Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy jesteś za utrzymaniem nowej szaty graficznej forum ?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 199
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wprowadzam bojot tego badziewia i zjawię sie tu dopiero jak da się to czytać

To ja się przyłaczam, popieram 8)

Ale co to jest bojot ?? :roll:

to ruska007 długo nie zobaczymy....

a bojot to może coś z dialektu ??

ale wiemy o co chodzi....hehe

Twórcom forum może być troszke przykro. :x

Jerzy Sz. "A mnie się nie podoba wasza wredna gęba" :lol:

hmmm..... Forum jest dla użytkowników, a nie dla jego twórców :roll:

Mówiłem już w jakimś innym poście, powiem i tu. Uważam, że w nowej szacie forum wygląda ZDECYDOWANIE LEPIEJ niż w starej!!!

Stare było okropne. Nowe ma fajne kolory, jest jaśniutkie i przyjemne dla oka. I myślę, że wszyscy na siłę wykrzykują swoje oburzenie i niezadowolenie w związku ze zmianą, gdy w istocie tak naprawdę nic nie stało się gorsze.

Pozdr.

M

Wspólczuje komuś kto ma mały monitor,mnie łupie po oczach na 19.Nie specjalnie mi się podoba ta nowa jkość szczerze mówiąc.

A ja mam 15-tke i nic mnie nie łupie po oczach. Może mi się ta zbiorowa histeria nie udzieliła ?

Mam laptopa z dużym ekranem z taką "szklaną" powłoką. Wszystko jest czytelne, oczy wcale się nie męczą. Dzięki nowym kolorom łatwiej mi się poruszać po forum (szybciej dostrzegam podziały)...
Wspólczuje komuś kto ma mały monitor,mnie łupie po oczach na 19.Nie specjalnie mi się podoba ta nowa jkość szczerze mówiąc.

A ja mam 15-tke i nic mnie nie łupie po oczach. Może mi się ta zbiorowa histeria nie udzieliła ?

Nie sądze aby mi się coś udzieliło, nie czytałem innych opinii. Nie podoba mi się mniejsza czcionka i bledsze kolory. Bolą mnie gały i niw widzę granicy pomiędzy cytatami a postem, nie mam ochoty regulować monitora bi mi zespuje widok na innym forum,które notabene jest w czarno-szarej tonacji, przeskok z jednego na drugie powoduje u mnie palpitację gałek ocznych :)