sylvo 27.11.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Moje oczy!!!!!! bolą!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela_i_Maciek 27.11.2006 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 malkontenci.... zupełnie jak Smerf Maruda. ehhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LamiaReno 27.11.2006 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 a fuj!!!! "stare" było takie milusie a to jest fuj!! przywiązanie jest drugą naturą człowieka, ze "starym byłam zżyta, a tutaj znowu muszę się zadomowić. Człowiek potrebuje stabilizacji. Proszę! niech wróci "stare".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oLowaw 27.11.2006 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Niby bardziej profesjonalne, ale tamto było w cieplejszych klimatach... a po oczach daje rzeczywiście... ...no i te szare linki- "trochę" słabo widoczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 27.11.2006 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 malkontenci.... zupełnie jak Smerf Maruda. ehhh Codziennie jak mantra powtarzana fraza w GDDKiA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 27.11.2006 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Gorzej. jest mało czytelne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 27.11.2006 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 malkontenci.... zupełnie jak Smerf Maruda. ehhh Jak ja nie cierpię Eli_i_Maćka i nowej szaty graficznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 27.11.2006 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Nowa szata jest okropna, po 15 minutach oczy wysiadaja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
profus 27.11.2006 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Szok. 10 minut i mam dość. Zmieńcie tą "żarówę". Nie da się czytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 27.11.2006 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Jesssooo Komu niby przeszkadzała stara szata Bez urazy dla muratorowego grafika, ale chyba jego ulubionym kolorem jest żółty (sławetne propozycje nalepko-naklejek na samochód ) Ponadto jak robię podgląd tematu, to odpowiedzi i cytaty wszystkich forumowiczów zlewają się , w ogóle nie są oddzielone a może tylko ja tak mam Wszystko jest mało czytelne...gały mi wysiadają Forumowym kolorożercom mówimy NIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 27.11.2006 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Jest źle.Stracimy wzrok.Musi być 800x600 a nie 1024x768. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszja 27.11.2006 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Ave! Najpierw myślałem, że to inne forum! Serio! Stare było czytelne i ładne! W nowym nic nie widać, tekst się strasznie zlewa, wszystko jest jasno - szare a najgorsze jest to, że oczy mi się męczą niesamowicie! Oddacie sprawdzone rozwiązanie? pozdr, luke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 28.11.2006 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Witam Wszyscy, no prawie wszyscy, równo wołają - NIEEE! Twórcy nowego wyglądu polecam lekturę "Psychologii Internetu". Wykonano zamach na nasze poczucie bezpieczeństwa. Wymusza się męczącą adaptację do mało istotnych, formalnych, nie merytorycznych elementów tego forum.Forum to my. Mieliśmy coś i to "coś" nam odebrano. Czemu? Jest jakiś istotny powód? Jak nie wiadomo o co chodzi - to chodzi o pieniądze. Kto usiłuje tu zarobić ?Musi w taki sposób? Stare może nie było idealne, ale było nasze. To jest obce, zimne, nieznane i potencjalnie - wrogie.O to chodziło? Pozdrawiam Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artureski 28.11.2006 01:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Nowe idzie - nie ma na to rady? miało być nowocześnie a wyszło głupio, nieczytelnie i bez sensu. Ktoś się musiał mocno natrudzić, żeby zepsuć tak popularne i czytelne forum. Kolejny przykład na to , że LEPSZE JEST WROGIEM DOBREGO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.11.2006 02:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 forum zrobiło sie rozlazłe i nieczytelne ... literki mało widoczne ... bolą oczy jesli taki był zamysł autorów - udało sie jak dla mnie - powstał jednak kicz i tandeta ... jestem na - NIE ! ! ! p.s. dopuki literki nie zostana zwiększone - będę pisał duzymi innym forumowiczom którzy mają kłopot z odczytaniem tych małych rozmazanych literek - proponuje to samo ... rozlazła treść postów ... duze litery ktos popsuł ... więc trzeba to jakoś próbować naprawiać ... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekJ 28.11.2006 02:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Zawsze przez 3 godziny czytania: - wypalałem dwie fajki - śmiałem się lub zdumiewałem - zasypiałem w poczuciu dobrze spędzonego czasu. Dziś: - wypaliłem 10 fajek - co 10 minut musiałem odchodzić od monitora [LCD] bo oczy bolą - nie zasnę, bo jestem wqrwiony. Muszę walnąć setkę, bo mi się rąsie trzęsą. O to chodziło? O rozpalanie i rozpijanie użytkowników Forum? Pozdrawiam [tfurcuf "szaty" z bólem pozdrawiam] TomekJ Ps. Z tym fontem 18ką to niezły pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekJ 28.11.2006 02:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Zawsze przez 3 godziny czytania: A w ogóle, to na zegarze mam 3:46 a nie 4:45. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 28.11.2006 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Fakt, że szata jest okropna, ale mogli by dorobić dostęp do wybranych tematów poprzez kanał RSS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milimetr198 28.11.2006 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Osobiście taki wygląd forum mi nie odpowiada.Może jestem tradycjonalistą, ale przyzwyczaiłem się do poprzedniego wyglądu.Zresztą wiele innych miejsc, które odwiedzam ma wygląd zbliżony do tego poprzedniego tradycyjnego.Obecnie trudno się odnaleźć i te nieczytelne litery (może na lepszym sprzęcie da się równocześnie więcej wyświetlić, ale przy niezbyt dużych monitorach z jakich często korzystam jest to bardzo męczące)Forum w większości czytają stali bywalcy, którzy dzień bez forum uważają za dzień stracony i jak widać z powyższych wypowiedzi nie są zadowoleni z wprowadzonych zmian. Nowi czytelnicy po raz pierwszy tu zaglądający może i uznają taka formę prezentacji za bardziej atrakcyjną, ale nie można tak eksperymentować kosztem stałych bywalców, których ta forma irytuje i zniechęca to czytania. Dlatego myślę że redakcja bardzo szybko wycofa sie z tego eksperymentu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.11.2006 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Próbowałem czytać forum wczoraj, próbuję dzisiaj i nie mogę, męczę się... Poprzedni interface był bardzo dobry. Czemu komuś zależało by zepsuć pozytywne wrażenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts