Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy jesteś za utrzymaniem nowej szaty graficznej forum ?

Rezi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 199
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mi się podoba ten lifting, usprawniono wreszcie edycję postów (np. kolory i rozmiar wybierane z rozwijanego menu) i rozdzielczość, czcionka też mi się podoba. Gdyby wreszcie dodano wciąż nieaktywną opcję wyboru stylu forum ( w tym np "classic") to każdy byłby zadowolony. Tło jednak trzeba koniecznie przyciemnić.

tak mnie zastanawia, kto jest za nowym kto za starym, odnośnie stylu życia, zawodu, itd

coś w stylu:

ludzie stateczni - wolą stare

młodzi, dynamiczni - nowe

Ciekawe czy można stworzyć taki schemat, a może nie ma takiego schematu i każdy woli co lubi...... :D

ludzie stateczni - wolą stare

młodzi, dynamiczni - nowe

Ciekawe czy można stworzyć taki schemat, a może nie ma takiego schematu i każdy woli co lubi...... :D

funkcjonalnosc nowej szaty jest do d..... nikt nie pisze o wyglądzie

graficznie nie jest zły ......... ale funkcjonalnie :evil:

myślę, że zmiany powiiny być małymi krokami.... i nie sztuka zmienić szatę graficzną, ale styl zarządzania, moderowania przede wszystkim, reagowania na powtarzające się tematy, zaśmiecanie, złe tytułowanie i w ogóle ignoranctwo uzytkowników forum...

mam porównanie z innych forum tylko, że tam modratorów jest o wiele więcej... rozumiem... ale myślę, że w tym kierunku trzeba się poruszać

pozdrawiam...

p.s. jednak poprzednia sztat graficzna o wiele lepsza... no chyba, że tło trochę przyciemnić...a i wiele zalezy od monitora i od rozdzielczości...

........moderowania przede wszystkim, reagowania na powtarzające się tematy, zaśmiecanie, złe tytułowanie i w ogóle ignoranctwo uzytkowników forum...

mam porównanie z innych forum tylko, że tam modratorów jest o wiele więcej... rozumiem... ale myślę, że w tym kierunku trzeba się poruszać

popieram

Oczy mnie bolą - bardzo kiepski kontrast, generalnie mnie męczy :evil:

Może nie zaraz do odstrzału, ale zdecydowanie wymaga dopracowania, zwłaszcza kolorystyka.

Redakcjo - mogliście najpierw dać potestować, a nie tak od razu lampa po oczach :evil:

myślę, że zmiany powiiny być małymi krokami.... i nie sztuka zmienić szatę graficzną, ale styl zarządzania, moderowania przede wszystkim, reagowania na powtarzające się tematy, zaśmiecanie, złe tytułowanie i w ogóle ignoranctwo uzytkowników forum...

pozdrawiam...

p.s. jednak poprzednia sztat graficzna o wiele lepsza... no chyba, że tło trochę przyciemnić...a i wiele zalezy od monitora i od rozdzielczości...

i jeszcze jedna uwaga... tytułowanie postów toż to dramat..... np.... "Czy tak może być?"... i co.... wejśc forumowiczów na ten temat jest np 400 a odpowiedzi 3...

proponuje moderatorom, aby zwracać uwagę na takie tytułowanie. tematów. a jeżeli nia ma takich mocy przerobowych to moze wspólnymi siałmi forumowicze?? po prostu nie odpowiadac na tak tytułowany watek..... albo jeden z nas podpowie o co tak naprawdę chodzi, żeby zwracać uwagę na porządne tytułowanie i formułowanie tematów??...

pozdrówka....

Ta grafika (a może raczej krój czcionki, jej wielkość i tło) jakoś mi nie odpowiada i to nie dla tego że przyzwyczaiłem się do starej, ale ta jest jakaś mecząca dla oczu, a przecież trochę czasu przed monitorem z forum w tle spędzam. Redakcjo sama budowa wystarczająco daje nam w kość. Chociaż Wy nas nie stresujcie. Jestem zdecydowanie na niiiiiiiiie. :evil: