Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Proszę o zmoderownaie wątku

Sloneczko

Recommended Posts

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=84327&highlight=, w ktorym ktoś złośliwie wstawił olbrzymie zdjęcie i strona jest rozjechana do granic możliwości.

Przy okazji proszę moderatora o bycie na forum i pilnowanie porządku.

Nie uśmiecha mi się zastępowanie go w tej roli.

Dziękuję.

Rrmi, do tej pory (wyjasniałam Ci to w innym wątku), zdjęcia 800x600 nie rozbijały stron. Teraz coś się zmieniło.

Na moją prośbę, autor zdjęć w podanym wyżej linku, zmniejszył je, ponieważ poszerzały stronę.

I kto przyszedł psuć kolejny wątek? Nasz forumowy złośliwiec. Amerykański bufon i troll który bez zgody autora, powielił jego zdjęcie, ale w formacie o wiele większym niż wkleił autor na początku!!

Nie wierzysz? To zobacz:

http://img107.imageshack.us/img107/5830/beztytuu1fd9.jpg. Widzisz jaką ma rozdzielczość?!!

I z kim Ty trzymasz, dziewczyno...

Drogie Słoneczko. Troll jak wiadomo to zwierzątko hodowlane jest. Ty karmisz i hodujesz swojego a my swojego. Bardzo Cie przepraszam, że nasz troll łazi za Twoim krok w krok i sika na każdą kupę nawalona przez Twojego trolla. Niestety trolle takie już są, że nie słuchają opiekunów.

Moje Kochane...

Zgodnie z Regulaminem forum Muratora:

http://forum.muratordom.pl/regulamin.htm, a w szczegolności z pkt. 5 f, ktoś kto notorycznie utrudnia innym uczestnictwo w forum, powinien mieć zamknięty dostęp do tegoż forum. I ów osobnik miał zamknięty dostęp wielokrotnie.

Wraca jednak wciąż i tylko po to, by nadal to uczestnictwo utrudniać.

Pytam więc: jak długo jeszcze?!

ktoś kto notorycznie utrudnia innym uczestnictwo w forum, powinien mieć zamknięty dostęp do tegoż forum. I ów osobnik miał zamknięty dostęp wielokrotnie.

Twój troll robi dokładnie to samo :) i też miał wielokrotnie zamknięty dostęp do forum. Więc ja pytam jak długo jeszcze ?

ktoś kto notorycznie utrudnia innym uczestnictwo w forum, powinien mieć zamknięty dostęp do tegoż forum. I ów osobnik miał zamknięty dostęp wielokrotnie.

Twój troll robi dokładnie to samo :) i też miał wielokrotnie zamknięty dostęp do forum. Więc ja pytam jak długo jeszcze ?

Nie rozumiem.

Nie chcę do tego wracać. I przypominać jak ten ktoś, kogo Ty śmiesz nazywać trollem, był przez Was szczuty i gnojony. Jak wykorzystywano osobiste zdjęcia tej osoby, dopuszczając się szyderczych fotomontaży, co podpadało pod KK. Bo tchórz z Ameryki dobrze wie, że jest bezkarny.

Zwracam uwagę na to co dzieje się TERAZ. I to musi się skończyć.

Nie chcę do tego wracać. I przypominać jak ten ktoś, kogo Ty śmiesz nazywać trollem, był przez Was szczuty i gnojony.

Jeśli Twój troll może być na tym forum to nasz tez.

A chcesz poczytać próbkę maili jakie od Twojego trolla dostawałam w okresie, kiedy nie brałam udziału w tak zwanym szczuciu ? Jesteś przygotowana na taka porcje wrażeń ? Nie, to nie mów o rzeczach o których nie masz zielonego pojęcia.

Rrmi, I z kim Ty trzymasz, dziewczyno...

Ja mowie tylko o za duzym , moim zdaniem zdjeciu :D

Masz nerwice natrectw?

Biegasz wkolo , skarzysz , moze zajmij sie czyms pozytecznym lepiej.

ps .Moj Troll jak Go nazywasz to bardzo przyzwoity i skromny czlowiek .

Zostal poprzez podobna korespondencje (taka o jakiej pisze JoShi )

rozbawiony :D

Pozdrawiam serdecznie :p

ps2.Moze pomoz jakos swojemu trollowi , widac ma problemy

Pomoc innym czyni czlowieka szlachetnym :D

Ja to oceniam tak......

Słoneczko ma rację, że inny forumowicz złamał regulamin i wkleił zdjęcie które utrudnia

czytanie, przeglądanie.....

i dobrze , że Słoneczko zgłosiła to do informatyków tego forum.....

A z drugiej strony, to moderatorzy powinni sami bez interwencji forumowiczów, wykasowac ten post....

Nie ma tutaj pana na tym forum.... dlatego sytuacje takie jak wyżej i poprzednio mają miejsce....

Niebawem forumowicze wezmą się za łby....

Nie pierwszy i nie ostatni raz. Trolle są nieposłuszne i rozrabiają, ale przecież każdy kocha swojego i wiele jest skłonny zrobić w jego obronie.

ale chyba nie o to tutaj chodzi??

myślę, że własnie starzy forumowicze /mówie o ilości postów i stażu na forum/ powinni dawać przykład i pilnować porządku i regulaminu, bo admin i moderatorzy mają to gdzieś

pozdrówka

Nie pierwszy i nie ostatni raz. Trolle są nieposłuszne i rozrabiają, ale przecież każdy kocha swojego i wiele jest skłonny zrobić w jego obronie.

ale chyba nie o to tutaj chodzi??

myślę, że własnie starzy forumowicze /mówie o ilości postów i stażu na forum/ powinni dawać przykład i pilnować porządku i regulaminu, bo admin i moderatorzy mają to gdzieś

pozdrówka

dawać przykład jest trudno. Każdy może trafić na swojego trola :lol:

Ja mam innego niż sloneczko i hamerykańce :wink:

dawać przykład jest trudno. Każdy może trafić na swojego trola :lol:

Ja mam innego niż sloneczko i hamerykańce :wink:

Kazdy ma takiego trolla na jakiego sobie zasluzyl :roll:

oszzzzz :o

to ja już idę ubrać wlosienicę i posypać głowę popiołem :lol:

chciałbym to zobaczyć...hehe

ale co wy z tymi trollami???..chyba coś przeoczyłem??

ale co wy z tymi trollami???..chyba coś przeoczyłem??

pewnie , ze przeoczyles .

ps .mi naprawde wisi kto jakie zdjecia wkleja .

To byla zwykla zlosliwosc z mojej strony, ale nie wzieta z powietrza :wink:

ps2.

Majka Twoj teraz chyba zmieni nick , czuje to :roll:

Wiec narazie nie pokutuj :D