Sloneczko 27.11.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=84327&highlight=, w ktorym ktoś złośliwie wstawił olbrzymie zdjęcie i strona jest rozjechana do granic możliwości. Przy okazji proszę moderatora o bycie na forum i pilnowanie porządku.Nie uśmiecha mi się zastępowanie go w tej roli. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.11.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Nie zapomnij siebie zaskarzyc , bo sama wstawilas za duze zdjecie w jakims bzdetnym co prawda , ale zawsze we watku . Chetnie tam czytam , bo zawsze mozna sie posmiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 27.11.2006 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Rrmi, do tej pory (wyjasniałam Ci to w innym wątku), zdjęcia 800x600 nie rozbijały stron. Teraz coś się zmieniło.Na moją prośbę, autor zdjęć w podanym wyżej linku, zmniejszył je, ponieważ poszerzały stronę. I kto przyszedł psuć kolejny wątek? Nasz forumowy złośliwiec. Amerykański bufon i troll który bez zgody autora, powielił jego zdjęcie, ale w formacie o wiele większym niż wkleił autor na początku!! Nie wierzysz? To zobacz: http://img107.imageshack.us/img107/5830/beztytuu1fd9.jpg. Widzisz jaką ma rozdzielczość?!! I z kim Ty trzymasz, dziewczyno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 27.11.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Drogie Słoneczko. Troll jak wiadomo to zwierzątko hodowlane jest. Ty karmisz i hodujesz swojego a my swojego. Bardzo Cie przepraszam, że nasz troll łazi za Twoim krok w krok i sika na każdą kupę nawalona przez Twojego trolla. Niestety trolle takie już są, że nie słuchają opiekunów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 27.11.2006 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Moje Kochane... Zgodnie z Regulaminem forum Muratora: http://forum.muratordom.pl/regulamin.htm, a w szczegolności z pkt. 5 f, ktoś kto notorycznie utrudnia innym uczestnictwo w forum, powinien mieć zamknięty dostęp do tegoż forum. I ów osobnik miał zamknięty dostęp wielokrotnie. Wraca jednak wciąż i tylko po to, by nadal to uczestnictwo utrudniać. Pytam więc: jak długo jeszcze?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 27.11.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 ktoś kto notorycznie utrudnia innym uczestnictwo w forum, powinien mieć zamknięty dostęp do tegoż forum. I ów osobnik miał zamknięty dostęp wielokrotnie. Twój troll robi dokładnie to samo i też miał wielokrotnie zamknięty dostęp do forum. Więc ja pytam jak długo jeszcze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 27.11.2006 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 ktoś kto notorycznie utrudnia innym uczestnictwo w forum, powinien mieć zamknięty dostęp do tegoż forum. I ów osobnik miał zamknięty dostęp wielokrotnie. Twój troll robi dokładnie to samo i też miał wielokrotnie zamknięty dostęp do forum. Więc ja pytam jak długo jeszcze ? Nie rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 27.11.2006 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Nie rozumiem. Naprawdę nie wiesz jak ma na imie troll, którego zawsze tak zaciekle bronisz ? Nie żartuj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 27.11.2006 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Nie chcę do tego wracać. I przypominać jak ten ktoś, kogo Ty śmiesz nazywać trollem, był przez Was szczuty i gnojony. Jak wykorzystywano osobiste zdjęcia tej osoby, dopuszczając się szyderczych fotomontaży, co podpadało pod KK. Bo tchórz z Ameryki dobrze wie, że jest bezkarny. Zwracam uwagę na to co dzieje się TERAZ. I to musi się skończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 27.11.2006 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Nie chcę do tego wracać. I przypominać jak ten ktoś, kogo Ty śmiesz nazywać trollem, był przez Was szczuty i gnojony. Jeśli Twój troll może być na tym forum to nasz tez. A chcesz poczytać próbkę maili jakie od Twojego trolla dostawałam w okresie, kiedy nie brałam udziału w tak zwanym szczuciu ? Jesteś przygotowana na taka porcje wrażeń ? Nie, to nie mów o rzeczach o których nie masz zielonego pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.11.2006 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Rrmi, I z kim Ty trzymasz, dziewczyno... Ja mowie tylko o za duzym , moim zdaniem zdjeciu Masz nerwice natrectw? Biegasz wkolo , skarzysz , moze zajmij sie czyms pozytecznym lepiej. ps .Moj Troll jak Go nazywasz to bardzo przyzwoity i skromny czlowiek . Zostal poprzez podobna korespondencje (taka o jakiej pisze JoShi ) rozbawiony Pozdrawiam serdecznie ps2.Moze pomoz jakos swojemu trollowi , widac ma problemy Pomoc innym czyni czlowieka szlachetnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 28.11.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Ja to oceniam tak...... Słoneczko ma rację, że inny forumowicz złamał regulamin i wkleił zdjęcie które utrudniaczytanie, przeglądanie.....i dobrze , że Słoneczko zgłosiła to do informatyków tego forum.....A z drugiej strony, to moderatorzy powinni sami bez interwencji forumowiczów, wykasowac ten post....Nie ma tutaj pana na tym forum.... dlatego sytuacje takie jak wyżej i poprzednio mają miejsce....Niebawem forumowicze wezmą się za łby.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 28.11.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Niebawem forumowicze wezmą się za łby.... Nie pierwszy i nie ostatni raz. Trolle są nieposłuszne i rozrabiają, ale przecież każdy kocha swojego i wiele jest skłonny zrobić w jego obronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 28.11.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Niebawem forumowicze wezmą się za łby.... Nie pierwszy i nie ostatni raz. Trolle są nieposłuszne i rozrabiają, ale przecież każdy kocha swojego i wiele jest skłonny zrobić w jego obronie. ale chyba nie o to tutaj chodzi?? myślę, że własnie starzy forumowicze /mówie o ilości postów i stażu na forum/ powinni dawać przykład i pilnować porządku i regulaminu, bo admin i moderatorzy mają to gdzieś pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.11.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Niebawem forumowicze wezmą się za łby.... Nie pierwszy i nie ostatni raz. Trolle są nieposłuszne i rozrabiają, ale przecież każdy kocha swojego i wiele jest skłonny zrobić w jego obronie. ale chyba nie o to tutaj chodzi?? myślę, że własnie starzy forumowicze /mówie o ilości postów i stażu na forum/ powinni dawać przykład i pilnować porządku i regulaminu, bo admin i moderatorzy mają to gdzieś pozdrówka dawać przykład jest trudno. Każdy może trafić na swojego trola Ja mam innego niż sloneczko i hamerykańce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.11.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 dawać przykład jest trudno. Każdy może trafić na swojego trola Ja mam innego niż sloneczko i hamerykańce Kazdy ma takiego trolla na jakiego sobie zasluzyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.11.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 dawać przykład jest trudno. Każdy może trafić na swojego trola Ja mam innego niż sloneczko i hamerykańce Kazdy ma takiego trolla na jakiego sobie zasluzyl oszzzzz to ja już idę ubrać wlosienicę i posypać głowę popiołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 28.11.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 dawać przykład jest trudno. Każdy może trafić na swojego trola Ja mam innego niż sloneczko i hamerykańce Kazdy ma takiego trolla na jakiego sobie zasluzyl oszzzzz to ja już idę ubrać wlosienicę i posypać głowę popiołem chciałbym to zobaczyć...hehe ale co wy z tymi trollami???..chyba coś przeoczyłem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.11.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 ale co wy z tymi trollami???..chyba coś przeoczyłem?? pewnie , ze przeoczyles . ps .mi naprawde wisi kto jakie zdjecia wkleja . To byla zwykla zlosliwosc z mojej strony, ale nie wzieta z powietrza ps2. Majka Twoj teraz chyba zmieni nick , czuje to Wiec narazie nie pokutuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 28.11.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 rrmi.... ta złośliwość to tylko tak okresowo??. czasem popuszcza?? hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts