marcychna 28.11.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Dzień dobry Mam pytanie do fachowców i niefachowców Mam do położenia około 30 m2 parkietu....ale dopiero w okolicach styczeń/luty A że w tzw. międzyczasie będzie Nowy Rok, to chciałbym zrobić w tym pomieszczeniu imprezkę , to nasunely mi się pytania: 1. Czy w związku z tym mogę już położyć na podłogę unigrunt? 2. Czy to nie za szybko? Bo imprezka, goście będą szurać nogami, szpilki pań itd, itp. 3. Czy to prawda, że położenie unigruntu, zniweluje pylenie? 4. A może nie powinienem kłaść tegoż specyfiku pod parkiet? Pozdrawiam Marc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.11.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Unigruntem pociągnij koniecznie, bo po imprezie będziecie wyglądać jak po biegu w cemencie.Najwyżej zrobisz to potem jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juka11 28.11.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Jeżeli juz, to chyba trzeba polożyć specjalny grunt pod parkiet? Przecież rodzaj użytego gruntu jest uzależniony od tego jakiego kleju potem uzyjesz, więc nie wiem, czy możesz sobie tak bezkarnie pociagnąć wylewkę unigruntem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts