Agatka77 20.10.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 ja 5w4 i wodnik na dodatek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 20.10.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 a ja 4w5 indywidualista/obserwator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miciu 20.10.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 8 w 9 szef - rozjemca. Może coś w tym jest, jestem zodiakalnym upartym koziorożcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 20.10.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 8w7spora część opisu- to ja... ...ale pewnie gdybym poczytała o innych kombinacjach, znalazłabym podobnie- dużo treści zgodnej z moją osobowością, etc.. ..... ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 21.10.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 7w8 Realista podtyp entuzjasty - To że jestem za*ebista to zawsze wiedziałam, ale maż to ma dopiero przechlapane. "Generalnie ma silne poczucie własnej wartości i zawsze stara się osiągnąć to czego chce. " "Ma szczególną trudność z wiernością małżeńska." "idalnym partnerem siódemki jest, ktoś kto cały czas ją adoruje i zawsze dotrzymuje jej towarzystwa podczas gdy ona będzie się dobrze bawić" "jest wrażliwa na nudę i rutynę w związku. Chce utrzymywać radosny i interesujący styl życia aby potrzymywać zainteresowanie partnerem " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Armidia 22.10.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 a ja 4w5 - włóczęga... no zgadza się jak w mordę strzelił a do tego Ryby - nic tylko się chlastać Pozdrawiam, Armidia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts