Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Sprawdźcie sobie profil osobowości

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 185
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hmm , co ma wspolnego 7w8 i 4w5 :o

Staralem sie jak najlepiej i mialem 7w8 , minelo troche czasu i wypelnilem jeszcze raz ... bylem pewny , ze nie bedzie inaczej , a tu 4w5 ... przeciez przez miesiac sie az tak bardzo nie zmienilem :roll:

wow!

To jakies czary mary jednak. Jeśli czytałeś to ja dwa razy wypełniałam - trochę zmieniając - i za każdym wyszło mi to samo. :)

Znaczy kit?

A może po prostu masz rozdwojenie jaźni :wink: Tylko co ja mam?

4 w 5

tragedia.

O wypraszam sobie!!!! Jaka tragedia????

"Ta czwórka może być intelektualistką ale posiada wyjątkową głębię uczuć. Jest otwarta na duchowe i estetycznie doznania. Znajduje wiele znaczeń dla prawie wszystkich zdarzeń. Może posiadać silną potrzebę i umiejętność aby realizować się artystycznie."

To mało?

A poza tym Jhonny Deep!

No co Ty? :wink:

Czwórki są the best. Wiem bo jestem :lol:

• 2 years później...

Teścik z zakamarków forum wyciągnęłam :)

http://www.enneagram.pl/

No a ja chyba naprawdę muszę uwierzyć, że jestem wyjątkowa. ;) Do 4w5 nikt się nie chce przyznać (ja też z trudem). Co innego entuzjastyczne okolice szefującej ósemki. :D

Ja jestem 4 w5 :D

Czwórka ze skrzydłem pieć: 4w5 - "Włóczęga"

Ja też 4w5 :roll:

Rozszerz swoją wypowiedź trochę Daggulka :D Tak w skrócie to co jesteś?

Adwokat :oops: :lol:

słowo nieadekwatne , ponieważ na adwokata się nie nadaje ... za duży choleryk ... ale końcowy opis pasuje jakniewiemco :oops:

Cytat:

Jedynki są często inteligentne i niezależne więc może się mylnie identyfikować z piątką, jednakże jedynka jest typem akcji i podejmowania działań, podczas gdy piątka głównie zajmuje się rozmyślaniem. Jedynka często się zamartwia i ma skłonność do lęków, może więc się mylnie utożsamiać z szóstką, ale jedynce mniej zależy na nawiązywaniu stosunków z innymi i nie jest dla niej ważne szukanie porozumienia z grupą. Jedynka często może popadać w depresję gdy nie potrafi sprostać wysoko postawionym sobie wymaganiom. W takich chwilach, jedynka się może utożsamiać z czwórką, ale czwórka jest wobec siebie bardziej pobłażliwa i wyrozumiała, podczas gdy jedynka ciągle się oskarża, a nawet odczuwa do siebie wstręt. Dodatkowo czwórka potrafi wyrazić swoje emocje, podczas gdy jedynka jest bardzo powściągliwa w okazywaniu swoich odczuć.