kofi 28.11.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Właściwie wszystko już zostało powiedziane. Wam też się tak rozjechał obraz, że się "nie mieści" w monitorze?Kurczę, dla mnie to jest najgorsze.(rrmi przestań drażnić tym avatarem - ja się całe życie odchudzam, chcesz, żebym znów "popłynęła"? - jak co dzień zresztą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.11.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 mi tez sie dziwnie patrzy nawet bardzo dziwnie ... tak siakoś za jasno i za niewyraźnie No jak sie ma takie galy i to w dodatku sztuk 3... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.11.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 (rrmi przestań drażnić tym avatarem - ja się całe życie odchudzam, chcesz, żebym znów "popłynęła"? - jak co dzień zresztą) Mnie tez drazni, ale inaczej niz patrzenie w ten dziwaczny ekran... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 28.11.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Oficjalne stanowisko GTW MY 3miem i nic zez tymi zmianami nie mieliśmy wspólnego J .... chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka76 28.11.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 ale kicha my chcemy powrotu do"starego"!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blablaluga 28.11.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 nowa szata kiepska... ale żeby widzieć w tym spisek to trzeba być chorym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.11.2006 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 nowa szata kiepska... ale żeby widzieć w tym spisek to trzeba być chorym... gręguś - idź się lecz człowieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blablaluga 28.11.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 - wyczuwam spisek - chyba mamy przestać tu przesiadywać, zostaliśmy wplątani w szarą sieć - nie jesteśmy "nasi", więc białym po oczach, literki zmniejszyć, obraz rozjechać. "dajcie mi czlowieka, a sprawa się znajdzie" a Ty nie przestawaj sie leczyć.... bo chyba odstawiłaś prochy... szata owszem kiepska, ale widzieć w tym spiski to trzeba być chorym umysłowo...., albo żyć w 1953 nadal... każdy właściciel może robić co chce z swoim forum...., mi się nie podoba, ale przecież są głosy ludzi którym sie to forum podoba, a na pewno podoba się twórcy tejże nowej szaty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.11.2006 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 - wyczuwam spisek - chyba mamy przestać tu przesiadywać, zostaliśmy wplątani w szarą sieć - nie jesteśmy "nasi", więc białym po oczach, literki zmniejszyć, obraz rozjechać. "dajcie mi czlowieka, a sprawa się znajdzie" a Ty nie przestawaj sie leczyć.... bo chyba odstawiłaś prochy... szata owszem kiepska, ale widzieć w tym spiski to trzeba być chorym umysłowo...., albo żyć w 1953 nadal... każdy właściciel może robić co chce z swoim forum...., mi się nie podoba, ale przecież są głosy ludzi którym sie to forum podoba, a na pewno podoba się twórcy tejże nowej szaty.... żebyś nie mógł wykasować, to ja zostawię twój popis inteligencji dla potomnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blablaluga 28.11.2006 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 - wyczuwam spisek - chyba mamy przestać tu przesiadywać, zostaliśmy wplątani w szarą sieć - nie jesteśmy "nasi", więc białym po oczach, literki zmniejszyć, obraz rozjechać. "dajcie mi czlowieka, a sprawa się znajdzie" Twój popis choroby powinien być na początku i na końcu..... jak sobie pomyśklę że są ludzie którzy żyją całe życie szukaniem spisków, to mi Ciebie żal Maju..... szata graficzna to sprawa estetyczna, tak jak o Twojej urodzie lepiej nie rozmawiać, tak i to sprawa indywidualna... p.s. majka a co ludzi którym się nowa szata podoba wykasujesz z forum???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 28.11.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 typowy przykład braku poczucia humoru i manii prześladowczej - blablaluga WSZYSTKIEMU WINIEN JEST PIS i znowu spiskowcy spowodują to, że będę musiał iść do okulisty, a nowa szata, to kolejny przykład że redakcja sobie, a forumowicze sobie, nie można tak razem LUDZIE TEGO SIę NIE DA CZYTAć ZLITUJCIE SIę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 29.11.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 ...no cóż .. każdy ma takiego nick'a na jakiego zasługuje : blablablablablablablablablablablablablablablablablablablabla J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blablaluga 29.11.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 szacunek forumowiczów zdobywają Ci którzy wszędzie wietrza spiski, uroda kiepska, to trza zainteresować wszystkich spiskami..., zmiana szata, spisek, na pewno PIS się mści... to choroba??? mam nadzieję że żart... - wyczuwam spisek - chyba mamy przestać tu przesiadywać, zostaliśmy wplątani w szarą sieć - nie jesteśmy "nasi", więc białym po oczach, literki zmniejszyć, obraz rozjechać. "dajcie mi czlowieka, a sprawa się znajdzie" biorąc pod uwage elektorat Pisu jakiś niePISmienny mści się za ten post http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=87018 Dlaczego???? Czyżby PiS się w moderatorni rozsiadł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 29.11.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Facecie o wielu nickach, weź sie nad sobą zastanów. Jak widać nie tylko ja Cię tak postrzegam, jak postrzegam. Jak kilka osób równocześnie mówi, żeś pijany, to należy się położyć spać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 29.11.2006 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Facecie o wielu nickach, weź sie nad sobą zastanów. Jak widać nie tylko ja Cię tak postrzegam, jak postrzegam. Jak kilka osób równocześnie mówi, żeś pijany, to należy się położyć spać. A jak już wstaniesz to ustaw się w kolejce po poczucie humoru We Wnętrzach na ten przykład jest taki topik pt. Cena ... Ludzie Tam stoją po to co akurat "rzucą " Może dzis to będzie poczucie humoru ? Albo luzik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blablaluga 29.11.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 a ja już się śmiałem, a to poniżej to jednak nie żarty?????? dobrze że w - wyczuwam spisek - chyba mamy przestać tu przesiadywać, zostaliśmy wplątani w szarą sieć - nie jesteśmy "nasi", więc białym po oczach, literki zmniejszyć, obraz rozjechać. "dajcie mi czlowieka, a sprawa się znajdzie" biorąc pod uwage elektorat Pisu jakiś niePISmienny mści się za ten post http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=87018 Dlaczego???? Czyżby PiS się w moderatorni rozsiadł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts