przyciemnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanderbobo 27.11.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 bardzo mi się podoba, dla mnie ok. nowocześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert11 27.11.2006 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Nowe kolory są do bani. Tło daje po oczach a litery siakieś takie blade. Po kilkunastu minutach czytania oczy wyłażą z orbit i człowiek wygląda mniej więcej tak albo tak Poprzednia kolorystyka była dużo lepsza. Mam nadzieję, że niebawem wygląd forum wróci do normy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 27.11.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 tak mnie zastanawia, kto jest za nowym kto za starym, odnośnie stylu życia, zawodu, itd coś w stylu: ludzie stateczni - wolą stare młodzi, dynamiczni - nowe Ciekawe czy można stworzyć taki schemat, a może nie ma takiego schematu i każdy woli co lubi...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 27.11.2006 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 ludzie stateczni - wolą stare młodzi, dynamiczni - nowe Ciekawe czy można stworzyć taki schemat, a może nie ma takiego schematu i każdy woli co lubi...... funkcjonalnosc nowej szaty jest do d..... nikt nie pisze o wyglądzie graficznie nie jest zły ......... ale funkcjonalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 27.11.2006 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 myślę, że zmiany powiiny być małymi krokami.... i nie sztuka zmienić szatę graficzną, ale styl zarządzania, moderowania przede wszystkim, reagowania na powtarzające się tematy, zaśmiecanie, złe tytułowanie i w ogóle ignoranctwo uzytkowników forum...mam porównanie z innych forum tylko, że tam modratorów jest o wiele więcej... rozumiem... ale myślę, że w tym kierunku trzeba się poruszać pozdrawiam...p.s. jednak poprzednia sztat graficzna o wiele lepsza... no chyba, że tło trochę przyciemnić...a i wiele zalezy od monitora i od rozdzielczości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 27.11.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 ........moderowania przede wszystkim, reagowania na powtarzające się tematy, zaśmiecanie, złe tytułowanie i w ogóle ignoranctwo uzytkowników forum... mam porównanie z innych forum tylko, że tam modratorów jest o wiele więcej... rozumiem... ale myślę, że w tym kierunku trzeba się poruszać popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcenka 27.11.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Za bardzo męcząca ! jestem za zmianami ale to co widać męczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 27.11.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 spędzałam tu ostatnio całe godziny lubiłam wpadać po pracy, odprężałam się... dzisiaj przeżyłam szok oczy bolą po dwóch minutach oddajcie mi moje forum gdzie ja się teraz podzieję??? tutaj się męczę... pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.11.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Oczy mnie bolą - bardzo kiepski kontrast, generalnie mnie męczy Może nie zaraz do odstrzału, ale zdecydowanie wymaga dopracowania, zwłaszcza kolorystyka. Redakcjo - mogliście najpierw dać potestować, a nie tak od razu lampa po oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GL35 27.11.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Stare było dobre, czytelne, takie proste, budowlano-techniczne. Mnie nie potrzebne jakieś wodotryski. Zaglądam tutaj aby poczytać w wolnej chwili, a nie podziwiać jakąś szatę graficzną. Jestem zdecydowanie za powrotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomas matla 27.11.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Jest stara amerykańska zasada; "jest dobrze nie poprawiaj". Jak widać nie wszyscy znają tę zasadę i mamy tego skutki. Uważam, ze BYŁO BARDZO DOBRZE, a jest beznadziejnie... I to tyle w tej kwestii. Pozdrawiam.zgadzam sie,bolą oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekj 27.11.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 zdecydowanie nieeeeeeeeee!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutenhamon 27.11.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 DAJCIE STARE !!!!!!!!!!!!! proszę niech wróci stare forum litości !!! oczka mnie bolą, czytac mi sie nie chce bo przestanę kupować Muratora !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 27.11.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 myślę, że zmiany powiiny być małymi krokami.... i nie sztuka zmienić szatę graficzną, ale styl zarządzania, moderowania przede wszystkim, reagowania na powtarzające się tematy, zaśmiecanie, złe tytułowanie i w ogóle ignoranctwo uzytkowników forum... mam porównanie z innych forum tylko, że tam modratorów jest o wiele więcej... rozumiem... ale myślę, że w tym kierunku trzeba się poruszać pozdrawiam... p.s. jednak poprzednia sztat graficzna o wiele lepsza... no chyba, że tło trochę przyciemnić...a i wiele zalezy od monitora i od rozdzielczości... i jeszcze jedna uwaga... tytułowanie postów toż to dramat..... np.... "Czy tak może być?"... i co.... wejśc forumowiczów na ten temat jest np 400 a odpowiedzi 3... proponuje moderatorom, aby zwracać uwagę na takie tytułowanie. tematów. a jeżeli nia ma takich mocy przerobowych to moze wspólnymi siałmi forumowicze?? po prostu nie odpowiadac na tak tytułowany watek..... albo jeden z nas podpowie o co tak naprawdę chodzi, żeby zwracać uwagę na porządne tytułowanie i formułowanie tematów??... pozdrówka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ppp.j 27.11.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Ta grafika (a może raczej krój czcionki, jej wielkość i tło) jakoś mi nie odpowiada i to nie dla tego że przyzwyczaiłem się do starej, ale ta jest jakaś mecząca dla oczu, a przecież trochę czasu przed monitorem z forum w tle spędzam. Redakcjo sama budowa wystarczająco daje nam w kość. Chociaż Wy nas nie stresujcie. Jestem zdecydowanie na niiiiiiiiie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka57 27.11.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Ostatnio oczy mnie tak bolały, kiedy jeszcze miałam stary, przedpotopowy monitor. Ale widać i na dobrym też moze być źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 27.11.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Ja tam wolę starsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 27.11.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Ja tam wolę starsze hehe i do tego piekne i uległe.... rozumiem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts