Bigbeat 27.11.2006 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Kupię termokominek CTM - model ELLE 18kW.Nie wykluczam współpracy związanej z montażem i obudową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Twójom 27.11.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Witam koszt tego wkładu to 5246zł wkład +zabezpieczenie 5856zł Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek_St 13.12.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Dzień Dobry.Czy w dalszym ciągu jest Pan zainteresowany kominkiem? Jeżeli tak to mam do sprzedania CTM 24kW z wężownicą schładzającą i automatyczną przepustnicą. Kupiony 3 tygodnie temu, jest podłączony i używany przez ten czas. Sprawny i oczywiście na gwarancji. Sprzdaję bo robię robię drugą kotłownię i będę miał tam piec "wszystkożerny". Co do ceny to oczywiście do targowania. Mogę zapewnić transport.PZDR. Jarek S. Mój e-mail: stelmaszyń[email protected] tel 0-602 510 973 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts