rrmi 28.11.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 rrmi.... ta złośliwość to tylko tak okresowo??. czasem popuszcza?? hehe nie , ja dlugodystansowa jestem Jak sie bawie to do samego konca Dzialam wybiorczo (jesli to Cie pocieszy) , znaczy starannie wybieram ofiare Mam okreslone kryteria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 28.11.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 brrrr.... ciarki mnie po plecach chodzą....ale ofiary wybierasz raczej z płci podobnej??... czy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 28.11.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 hmmmm.. na razie przerwa.... jak się skończy "Na wspólnej" to znów forum ożyje....heheh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.11.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 hmmmm.. na razie przerwa.... jak się skończy "Na wspólnej" to znów forum ożyje....heheh... ja tam nowe buty narciarskie mierzę. Pikne są, langi się zwą tv nie ogladam, bo mnie nudzi. czekasz na jakąś awanturkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 28.11.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Majka...a są ku temu jakie.s przesłanki??to czemu nie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 28.11.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 no...no... to tylko czekasz na weekend i białe szaleństwo...zazdroszczę e może dziś z wieczora nie zaczynać żadnej awanturki.... już późnoz synkiem gadałem na skypie... zachciału mu się Irlandii.... taki kozak był.... ale tęsknotago przypiera... hehepozdrówka Majka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 28.11.2006 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 ale chyba nie o to tutaj chodzi?? myślę, że własnie starzy forumowicze /mówie o ilości postów i stażu na forum/ powinni dawać przykład i pilnować porządku i regulaminu, bo admin i moderatorzy mają to gdzieś pozdrówka No właśnie nie rozumiesz. Wyobraź sobie, że na forum włazi troll i zaczyna taniec świętego Wita. Część userów ze sporym stażem zwraca na to uwagę. Natychmiast włącza się druga część stają w obronie trolla. Potem pojawia się drugi troll zwabiony wybrykami pierwszego. Teraz ta część co broniła pierwszego żąda usunięcia drugiego. Więc włączają się ci, którzy pierwszego chcieli wykurzyć i bronią drugiego trolla. I tak w kółko... Dopóki pierwszy troll siedzi cicho drugi się nie pojawia i jest spokój. Niestety ani pierwszy troll ani jego zwolennicy nie rozumieją, że to nadczynność pierwszego trolla jest przyczyną pojawiania się drugiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 28.11.2006 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 ale co wy z tymi trollami???..chyba coś przeoczyłem?? Poważnie ? Jesteś na forum od ponad roku i przeoczyłeś ? Nieprawdopodobne... A tyle było wrzasku egzaltacji i wielkich czerwonych liter... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 29.11.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 kopnij mnie pod stołem, jak się zacznie taki taniec św Wita..... za bardzo mam wszystko poukładane..... trzeba trochę bałaganu, emocji... uśmiechu....pozdrawiam....JoShi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 29.11.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 kopnij mnie pod stołem, jak się zacznie taki taniec św Wita..... za bardzo mam wszystko poukładane..... trzeba trochę bałaganu, emocji... uśmiechu.... pozdrawiam....JoShi Postaram się pamiętać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts